2 גימלים

M a r U s k A

New member
נו.. אןף איתך..

לא קטנה בגובה כמוני
קטנה.. כמו אחת שנראת שזקוקה לחום והגנה
מרוצה

../images/Emo7.gif

אני אוהבת אותך. חלמתי חלום מ-מ-ש מוזר עליך
ואני כזה מתעוררת בבוקר וחושבת לעצמי "WTF"? הוא ממש לא קשר לחיים.

חלמתי שהיינו צריכים להכנס עם טנקים

לסוריה ולהלחם בערבים ובדרך לשם היו כל מיני הרצאות פוליטיות

DredLox

New member
פחחחח

זה הכל? החלומות שלי מוזרים פי מאה מכל דבר שאתם בכלל יכולים לחשוב עליו : )))

אתה חלמת על המשפט:

"מה חייל עושה בצנצנת של בני אדם"? כי אני כן.. או "איך זמן נגמר ב"נוח" וצומחות לו זנב"?...

DredLox

New member
עזבי אותך...

אני חלמתי דברים הרבה יותר מוזרים... פעם חזיתי את העתיד אפילו.. אמרו לי כזה בסופ"ש שי ציונים בדינמיקה, והם תלויים בפקולטה, ולא היה לי איך לראות אותם, אז הייתי אמור לראות ביום ראשון, ואז בלילה בין שבת לראשון חלמתי שקיבלתי 89, וזה כאילו מש לא הגיוני כי זהמקצוע קשה רצח וכולם מקבלים בו ציונים נמוכים...ובכלל במועד א2 קיבלתי 18 : ))) ואז כזה יום ראשון בבוקר נסעתי עם מיכאל לטכניון ואמרתי לו שחלמתי שקיבלתי 89, ואז התעוררתי והתבאסתי שזה לא נכון... ואז בדקתי את הציון וזה באמת היה 89!!!

גם אני חזיתי את העתיד

חלמתי שאחותי יצאה הביתה מהבסיס והביאה סרט שאני שונאת רצח בדיוידי ואז אני מתעוררת ורואה שזה באמת נכון והיא בכלל הייתה אמורה לצאת שבוע אחרי...

נראה אותך עובר את זה:

1.חלמתי שאם אוכלים 4 פאי תפוחים של מקדונלדס זוכים בכרטיס לסרט "צ'יקן ליטל" אז אני ומרינה אכלנו שני קראסונים של שוקולד בתקווה שזה יעזור
2. בחלום הזה חלמתי שירד שלג כבד על אריאל ובגלל השינוי הקיצוני בטמפ' כל הלווינים שבחלל נכנסו לאטמוספירת כדור הארץ וזה פשוט נתקע שם וראינו את זה כמו כוכבים יפים בצורת לווינים. היו מליונים כאלה צפופים זה היה יפה!

אוווו אני יכולה לעבור את זה!

חלמתי לפני כמה ימים שאבא שלי רוצה לשלוח את כל המשפוחס לחלל כדי לעשות ניסוי... לכל אחד היה חלק אחר בניסוי והחלק שלי היה קשור איכשהו לגדר ומלח (?!). אז אירגנתי את הכל (מצאתי גדר ולקח לי שעה להבדיל בין המלח לסוכר) ואז שנייה לפני שיצאנו שכחתי לצרוב לעצמי דיסק לטיסה לחלל! כאילו שאני יעבור את כל הטיסה בלי מוזיקה... אז התחלתי לצרוב עם מכשיר קטן ומוזר ועד שסיימתי אבא שלי כבר היה באטרף שאנחנו מאחרים... אז כולנו עמדנו בשער בשביל לנסוע לחללית ופתאום אמא שלי מחליטה שהיא לא מאמינה לי שלקחתי גדר! היא החליטה שצריך לגנוב גדר מעמדה של שומרים (אני לא מושפעת! זאת במקרה הייתה העמדה של השומרים בכפר הירוק!) ומן הסתם שאני הייתי צריכה לגנוב אותה כי אמא שלי לא תעשה את זה בעצמה... בקטע הזה אבא שלי החליט שהוא לא מחכה לנו ופשוט נוסע ומצפה שנגיע איכשהו. בכל מקרה, בשניה שלקחתי את הגדר השומרת התחילה לצעוק עליי ומה מסתבר? היא חברה טובה של אמא שלי והיא רוצה להסיע אותנו כדי שלא נפספס את הטיסה (כמה נוח). ובלי שום קשר - איפשהו באמצע הנסיעה נפלנו מצוק \= מצטערת שזה כל כך ארוך X:

מי צורב דיסק לטיסה בחלל??

זה הכי מעניין! למה אבא שלי לא כזה גם? כל החיים שלו מרגל אחרי הצבא במקום לעשות דברים חשובים באמת.. ואבא שלך דומה לברוס וויליס?

למעלה