2 חידות על המצעד. כל העונה נכונה

limors2

Active member
2 חידות על המצעד. כל העונה נכונה

יזכה בהערכה ובתודה שלי, כי אני באמת שלא מצליחה להבין מה עובר על מי שאחראי על זה
חידה ראשונה!
השיר הזה לא נכנס אפילו פעם אחת למצעד! אבל כבר כמה חודשים (הפסקתי לעקוב) הוא נמצא ברשימה. אולי אפילו מהזמן של משקנדה. שרץ הרבה שבועות. והוצא מהמצעד ומהרשימה. אז למה הוא עדיין שם?

limors2

Active member
וחידה שניה!../images/Emo26.gif../images/Emo54.gif

תקנו אותי אם אני טועה, אבל השיר הזה לא יצא לשירותרום של שנה שעברה? או משהו כמו השירותרום?
או איך שלא קוראים לזה?
למה הוא ברשימה?

chen010189

New member
השיר הזה כבר מזמן ישן

ועם כל הכבוד לעובדה ש"שיר גם יכול לצאת מהמצעד אם כבר הרבה זמן מאז והאמן כבר הספיק לחדש" אז מה עם קלאסית ופרסי, באבא בא, טורו וכו'...? שאפילו הם כבר לא נמצאים בפלייליסט!

chen010189

New member
צריך לשאול את העורכים, בחיי

כששאלתי את ערן אליקים פעם, הוא אמר לי ששיר יוצא מהמצעד אם: 1) שוהה כמה שבועות במקום נמוך 2) התחדשו מאז סינגל\ים של אותו אמן ויש לי הרבה דוגמאות שסותרות את מה שנאמר למעלה, אבל כבר אמרתי אותן יותר מפעם אחת בפורום. אני כבר הרבה זמן שואלת שאלות כמו זו ששאלת ואחרות, אבל נראה לי שהיחידים שיוכלו לענות על זה באמת זה כמו שכבר אמרתי, עורכי המצעד. (או העורך במקרה הזה?) אגב, היו גם כמה שירים שכן הגיעו למקומות גבוהים ובכל זאת הועפו מהר. חבל, הייתי שמחה לדעת מה קורה בדסק העורכים.

limors2

Active member
השיר של קין שוהה מלא שבועות

במקום הכי נמוך שאפשר- מחוץ למצעד

chen010189

New member
זהו../images/Emo3.gif

חשבתי על משהו בקשר לזה ולכל השאלות והתהיות בקשר למצעד, אעדכן אותך!

tkuihehr

New member
אמממ, מישהו שומע את המצעד?

אני בביצפר, ומפסיד אותו ,שוב
, איזה מרגיז זה... אני אתעדכן אז רק ביום שבת? אם מישהו ישמע שיזכור לפחות את הפסגה טוב? אני רוצה שהפסגה תשתנה כבר, כבר שבועות אותו דבר...

tkuihehr

New member
אוקיי, ניצול של הינגי

אסור לשמוע, אבל יש הינגי אז הנה: פסק זמן קרן פלס 14:20 Pull Shapes The Pipettes 14:17 Love Resurrection Alison Moyet 14:13 משא ומתן מוש בן ארי 14:08 Deja Vu Beyonce Ft. Jay-Z 14:04 יעני: 10.דה ז'ה וו 10. מושי מוש צונח 9. פול שייפס 9.פסק זמן או משהו כזה

tkuihehr

New member
אמשיך להעתיק מהינגי ולנסות להבין

נמשיך: כל מה שרצית הדורבנים 14:54 Still A Long Way To Go James Dean Bradfield 14:51 לפני כמה שנים: גלגל ענק חלב ודבש 14:47 מה עוד ביקשת אריק ברמן 14:42 Hurt Christina Aguilera 14:37 Chasing Cars Snow Patrol 14:32 מיליון כוכבים עמית פרקש 14:28 When You Were Young The Killers 14:25 פסק זמן קרן פלס 14:20 אז יש מצב שטעיתי קודם ופספסתי שיר או משהו, אין לי מושג על המיקומים או הדירוג

tkuihehr

New member
איזו פתיחה: שעה שנייה

סקסי בק ג'סטין [בטח מקום 5] ומהר מידי של הגירפות [5]

tkuihehr

New member
את שואלת או עונה?

לשאול? אחרי שהפסגה פורסמה? אז בטח ענית לי, אז למה סמ"ש?

yhaa hi

New member
ראיתי בהינגי ולא ידעתי אם

זה המקומות הראשונים אז שאלתי בתקווה שמישו יענה...

limors2

Active member
ממש אהבתי את הפסגה!../images/Emo54.gif

וסופסוף היא התחלפה
אוונסנס

למעלה