2 הופעות של אביב ב- VOD חינם

Hosh17

New member
2 הופעות של אביב ב- VOD חינם

משום מה הוט נתנו חצי VOD חינם ... במיוחד את מוזיקה והופעות חיות ראיתי הופעה של קווין שם ואחר כך הופעה של אביב ועם כמה שאני חושבת שאביב על הבמה הוא אימפריה, אחרי פרדי מרקורי אביב כבר לא נראה אליל
המבצע הוא עד ה9.12 בין ההופעות מחול:הדלתות, דיפ פרפל, לני קראביץ, דורן דורן, בוב מארלי בון ג'ובי בי ג'יז ועוד ישראליות: איפה הילד, ערן צור, מוניקס סקס, אביב כמובן.. והופעה לזכר ענבל פרלמוטר ועוד ועוד תהנו

shira ofek

New member
שמעתי שאפשר לראות רק 3 דברים בחינם

השאר עולים כסף. זה נכון? \=

Hosh17

New member
ראיתי במהלך היום הרבה יותר משלוש חח

אז לא חושבת. ולזה ששאל איזה הופעות - עשור לאור הירח והופעה רגילה עם שירים מהאלבומים שניהם מ2001, אמפי וואהל

Hosh17

New member
לא הכי הופעת להיטים

לפי הזיכרון שומקום אולי שלכת סוף העולם עכשיו מעונן התאבדות גשם כבד עומד ליפול צלקות מלאך אקדחים שלופים פרופיל 97 יומן מסע אל תדאג ועוד הרבה שירים טובים אחלה הופעה לדעתי

התעוט

New member
תעשור אני יודע

יש לי את זה קניתי אתזה ממישהי פעם... השאלה מה יש בשני

shira ofek

New member
בהופעה השניה:

1.צלקות 2.התאבדות 3.פרופיל 97 4.אקדחים שלופים 5.אולי 6.השיר שלנו 7.אל תדאג 8.עצוב בלעדייך 9.מלאך 10.שלכת 11.יומן מסע 12.המכתב 13.סוף העולם 14.גשם כבד 15.שומקום 16.מה הם רוצים מאביב 17. עכשיו מעונן ממ זה לפי הסדר..

התעוט

New member
ברור שמימך

רק לא רציתי לכתוב במפורש לכן עשיתי 3 נקודות שתביני

תמרוש5

New member
לי זה באמת נתן רק שלושה

אח"כ זה כתב שזה עולה כסף ומחק את הסימן של המתנה..

ההופעה של קווין מדהימה

בדיוק ראיתי אותה לפני שהתחיל המבצע, אבל היה שווה כל אגורה ויותר שלשום ראיתי גם את הסרט הדוקומנטרי עליהם והוא מדהים ראיתי גם את העשור לאור הירח ואני חייבת להגיד שזו הייתה בין ההופעות היותר גרועות...

התעוט

New member
כן זה בגלל

שזה היה באסון התאומים אז הוא בקושי צחק ודיבר רק שר כאילו עושה טובה

ליאורנר

New member
אאאאאמממממ.....

ליתר דיוק זאת ההופעה בין הטובות שהיו לו.... אחרי הכל זאת הופעת העשור הראשונה, היא הייתה מאוד מאוד מושקעת... אביב דיבר שם די הרבה כמו בכל הופעה[צינזרו את הכמה דקות שהוא דיבר בעכשיו מעונן]... קיצר הייתה הופעה מאוד מושקעת[הועברה בשידור ישיר ברדיו, צילמו לטלווזיה, נראה לי זאת ההופעה הראשונה שהוא מביא מסכי טלוויזיה גדולים]... הביצועים בהופעה הזאת היו ממש יפים, התלבושת שלו בהתחלה אם שמתם לב או לא היא אותה תלבושת מההופעות הראשונות שלו ב 91 קיצר הופעה אחת הטובות שלי ובין המרגשות שלו[גם עקב אסון התאומים כמובן] נ.ב סתם לידע כללי כל ההכנסות של ההופעה הזאת נתרמו לנוער במצוקה

AVS1987

New member
אהעהההההההההההההההההההההההההההההההה

למה יש לי יס !!?!?!?!??! אני רוצה לראות תמופע לזכרה של ענבל והופעה של איפה הילד ואביב
ומה עם הדי וי די ?!?!?!?

למעלה