2 דברים שעשיתי MIAMI GLOW
L Lopezit New member 23/10/06 #6 אם כבר בשמים... הנה עוד אחד לאוסף אחח כמה שזה מיותר יש מצב שזה גם לגברים וגם לנשים
Q QueIronia New member 23/10/06 #7 אבל כבר שמענו עליו... ולא נראה לי שזה גם לגברים, תראי את הבקבוק...
W West Doll New member 24/10/06 #11 גם לי לא נראה שזה גם לגברים.. אבל היא אמרה 'יש מצב' קיצר, שתפסיק להוציא בשמים שאפחד לא קונה
N NoWords New member 23/10/06 #8 הממ אגב כבר פורסם המגזין שהיא מופיעה בו על השער? זה שהיא צולמה באחוזה? כי ראיתי מקודם איזו תוכנית ב- E והראו את התמונה בשער..
הממ אגב כבר פורסם המגזין שהיא מופיעה בו על השער? זה שהיא צולמה באחוזה? כי ראיתי מקודם איזו תוכנית ב- E והראו את התמונה בשער..
ח חדש123 New member 23/10/06 #9 כןןןן פרסמתי את התמונת השער כבר לפני כמה ימים אבל למענך אני מוכן לפרסם את זה שוב בבקשה.................................................................................
כןןןן פרסמתי את התמונת השער כבר לפני כמה ימים אבל למענך אני מוכן לפרסם את זה שוב בבקשה.................................................................................
W West Doll New member 24/10/06 #15 ../images/Emo6.gif לרגע חשבתי שהתלהבת מג'ניפר.. סילי מי את רואה אבודים???
W West Doll New member 25/10/06 #17 חחחחח אני מתה על נמלטיםםםם../images/Emo99.gif ועקרות בית נואשות אחלה סידרה ואבודים מדהימה אחחחחח...סדרות אמריקאיות
חחחחח אני מתה על נמלטיםםםם../images/Emo99.gif ועקרות בית נואשות אחלה סידרה ואבודים מדהימה אחחחחח...סדרות אמריקאיות
W West Doll New member 25/10/06 #19 כן...לצערי../images/Emo3.gif אני רוצה להתקדם... לא נורא, לאחרונה אני מסנג'רת את גיסי שיוריד לי את כל העונות ויצרוב לי...בינתיים זה הולך אחלה
כן...לצערי../images/Emo3.gif אני רוצה להתקדם... לא נורא, לאחרונה אני מסנג'רת את גיסי שיוריד לי את כל העונות ויצרוב לי...בינתיים זה הולך אחלה
O oren456 New member 27/10/06 #20 יוווו את ממש כמונייייייייייייי אהני כבר רואה נמלטים עונה שנייה ואבודים עונה שלישית אחח איזה תענוג של סדרות..... אך את עקרות אני לא רואה כי התחלתי לראות עונה ראשונה וזה שיעמם אותי..
יוווו את ממש כמונייייייייייייי אהני כבר רואה נמלטים עונה שנייה ואבודים עונה שלישית אחח איזה תענוג של סדרות..... אך את עקרות אני לא רואה כי התחלתי לראות עונה ראשונה וזה שיעמם אותי..