2 דברים וסקר.....

Sweet SuGaR

New member
2 דברים וסקר.....

1. מי פה בהנהגת ת"א? אני בהנהגה שבט החורש.... 2. מי בא לכיכר? סקר: יום עבודה- כן או לא? כולם מוזמנים להיכנס לאתר של ההנהגה! www.senadot.co.il

אולי תהיה קצת יותר ספציפי בסקר...?

איזה עבודה, מה, למה, כמה.... אבל בעיקרון - כן... עכשיו חזרתי מיום עבודה שהתחיל ב10:00! מ10:00, עד 16:00, ועוד בערב חג! אבל הספקנו מלא: ניקינו, שטפנו את כל החדרים (ויש הרבה) ועשינו רחבת ת"ס ותורן ולוח מודעות ומיתקנים לשתייה וספסלים. ואני באה לכיכר, ברור, כולם באים לשם!!! נועה.

אמממ....

כל יום עבודה חשוב וגם עם זה חרא של עבודה מישהו צריך לעשות את זה (חוצמזה בשביל זה יש חמשושים.. חחח..) אז כן יום עבודה זה חשוב והוא כן צריך להתקיים בלי ימי עבודה אי אפשר לתפעל שבט. אני כרגע מוחה! די נמאס לי מהצופים בכלל והחלטתי ככה לשבת כמה ימים בבית ושלא יהיה לי צופים בראש בכלל אני לא יעבוד לא על תיקי טיול אני לא אלך לטיול הכנה (למרות שהוא כבר לא על היומולדת שלי) וזהו אוף איזה סיוט עושים לי מחר פרקט בחדר עכשיו אני צריכה לארוז את כל החדר בארגזים אתם יודעים איזה סיוט זה!!!

אני אומרת פרצו לך למחשב

חכי עוד מעט אני אשנה לך תהגדרות אמממ... זאת אומרת מי שפרץ לך למחשב ישנה לך תהגדרות (סתם צוחקת)

גיליתי למה זה נשלח שונה פעמיים

חחחחח איזה דפוקה אני טוב לא משנה... כי יהיו שם המווווווווווון אנשים, נוער יותר נכון, ( חחח) וזה ה מקום לפיגוע....... הם לא אמרו לי את זה, אבל זה שקוף לאללה :)

למעלה