הבהרה ... (מההודעה שפורסמה לפני)
אבהיר את עצמי למה הייתה כוננתי (בהודעה מקודם) ברשותכם:
•קצת היסטוריה : ההופעות בזאפה החלו מחורף 2005 , ועד השנה שעברה היה אפשר למצוא כרטיסים להופעות של שלמה גם אחרי שפורסם מועד ההופעה ,ולא היה בעיה רצינית מידי להגיע להופעות של שלמה גם בזאפה .
החל משנה שעברה הכרטיסים אזלו להם מיד עם תחילת המכירה שלהם .
לגבי השנה הזו, פורסם מועד ותחילת המכירה להופעות בזאפה ,אבל כל מי שניסה להתקשר ולהזמין לא היה יכול להזמין כי הקווים נפלו ,ותוך שעתיים (אולי אפילו פחות) לא היו כרטיסים לכל ההופעות שאליהם היה פרסום .
אני יודע (ואני לא מדבר רק על עצמי) שהרבה מאוד ניסו בשעה שנקבעה להזמין כרטיסים וניסו להתקשר כמה וכמה פעמים ולא הצליחו ,
וזה .. שלא הצליחו בעיניי זו "פאשלה" רצינית ביותר של כל הגורמים שהיו אחראים על המכירה הזאת , יכלו לנהל את המכירה הזו הרבה הרבה יותר טוב מאיך שהיא התקיימה לה .
וכן .. לתת מענה (במסגרת האילוצים) לעוד הרבה שבאמת רצו מאוד להגיע להופעות אלה , במיוחד שהתרחיש היה צפוי (בעקבות שנה קודם ) שיהיה ביקוש גדול להופעות אלה .
(ואני לא נכנס לאיך מנהלים מכירה שכזאת במצב שכזה ,כי יש כאן אין ספור פתרונות לכך .. וזה יכול להגיד לכם כל מי אי שלמד פעם "מנהל עסקים" או "תעשייה וניהול" וכו') , ובשורה התחתונה זה היה יכל להיות הרבה יותר טוב .
ושזה לא נעשה .. אין מה לעשות , איך שלא מסתכלים על זה ,פועל יוצא זה שרק מס' מצומצם יחסית של אנשים יכולים להגיע להופעות אלו , ומכאן הייתה כוונתי שאמרתי והגדרתי את זה כ " הופעות סגורות " .
• ועוד עניין אחד נוסף : אין לי טענות בכלל וכלל לכל אלה שכן הצליחו ועשו מאמץ גדול כדי להשיג כרטיסים להופעות ושכן הצליחו לבסוף ,ההפך לחלוטין .. מאוד מעריך את המאמץ הזה ואת הרצון הזה .
אבל, לעומתם .. יש כאלה שכן הצליחו להשיג כרטיסים ושיהיו בהופעות , ש.. להיות בהופעות של שלמה זה בשבילם .. עוד "יציאה נחמדה" או .. עוד "ערב נחמד " ליהנות בו, וזה לא רשום בסדר העדיפויות כמשהו שהוא MUST" " מבחינתם .
וכל מי שהיה בשנים האחרונות בזאפה יכול להעיד שיש איזה 70%-60% שמגיעים להופעות האלה ,מהסיבות האלה .
ונכון .. שאין לי ראיות /הוכחות לכך ,אבל די ברור שלהם "השיגו" כרטיסים כל מיני מקורבים או אנשים שקשורים למערכת ההזמנות וכו' .
וזה בסדר גמור, זה עניין די לגיטימי כאן במדינתו שאחד שומר לשני, ואחד דואג לשני , אין לי בעיה עם זה .
אבל מה .. בוא נקרא במקרים אלה לילד בשמו , שההופעה הפכה להיות סגורה לחברים ולמקורבים , או במילים אחרות "הופעה סגורה " .
נ.ב
(וזאביק בהכירי אותך ,אם מישהו לא הבין אותי עד עכשיו, אתה ממש , אבל ממש לא נימצא ב 60%-70% עליהם דיברתי כרגע, אתה וכשכמותך מהכרות אישית נמצאים בנסיבות הכי נכונות וחיוביות , בהופעות של שלמה ).
ו .. תודה על הצילומים זאביק .