2 דברים

talitook

New member
2 דברים

דבר ראשון- אתמול קניתי דיסק של גרין דיי שנקרא FOOT IN MOUTH. בדיסק יש 11 שירים בכל מני מופעים שהם עשו. רציתי לדעת אם מישהו יודע כמה דיסקים יש להם של הופעות וכל אלה... דבר שני- רציתי לדעת איפה אפשר להשיג אקורדים לגיטרה של גרין דיי. כי אני מנגנת על פסנטר ורציתי להתחיל גיטרה (שזה יהייה הכלי החמישי שאני אנגן) ולאבא שלי כבר נמאס מזה שאני כל הזמן מחליפה כלי נגינה ויש לנו גיטרה בבית אז אמרתי שאולי אני אתתחיל ללמוד לנגן לבד. אז אם מישהו יודע יפה פשר להשיג שיגיד...

אין לי רעיון לכותרת...

קודם כל צרבתי את הדיסק הזה כי הייתי בטוח שלא אמצא אותו בארץ=\ זה ממש הופעה נחמדהדבר שני יש אתרים לטאבים אבל פה ושם תמצאי אקורדים http://www.ultimate-guitar.com/ מקווה שעזרתי

talitook

New member
אממ...

קניתי אותו באוזןהשלישית ב59 שקל (לא יודעת אם זה יקר יחסית אני לא קונה הרבה דיסקים בארץ.) דבר שני לא רושמים טאבים אלה תווים (בהתחלה לא הבנתי על מה אתה מדבר...) וכן זה עזר
תודה

whatascene

New member
חח לגיטרה רושמים טאבים =)

tabs, עם המספרים? זה אומר לך על איזה סריג ומיתר לשים אצבע או לפרוט וכל זה

sapirush1

New member
איזו גיטרה יש לך?

כי יש הבדל בין אקורדים של קלאסית וחשמלית... ובכלל השירים של גרין דיי ממש קשים כי צריך להחליף מהר בין אקורד לאקורד אז אולי כדאי שתתחילי עם שירים יותר קלים

sapirush1

New member
לא יודעת

אני מתאמנת רק על טיים אוף יור לייף כי יש לי קלאסית התכוונתי שתחפשי שירים אחרים (של להקות אחרות) שאת אוהבת אני יכולה להמליץ לך על כמה אבל יש לך קלאסית או חשמלית?

ADCMAN

New member
השירים של גרין דיי קלים.

בקטע של החלפה מהירה של אקורדים, זה פשוט עניין של תרגול.. השירים שלהם ממש קלים

BlueBeIl

New member
כן גרין דיי והווייט סטרייפס זה

השירים הכי קלים שאני מנגנת...

GD ROCKS

New member
ממש לא

יש להם שירים קלים !!! ובאמת יש הבדל בין אקורדים של קלאסית לחשמלית? לא ידעתי כל מצב כל האקורדים שנותנים באתרים האלה מתאימים הנה שירים קלים שאת יכולה לנגן? BRAIN STEW REDUNDENT WAKE ME UP WHEN SEPTEMBER ENDS ALL BY MYSELF (חח) WHEN I COME AROUND WELCOME TO PARADISE בקיצור זה לא יגמר רוב השירים שלהם מזה קלים את תצליחי את כולם אני בטוחה

sapirush1

New member
לא לפי מה שאני ראיתי..

למשל אמריקן אידיוט מאוד קשה ועוד כמה כי ראיתי בעיקר מהדיסק האחרון אבל יכול להיות שיש גם יותר קלים שמעתי שהשירים של בלינק קלים מאוד...

GD ROCKS

New member
אמריקן באמת קשה

הוא מהיחידים שאני לא מצליחה!!! מהחדשים יש כמה מעצבנים כמו הוליידי שזה בכלל צריך לנגן בסוף הצוואר של הגיטרה וזה כזה מעצבן!! מהדיסק החדש השירים הכי קלים זה בולבאברד ווייק מי אפ.כל היתר קצת קשים לי. בקיצור יש שירים בודדים שקשים תחפשי שירים תנסי תיראי שזה ממש קל ולא יודעת אם בלינק זה קל לנגן האמת שאף פעם לא ניסיתי.

BlueBeIl

New member
לא קשה בכלל!

רק צריך טיפה לתרגל בשביל לעשות את זה בסדר הנכון.. והולידיי בכלל קל! ואני עוד סתם עצלנית.. אז אם אני מנגנת אותו...

ADCMAN

New member
או.קיי

אותם אקורדים לקלאסית, אקוסטית, וחשמלית, הם נשמעים אותו דבר. פשוט, לרוב, משתמשים באפקט הדיסטורשן שהוא 'מלכלך' את הצליל מה שגורם לאקורד\תו להשמע שונה אם תנגנו שיר על חשמלית, אבל על מצב קלין(שהדיסטורשן וכל האפקטים יהיו סגורים) אתם תשמעו אותם צלילים כמו בקלאסית או באקוסטית(כמובן שיהיה בהם קצת שינויים בסאונד ובאיכות)

קודם כל

אין הבדלים אבל יש פאוור אקורד שזה קצת אחר. השירים של גרין דיי ממש קלים כי רק צריך להחליף בין אקורד לאקורד והסולואים ממש קלים אז זה ממש קל לא מבין מה הבעיה

למעלה