2 דברים.......

ygantman

New member
2 דברים....... ../images/Emo39.gif

ההפני בראש העמוד.....זו שרשום בה אתר לחיפוש ספרים בעיברית, אני לא יודעת אים סמתם לב אבל היא לא ממש מובילה לשם.למרות שהאתר שהיא מובילה אליו גם נחמד עולי יש טעם לשנות את הלינק? (או שזה רק המחשב שלי עוסה בעיות?)

ygantman

New member
השני

מישהוא ניסע להזמין ספרים דרך הרשת? דרך איפו? האים זה הגיע? באותו הזדמנות גם רוצה להמליץ על חנות ספרים משומשים באנגלית בחיפה. יש אחד ראשית ב : פינת החלוץ שפירה אז לא רחוק ממנה (לעמוד עים הפנים עליה לפלהסתכל שמולה ללכת כמה צעדים ולפנות ימינה. עוד 10 מ´ ברגל והינה היא שם. פתוחה רק עד 13:00 אין בה מלאי גדול של מד"ב אבל יש קרוב ל10 ספרים של ANN MCCAFFRY (מישהוא סם לב שאני נעולה על הסופרת
?
) וכמות כזו של ספריה בחנות אחד לפי דעתי די שווה תסומת לב.

דרגורן

New member
אני הזמנתי ממיתוס:

הזמנתי את "היפריון" וקיבלתי את "קללת הלורד פאול" במתנה... ככה שלפי חישוב שלי שלמתי 30 ש"ח על כל אחד... בזמנו כל אחד עלה 50..... מלבד זאת לא יצא לי להזמין מאמאזון (אין לי כרטיס אשראי בין לאומי
)

הייזל

New member
../images/Emo9.gif כמה מביך

תודה שהפנית את תשומת ליבי לכך. הלינק הוא בעצם לרשימת המועמדים לפרס ה"הוגו". יתוקן בהקדם.

לא צריך כרטיס אשראי בינלאומי

כדי להזמין מאמזון. לי יש ויזה ישראלית וזה מספיק בהחלט, להרבה אתרי קניות, לא רק אמזון. אני הזמנתי את טרילוגית בבילון LEGIONS OF FIRE מאמזון, כמו גם את החלק הראשון של טרילוגית הPSI CORPS ואת הספר הראשון של ברוס בוקסלייטנר, שכידוע (או שלא) כותב ספרות מד"ב. כמו כן הזמנתי גם בובות יפיפיות של כמה מהדמויות החביבות עליי בבבילון. סוזן

האמריקני

בבריטי עדיין לא הזמנתי, אם כי נראה לי שאאלץ. הלוח שנה של 2002 (בבילון) מופיע רק שם משום מה. אולי יש בעיה בכרטיס...(?) סוזן

3am

New member
uk הרבה יותר מהר

מישלוחים מבריטניה מגיעים הרבה יותר מהר. אם אתה כבר מזמין משם כדי שתנסה את הסופר michael marshall smith הספר הכי טוב שלו לדעתי הוא only-forward ממש כדי לפי דעתי הוא הסופר המדע בדיוני הכי חשוב היום

Boojie

New member
כרטיס אשראי ישראלי עובר באמאזון

*רק* אם לא כתוב עליו "valid in israel only", מה שכתוב על מרבית כרטיסי הסטודנטים והנוער ועל אחוז גבוה של כרטיסי האשראי.

Boojie

New member
אולי כדאי שתבררי עם הבנק שלך

או חברת האשראי שלך, איפה את עומדת מבחינת ביטוח, במקרה שמישהו מצליח לחדור למסד הנתונים של אותה חנות וירטואלית ולגנוב את מספר הכרטיס שלך אחרי עסקה כזו. אני חוששת - מאד - שהביטוח שחברת האשראי נותנת על מקרים כאלה לא יהיה תקף במקרה שהשתמשת בכרטיס שמיועד לשימוש רק בתוך תחומי הארץ לקניות בינלאומיות.

למעלה