2 גורדי שחקים בני 45 קומות בלב ת''א לב לבייב ויצחק תשובה מתכוונים לבנות 2 מגדלים באבן גבירול
M metrosexual New member 17/4/07 #1 2 גורדי שחקים בני 45 קומות בלב ת''א לב לבייב ויצחק תשובה מתכוונים לבנות 2 מגדלים באבן גבירול
Image of me New member 17/4/07 #2 מגדל המאה כבר לא לבד? אלה חדשות טובות, לפחות מחלק מהכיוונים הבניינים יסתירו את מגדל המאה אני מקווה שימצאו פתרון מעניין לעיצוב של הבניינים, שישתלבו איתו ושהוא לא ייראה כמו כבשה שחורה לידם.
מגדל המאה כבר לא לבד? אלה חדשות טובות, לפחות מחלק מהכיוונים הבניינים יסתירו את מגדל המאה אני מקווה שימצאו פתרון מעניין לעיצוב של הבניינים, שישתלבו איתו ושהוא לא ייראה כמו כבשה שחורה לידם.
ה המדינהזהסרטבורקס New member 17/4/07 #4 ישראל גודוביץ' תיכנן שמה משרדים לפני 10 10 שנים " מהנדס העיר " לשעבר : " ישראל גודוביץ' " תיכנן שמה מגדלי משרדים . אבל העירייה היתעקשה על בנייני מגורים .
ישראל גודוביץ' תיכנן שמה משרדים לפני 10 10 שנים " מהנדס העיר " לשעבר : " ישראל גודוביץ' " תיכנן שמה מגדלי משרדים . אבל העירייה היתעקשה על בנייני מגורים .
ד דןמור New member 17/4/07 #3 הייתי עוד מחכה עם השמחות הייתה כתבה דומה מאד בשנת 2000 ומאז הפרויקט נתקע ולא התרחש דבר. מי יודע אולי הפעם זה יקרה...
הייתי עוד מחכה עם השמחות הייתה כתבה דומה מאד בשנת 2000 ומאז הפרויקט נתקע ולא התרחש דבר. מי יודע אולי הפעם זה יקרה...