2-חלומות צלולים.

שחר.

New member
2-חלומות צלולים.

הכל החל בבית שלי, מה שהפעיל אצלי את ההבנה שאני חולם היה שאמי אמרה לי שיש חללית של חייזרים מחוץ לבית. החלטתי ללכת לחללית כי זה היה מעניין, ברגע זה רציתי לנסות תקשור עם אלוהים, מה שאני זוכר זה שראיתי איזה שהוא אור לבן חזק ובאותו רגע הבנתי שזה הולך להיות משהו גדול שיעטוף את כולי. לא רציתי בכך וביקשתי שזה לא יהיה כך, והתעוררתי התעוררות כוזבת. התעוררתי לתוך החדר שבו ישנתי עם אחותי כשהייתי קטן, לרגע תהיתי אם אני עדיין חולם אך מיד הנחתי שלא כיוון שהייתי בטוח ששנינו פשוט נרדמנו שם. ירדתי למטה לסלון ושם היו אחי ואשתו עם הבנות שלהם התקרבתי לבת הכי צעירה וראיתי שהכי רזה כמעט כמו שלד ואז הבנתי שאני עדיין חולם. יצאתי החוצה ונכנסתי לבית של השכנים, איך שנכנסתי לאב הבית היתה החוצפה להגיד לי סליחה?!? בתוך הבית היו אנשים מעוותים עם רק חצי גוף וזה נורא עיצבן אותי כי אני שונא אנשים מעוותים, אז יצאתי משם. משם רציתי לעוף השתמשתי בפקודה קולית ואחרי שתיים שלוש ניסיונות עפתי גבוהה באוויר. עפתי מעל מאין יער גשם וזה היה כל-כך יפה עד שאמרתי לעצמי: "שחר, אתה חייב לזכור את זה כשתתעורר כי זה כל-כך יפה". הגעתי למקום שבו היו המון צינורות מרחפים באוויר בתוך ערפל ולמרות שזה היה מאוד יפה זה הפחיד אותי אז חזרתי לאחור. נחתתי על מרפסת של בית ושם היתה מונחת קופסת בטון, ניסיתי להעביר את היד דרך הבטון (דבר שהיתה לי בו הצלחה רק פעם אחת) ולא הצלחתי, ניסיתי שוב וכלום שמתי את היד השניה מהצד השני של הבטון שתיהיה כקונטרה ופשוט שברתי את הבטון בלי להעביר את היד דרכו. המשכתי ללכת וניסיתי בהצלחה להפוך את השמים משמי יום לשמי לילה, ניסיתי להחזירם וכבר לא הצלחתי למרות אין ספור הפקודות הקוליות ששיגרתי. ברגע זה חברים שלי הגיעו וכל אחד מהם החל להאשים את עצמו שהוא זה שגרם לשמים להפוך ללילה, יצרתי ברקים בשמים, ניסיתי ליצור כדור אש ללא הצלחה אך הצלחתי להבעיר עץ ממרחק. לבסוף השמים חזרו לבהירים ובאותו רגע חשבתי על התעוררות, לא ממש רציתי, אבל עלתה לי המחשבה והתעוררתי. איך שהתעוררתי היתה לי ההרגשה שאני הולך לחלום עוד חלום צלול הלילה ואכן כך אני לא זוכר מה גרם לי להבין שאני חולם אבל אני זוכר שניסיתי לברוא איזשהו מטה. בתחילה יצרתי עט ואז התרכזתי והארכתי אותו ושוב הארכתי אותו יצרתי קצה לעט שינסה לחכות משהו דומה למטה, עיצבתי את הקצה ויצרתי אותו יפה ואז המוט היה דק מידי אז גרמתי לו להיות עבה יותר, אבל גרמתי רק לחלק אחד להיות כך אז עשיתי זאת גם לשני ואז שני החלקים נפרדו ואז שני החלקים הפכו ללחם(?!?) התייעשתי וזרקתי את זה. ואז מצאתי שיטה מעולה לברוא דברים פשוט עצמתי את עיני החלום דימינתי משהו עד שהייתה לי תמונה ברורה שלו בראש ופקחתי את העניים ופשוט ננתי לעצמי להמשיך לראות את התמונה, וזה עבד והצלחתי לברוא כל מה שרציתי. זהו להיום אני יודע שזה טיפה ארוך אבל אם מישהו יפיק מזה משהו אז עשיתי את שלי, בקשר לשיטת הבריאה, יכול להיות שהיא עבדה רק בחלום המסויים הזה אבל אם לא אז זה משהו גדול.

Variety

New member
מגנייייייב!!!!!!!!

חלום ממש ממש מגניב!!! סחטיין! חלומות צלולים, Variety-

למעלה