2 דברים חדשים במכה! P:

SoosKatan

New member
2 דברים חדשים במכה! P:

היום רכבתי על רוקיטה פעם ראשונה בלי אוכף.. ו.... פעם ראשונה שנפלתי חחחחחחח בהתחלה עליתי עליה, היא עשתה איזה 2 צעדי הליכה ואז מין קפיצה מוזרה מבהלה ועפתי, כי לא הייתי מוכנה, קבלתי מכה די חזקה בגב, אבל ישר עליתי שוב והיה סבבה- אבל עוד לא עשיתי קאנטר בלי אוכף, זה פעם הבאה :) סתם רציתי לשתף

SoosKatan

New member
נכון? P:

אני מרגישה טוב שנפלתי. זה היה צריך להגיע מתישהו שנים אני רוכבת ורק עכשיו נפלתי חחחח

סוני DSCH1

New member
מזל טוב

אוף אוף אוף אני שונאת לימודיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם חחחחח יש לי בגרות עכשיו ואתמול היתי בחווווה ורכבתי ועכשיו אני מתה. שעה וחצי על סוס מניאקקקקקקקקקקק

סוני DSCH1

New member
כי

אין לי מושג תולדות האומנות וכרגע חזרתי נו תמיד יש מועד ב נכון?

SoosKatan

New member
באסה?

אולי קצת, זה היה ממש מפחיד, זה כמעט מה שקרה לסופר מן [שמת מנפילה מסוס על הגב] באותו רגע שנפלתי הייתי משותקת כזאת, לא יכולתי לזוז והגב התכווץ לי כזה.. זה היה מפחיד :S אבל באיזשהו מובן משחרר.. ^^

ram ram

New member
כה אני מכירה את ההרגשה...

לאיזה 10 שניות אי אפשר לדבר ולנשום... מפחיד+...

SoosKatan

New member
נכון!

אבל שניה אחרי צחקתי כמו מטורפת.. חצי צחוק חצי בכי.. מכירים??

fliperit

New member
לי פעם נפלה תלמידה...

וזאת הייתה נראית נפילה הכי שטותית בעולם. ניגשתי אליה, ושלחתי מישהו לתפוס את הסוס..ואז היא אומרת לי "כואב לי הגב"...הלב שלי צנח עמוק עמוק לתחתונים...אבל בסוף היא הייתה בסדר...

netapet2

New member
../images/Emo3.gif

וואלקם טו דה קלאבP: נכון זה נורא מרגש ליפול?! ואת צחקת עליי שזה מה שאני רוצה (וקרה שוב...) חח דברי איתי P: נטע

Ruf Lil RusGal

New member
פעם ראשונה שלך?!../images/Emo2.gif מזל טוב!../images/Emo49.gif

הייתי איתך באותו שיעורXD וגם אני נפלתי אבל זה איזה פעם חמישית.. יש לי סימן כחול על כל החלק התחתון השמאלי של הגב |: אבל היה כייף!!!

SoosKatan

New member
כדורי שוקולד ../images/Emo99.gif

יום ראשון P: שכחתי מזה.. כבק קניתי אותם ואני כל פעם שוכחת להביא לחווה.. איזה גרועה אני!

למעלה