2 הערות

• פותח הנושא lazy
  • פורסם בתאריך

lazy

New member
2 הערות

1) רציתי להודות לכולם על הברכות והאיחולים. זה באמת נגע לליבי בתקופה קשה זו של חיי (בלי ציניות , לשם שינוי...). חבל שאף אחד לא זכר אותו לפני (כולל כמה אנשים שנמצאים ברשימת הICQ שלי) אבל זה מה יש.. 2)רציתי לנזוף נזיפה חמורה באנשי הפורום שלא טרחו להגיע למיטאפ של רדיוהד. כן , אני יודע , כולכם אנשים עסוקים ביותר ואין לכם זמן לנשום. אבל רק שתדעו לכם שביישתם את הפורום. אז פעם הבאה אני מצפה לנוכחות מלאה, בלי תירוצים!

polyethylene

New member
לייזי ../images/Emo122.gif

1. קבל אישור לתת לי מכות במיטאפ הבא, לא יוצא לי לפתוח כמעט בכלל את האיי סי קיו לאחרונה
2. למיטאפ הבא אני מגיעה בטוח, בלי תירוצים ובלי התחייבויות אחרות, פיניתי לי את הזמן הזה
פולי
שום דבר עדיין - המחשב סיים התקנה מחודשת, עוד אין מוסיקה

Idioteque

New member
סליחה על הבורות, אבל מה זה מיטאפ?

Nothing to see here lad, go back! am losing me head!

polyethylene

New member
יש למעלה בטאגליינס

לינק שרץ שרשום עליו "מיטאפ", שם תמצא את כל הפרטים. בגדול, בוחרים מקום התכנסות בת"א ע"פ הרשימה שיש באתר, נרשמים, מאשרים הגעה, ומגיעים כולם ביום ובשעה שמתפרסמת (מקבלים הודעה במייל) פולי
עוד לא התקנתי ווינאמפ

Fish in the sea

New member
עם תירוצים

אתה שוכח משהו lazy.לא כולם פה גרים במרכז ולא לכולם זה כ"כ פשוט להגיע למיט-אפ שכזה.בשבילי למשל,לבוא למפגש זה אומר לצאת ישר אחרי העבודה לכיוון המרכז וכנראה גם לקחת יום חופש למחרת,אם אני רוצה גם להינות מהערב הזה. אם הייתי יודע על מיט-אפ ספציפי שרוב חברי הפורום אמורים לבוא,אז שווה לשקול את זה.ממה שהבנתי ממכם,ההתפקדות למיט-אפים האלה לא גבוהה במיוחד.

Vul2re

New member
כדי להצליח

לקיים מפגש, צריך לקבוע מיקום זמן ואישור הגעה כארבעה שבועות לפני המועד, ושמספר מספק של אנשים יאשרו את בואם. דבר זה ימשוך את שאר חברי הפורום להגיע, וכך במוטיב העדר כולנו נתאחד במפגש אחד דביק ומחמם לב.

למעלה