2. החמות השונאת סיפורי חמיות שלא אהבו אתכן למין ההתחלה ודאגו להראות את זה... כולל סיפורים ופירוט
ה הגנובה New member 16/12/02 #1 2. החמות השונאת סיפורי חמיות שלא אהבו אתכן למין ההתחלה ודאגו להראות את זה... כולל סיפורים ופירוט
O omizu New member 16/12/02 #2 אני../images/Emo70.gifאני../images/Emo70.gifאני../images/Emo70.gif../images/Emo98.gif
ס סיגליהיא New member 16/12/02 #3 ../images/Emo12.gifנו מה? , אני אני ואין כלום../images/Emo35.gif נו ספרי כבר אומי במקום להרים אצבע ולצעוק אני אני.(החרשת לי את האוזניים היום ) דיבורים דיבורים (אפילו על עשרת הדברות אם הם דברו )
../images/Emo12.gifנו מה? , אני אני ואין כלום../images/Emo35.gif נו ספרי כבר אומי במקום להרים אצבע ולצעוק אני אני.(החרשת לי את האוזניים היום ) דיבורים דיבורים (אפילו על עשרת הדברות אם הם דברו )
ה הגנובה New member 16/12/02 #4 חרגת אותי סיגלי../images/Emo124.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif והוצאת לי את המילים מהפה
חרגת אותי סיגלי../images/Emo124.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif והוצאת לי את המילים מהפה
ר ריפלקטור New member 16/12/02 #5 שלי מאוד לא התלהבה בהתחלה. מאוד מאוד לא. אני חושבת שזה לא היה אישי. כל כלה אחרת היתה מקבלת יחס בסיסי דומה. אם כי אני מודה שמשהו באופי שלי, וגם בשלה, גרם לזה להיות קשה יותר. היום אנחנו רחוקים מהמקום הזה, כרחוק מזרח ממערב.
שלי מאוד לא התלהבה בהתחלה. מאוד מאוד לא. אני חושבת שזה לא היה אישי. כל כלה אחרת היתה מקבלת יחס בסיסי דומה. אם כי אני מודה שמשהו באופי שלי, וגם בשלה, גרם לזה להיות קשה יותר. היום אנחנו רחוקים מהמקום הזה, כרחוק מזרח ממערב.
ס סיגליהיא New member 16/12/02 #8 אולי כי רצתה להפחיד את מסייטיה../images/Emo35.gif "ככה נשים את היונה הממולאה על הבטן, ותיקח את המחלה " הה ? (על אותו משקל)
אולי כי רצתה להפחיד את מסייטיה../images/Emo35.gif "ככה נשים את היונה הממולאה על הבטן, ותיקח את המחלה " הה ? (על אותו משקל)
ס סיגליהיא New member 16/12/02 #11 הומור יקירתי, רק בהומור../images/Emo8.gif לפני שאני מטפסת על הקיר. בייייייייייייייייייייי
ה הגנובה New member 16/12/02 #10 מאיפה את מביאה את כל זה../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
O omizu New member 16/12/02 #13 אני לא מספרת כי זה לא תמיד מצחיק אותי והיום יש בצהריים אירוע משפחתי אז אני צריכה להגיע בהתרוממות רוח