2 דברים שחשבתי עליהם ביומיים האלה

2 דברים שחשבתי עליהם ביומיים האלה

1. מישהו זוכר שבאלי מקביל היתה פעם דמות אורחת בשם קימי שהיתה מה שאפשר לכנות "בתולה זקנה" (מטעמים שמרניים בעיקר, אבל לא רק)? אני זוכרת שהיא יצאה עם ג'ון והוא היה דיי סובלני אליה, אבל הוא לא הצליח להתמודד עם העובדה שהיא גררה את אמא שלה איתה לכל מקום... 2. נזכרתי בדיון שקראתי פעם באתר ביקורות הקולנוע "עין הדג" והתפתח בעקבות הסרט "בתול בן 40". לא צפיתי בסרט ולא השתתפתי בדיון, אבל הוא נסוב בין השאר גם על א-מיניות, ואני חושבת שאולי יעניין אתכם לקרוא את הדעות - גם של הבחורה שפתחה את הדיון (תוך שהיא מצהירה על עצמה כא-מינית, למרות שההגדרות שלה קצת שונות משל רוב האנשים כאן, אני חושבת, וגם הדעות שלה די נחרצות לכיוון מסויים מאד, ולמרות זאת נראה לי שיכול לעניין אתכם לקרוא) וגם את התגובות של שאר האנשים כלפי הנושא ובכלל. קישרתי להודעה שהכותרת שלה הוא "סתם תהייה" (היא אמנם מסומנת כ"ספויילר", אבל קראתי אותה ואני לא חושבת שיש בה פרטים שיהרסו למי שירצה לצפות בסרט).

avi1283

New member
תודה

על הלינק, באמת דיון מעניין. זאתי שהצהירה שהיא א-מינית די טועה בהגדרות שלה, היא מאוד סגורה בדעות שלה ולא שומרת על ראש פתוח, היא מקבלת את זה שיש אנשים עם חשק ליחסי מין מועט (כנראה בגלל שהיא כזאת) אבל משום מה לא מקבלת שיש אנשים שלא רוצים ולא נמשכים ליחסי מין. ועוד טוענת שזה משהו לא טבעי ויש להם בעיה, חבל כי זה בדיוק הדעה שאנחנו מנסים לשנות בחברה. מצחיק שבהמשך ההודעות גם כשמביאים לה את האתר הרשמי, היא בוחרת להתעלם מכולו ולצטט שלוש שורות מאוד זניחות, כ"הוכחה" לכך שזה לא טבעי ולא בריא, שזה בסך הכל האותיות הקטנות שהאתר רשם כדי לצאת מידי אחריות ובו הוא כותב שבמקרים נדירים החוסר חשק יכול בעצם להיות סימפטום לבעיות אחרות ולכן כדי להיבדק, ובכך הוא מתכוון לדוגמא לאנשים שיש להם דכאון ואז יחד עם עוד סימפטומים מופיע ירידה בחשק המיני, זה ממש לא קשור למה שהיא התכונה ולא קשור לאסקסאולים.

p019

New member
דיון מרשים ומתיש משהו

אני חייבת להודות שלא קראתי עד הסוף, כיוון שהבחורה שברה אותי. אם הבנתי נכון את הלך הרוחות שם - נוצר שם דיון בין בחורה שטוענת שהיא א-מינית ומשהו שכנראה הוא מיני - ואיך שהוא הם מצאו את עצמם מגינים על הצד השני. בהחלט שיעשע אותי
. בכל מקרה - אתה צודק - הבחורה ממש סגורה על הדעות שלה ולא מוכנה לשמוע שום דבר אחר. היא צודקת בהגדרה שלה ב80% ומשתמשת בהם כדי לדרוס ולרמוס את 20% הנוספים שמשנים את כל התמונה לגמרי - כמו העובדה שיש בהחלט רמות לא-מיניות וכי א-מיניות יכולה לגרור לרטיעה חזרה ממין. אני מסכימה איתה שכנראה א-מיניות עצמה, ברמה ההגדרתית אינה כוללת רטיעה ממין - אבל זו בהחלט תוצאה. ואני מסכימה יותר אם האדם השני כי ההגדרות של "טיבעי" ו"לא טיבעי" הן מלכותיות וטלויות בחברה.

כן, אין ספק שיש בזה משהו בעייתי

אני מצד אחד מסכימה עם חלק מהדברים שהיא כתבה שם, מצד שני היא באמת מאד נחרצת ונצמדת רק לתבנית מסויימת שבעיניה היא הנכונה. כיוון שיצא לי לקרוא דיונים אחרים בהם היא השתתפה אני יכולה להעיד שמהבחינה הזו היא פשוט טיפוס כזה - מאד נחרץ ובטוח בצדקת דעתו, ודי קשה להזיז אותה לכיווני מחשבה שהיא לא מסכימה עליהם מלכתחילה (אבל אנשים מנסים בכל זאת). למרות כל הנ"ל, החלטתי בכל זאת להביא את הקישור לדיון כיוון ש: א. היה נראה לי שיעניין אתכם לקרוא, גם אם הא-מיניים בו מיוצגים באופן לוקה במקצת ב. כיוון שבעיני להודות ככה בפני כולם שהיא א-מינית דרש הרבה אומץ, כיוון שזו מישהי שכותבת שם קבוע ואני יודעת שחלק מהאנשים מכירים אותה אישית (אין לי מושג אם היא סיפרה להם אישית או לא) כך שזו לא אותה רמת אנונימיות כמו כאן, למשל. אני בהחלט מעריכה אותה על היכולת להעלות את הנושא ולשוחח עליו ככה, למרות נחרצות-יתר וצמצום בהגדרות, עדיין זה ראוי לציון בעיני.

זה לא מה שהם חושבים, למיטב זכרוני

פשוט התפתח מזה דיון על מיניות והוא הגיע גם לכיוון של א-מיניות. לדעתי אין ספק שלמישהו שמגיע לגיל 40 בתול יש "אישיוז" עם המיניות שלו במידה כזו או אחרת (אלא אם יש לו מגבלויות פיזיות אובייקטיביות כאלה ואחרות שבאמת מונעות ממנו, או מציבות חסם כמעט בלתי אפשרי).

הוא לא א-מיני ../images/Emo58.gif

בסך הכל היו לו שתי התנסויות שנגמרו רע... התמזמז עם מישהי שיש לה טיפול אורתודנטי כמדומני ואחת שרצתה למצוץ לו את הבוהן... וככה הוא לא התבגר

למעלה