2 חוזרות לגמר
מי
תשובה

ברודי

New member
../images/Emo58.gifרציני מעלי../images/Emo58.gif

אני מבקשת במיוחד מאחר ומחר התוכנית, -לא- לפרסם את שמות הבנות שחוזרות לא בכותרת ולא בהודעות שאין בהם את הסימן
בכותרת. הודעות שיעברו על החוקים האלה ימחקו מיד. לטובת אלה בינינו שמעדיפים לגלות את זה בתוכנית עצמה ולא בפורום [כמוני, לא שזה עוזר לי כבר
]

ברודי

New member
וואלה על הפרסום ב-NRG [לא ספוילר]

שימו לב לכתבה הזאתי על פרסום הספוילר שנעשה ב- NRG [אין בכתבה ספוילרים לגבי המועמדות שעלו לגמר]

EvaNofit

New member
אבל בכוונה לא רשמתי בכותרת../images/Emo70.gif

ורק מי שרוצה לדעת את התשובה ייכנס להודעה וייראה
בכל מקרה
שהרסתי לך....... ההודעה הייתה מיועדת לאלה שמעוניינים בספוילר...... וחוצמזה זה עדיין לא בטוח ב-100% שהם אלה שחוזרות אז עדיין נשאר לך הספק לא....?

ברודי

New member
תראי.. תשמעי...

בתור מנהלת אני חייבת לבדוק תוכן של הודעות. לא משנה מה שהיה היה, עכשיו זה מסומן ומי שלא ירצה לא יכנס ובא לציון גואל
אגב, זה בטוח ב-100% במיוחד אחרי הכתבה בוואלה...

EvaNofit

New member
סבבה תודה שסלחת!

אז מנהלת כנראה לא חסינה בפני ספוילרים אפעם..... גם אם הייתי מסמנת.... (-למרות שזה מסומן רק בלי האייקון ההוא.....) וזה לא הגיוני שזאת כריסטין ולא שרון......
מילא נטלי שאוהבים אותה הרבה אבל גם שרון פופלרית מאוד לא....? באסה......
אבל עדיין יש לי תקווה, אני מחכה למחר

ברודי

New member
../images/Emo58.gif מעלי ../images/Emo6.gif [ואצלי../images/Emo3.gif]

כנראה שכן. מנהלים לא חסינים מפני כלום. אפילו לא מהגשם
דווקא זה הגיוני שכריסטין תחזור. אולי ילדות בגילאי 14-16 אהבו את שרון אבל כלל האוכלוסיה נחשפה יותר לכריסטין במיוחד בזכות הציטוטים שלה אז זה הגיוני דווקא שהיא קיבלה הרבה קולות. אולי העובדה שבתקופה שביקשו מהקהל להצביע כריסטין עדיין היתה בתוכנית קצת מחשידה. כי מי מצביע למישהי שעדיין מתמודדת בתוכנית? אבל בת'כלס זה הגיוני. שרון לא היתה בהרבה מהפרקים...

EvaNofit

New member
חחחח........

אני לא מסכימה עם הטענה שלך ש"אולי ילדות בגילאי 14-16 אהבו את שרון"
-כשהייתי בכיכר רבין יום ראשון ושלישי אני דיברתי עם מלא אנשים לפני ואחרי שהצביעו בקלפי ודווקא הרבה מבוגרים [חח וגם זקנות....] אמרו ששרון מהממת וצריכה לחזור (היו תגובות כאלה גם על נטלי וניראל מודה) ועל כריסטין הרוב היה "הנה הפוסטמה ההיא...." אז בגלל זה זה מוזר לי לשמוע שאותה בחרו...... אני חושבת שזה דווקא ההפקה החליטה להחזיר אותה כי כריסטין עשתה להם הרבה רעש ובגלל זה הם בחרו הפעם להחזיר 2 דוגמניות -אחת שנבחרה ע"י הצופים (יכול להיות מאוד שנטלי עלתה על שרון בהצבעות) והשנייה היא בשביל הרייטינג, זה בכל זאת ערוץ מסחרי.... והטענה שהוספת על שבתקופת הההצבעות היא בכלל לא הודחה [ולא חשבתי על זה לפני] רק מחזקת את דעתי..... [-והדגשתי בכוונה כי זאת דעתי בלבד]

EvaNofit

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif זה מה שאמרתי......

לא היית צריכה להיכנס אם לא רצית לדעת...... אבל בכל זאת סליחה.

ברודי

New member
האמת?

אם ניכנס לפרטים קטנים- מה שעבר לי בראש באותו רגע זה שתשימי קישור לכתבה, או שזה ניחושים או לא יודעת מה, כי לא תיארתי לעצמי שבאמת יודעים מי המתמודדות שעלו לגמר ופתאום התשובה באה לי בבום. אבל עזבו אותי עכשיו, ההערה על עצמי היתה בקטנה בסוגרים לא קריטי, הכוונה המקורית היתה בקשה קולקטיבית להתחיל לסמן ספוילרים לדברים כאלה. that's it לא צריך להתנצל יותר מדי

EvaNofit

New member
האמת?

אני מאמינה לך.......... חחחח "התשובה באה לי בבום....."
הרגת אותי.....
אבל גם זה לא היה כזאת הפתעה נכון.....? זה היה די ברור שזאת או נטלי או _______ (-כל אחד וההימור שלו..... שלי למשל היה שרון) וכן התגובות באמת באו בעקבות הסוגריים....... [-שאמורות להיות לא חשובות ולכן הן בסוגריים ותראי מה קרה......] ואין בעיה להבא נסמן ספויילרים
[למרות שנשאר רק עוד יום וקצת עד הגמר.....]

../images/Emo4.gif../images/Emo58.gif

למה כתבת בנושא ההודעה? עכשיו ידעו שהיא לא עלתה לגמר.. ברודי תעשי משו

למעלה