2 חלומות

בת 39 נשואה עם 3 ילדים התחלתי עבודה חדשה לפני 3 חודשים של כמה שעות בשבוע
יום רביעי חלמתי שאני במחלקת יולדת כאילו מתעוררת משינה ומדברת עם מי שאיתי בחדר ואני אומרת לה שאני בכלל לא זוכרת שילדתי כנראה מרוב שהייתי עייפה ושאני מקווה שלא ילדו אותי בקיסרי ואני שולחת את היד לבטן לבדוק אם יש תפרים ושמחה שאין ואז אומרת שעוד לא 8 בבוקר אז בטח הבן הצעיר שלי עוד בבית אני אתקשר לספר לו שילדתי ואני מנסה לחשוב איך הוא יגיב.
וביום חמישי חלמתי שאני או הורגת מישהי אבל אני לא זוכרת שממש ביצעתי את ההריגה אלה רק שאני מחביאה את הגופה בסיר מרק ענק ויש מלא אנשים זה כאילו בסוג של פסטיבל ואני יושבת עם עוד 2 בנות ששואלות איפה הבחורה שמתה ואני חושבת לעצמי שאני מקווה שאף אחד לא באמת יחפש אותה ושאין מצב שידעו שזאת אני ואז אחת הבנות אומרת שיש משהו מוזר בסיר ואני מנסה לשנות נושא ושתתעלם ואז הגופה שלה צפה

אלישבע777

Well-known member
בת 39 נשואה עם 3 ילדים התחלתי עבודה חדשה לפני 3 חודשים של כמה שעות בשבוע
יום רביעי חלמתי שאני במחלקת יולדת כאילו מתעוררת משינה ומדברת עם מי שאיתי בחדר ואני אומרת לה שאני בכלל לא זוכרת שילדתי כנראה מרוב שהייתי עייפה ושאני מקווה שלא ילדו אותי בקיסרי ואני שולחת את היד לבטן לבדוק אם יש תפרים ושמחה שאין ואז אומרת שעוד לא 8 בבוקר אז בטח הבן הצעיר שלי עוד בבית אני אתקשר לספר לו שילדתי ואני מנסה לחשוב איך הוא יגיב.
וביום חמישי חלמתי שאני או הורגת מישהי אבל אני לא זוכרת שממש ביצעתי את ההריגה אלה רק שאני מחביאה את הגופה בסיר מרק ענק ויש מלא אנשים זה כאילו בסוג של פסטיבל ואני יושבת עם עוד 2 בנות ששואלות איפה הבחורה שמתה ואני חושבת לעצמי שאני מקווה שאף אחד לא באמת יחפש אותה ושאין מצב שידעו שזאת אני ואז אחת הבנות אומרת שיש משהו מוזר בסיר ואני מנסה לשנות נושא ושתתעלם ואז הגופה שלה צפה
הי מור,
ברוכה השבה לפורום . פרשתי את החלום על לידה והחלום השני בעבודה. להבא אנא - כל חלום כתבי לחוד ולא ברצף.

אלישבע777

Well-known member
הפרוש שלי לחלום על לידה

בחלום את מתעוררת משינה במחלקת יולדות לאחר עייפות גדולה. אינך זוכרת שילדת אבל מבינה שזה קרה, את מקווה שלא יילדו אותך בניתוח קיסרי. שמחת שאין תפרים.

לידה היא אירוע מדהים ומרגש לאישה ולכל המשפחה, לידה בחלום יכולה לסמל – הגשמת חלום, הגשמת פרוייקט עוברי שנולד, גילוי מסעיר שגילית. על פי רוב זה חלום חיובי וגם מילוי משאלה שהעובר שלך ( מכל סוג, לא רק תינוק) ייצא לאור העולם ותוכלי לגדלו בעצמך ולראות בהתפתחותו.

לחלום הזה לא היה רקע מספיק מקיף מאז החלומות שלך לפני שנה ויותר. אז אני מסתמכת גם על הרקע ועל התגובות לחלומות קודמים. פרוש אחד הוא – מציאת מקום עבודה חדש. זה התינוק שנולד ואת כנראה רוצה להצליח בעבודה ( לגדל את התינוק הזה בעצם את עצמך בעבודה הזאת)

הלידה היתה בלתי מורגשת ( בחלום ישנת) ולא בקיסרי. הלידה היתה טבעית. מצאת מקום עבודה טבעי לך, לאחר תרדמה עמוקה. המקום הזה ממש מתאים לך ( לא היה ניתוח פולשני ולא החלמה מהחתך על ידי תפרים), לא קרה ארוע רע במקום העבודה שפצע את נפשך והיית צריכה להחלים ממנו.

בהמשך את רוצה לשתף את בנך בארוע המרגש של הלידה ( מציאת מקום עבודה טוב) אם מקום העבודה טוב לאימא, הרי השמחה הזאת היא גם שלו! ואם בנך במציאות מאוכזב מכך שמצאת עבודה ולא תישארי בבית... אז הוא יבין עכשו שהעבודה טובה לך ויקבל את העובדה הזאת כארוע טוב ולא כל כך רע.

פרוש לפי רקע קודם מהתגובה לחלומות של פברואר 21

בשנה זו שנת הקורונה, היית בבעיות קשות בגלל הסגרים, בגלל מריבות בבית וגם בגלל הקושי עם הבן הגדול שלך, על סף התמוטטות עצבים. זו תקופת העייפות שלך!! הרגשת לחוצה, בתוך בועה, סגורה בבית ולא יכולה לברוח מהכל ולהתחיל משהו חדש וטוב יותר בית אחר אנשים אחרים שיהיו סביבי להרגיש טוב יותר ולא כבויה.

ואז בימים הלחוצים ההם - סיכמת את הרעיון לעתיד שלך! מה שאומר שהתקופה לפני כמעט שנתיים – היתה ההריון של העובר שנולד בינואר 23!! אז כתבת את החזון שלך! את הפרוייקט שעלייך להגשים. במילים האלה:
אולי אם אפסיק לשבת ולחכות שמשהו ישתנה ולנסות לקחת אומץ ולחפש את השינוי בעצמי אולי אצליח לעלות במעלית ולהתרומם חזרה

והנה את סוגרת מעגל עכשו. לאחר עייפות גדולה – את מתעוררת בבוקר חדש ( 8 בבוקר!!) אזרת אומץ בעצמך, חיפשת את השינוי והצלחת לעלות ולהתרומם. לא ניתוח קיסרי פולשני הוציא את העובר שלך לאוויר העולם. אף אחד לא יילד אותך (לא ניתוח קיסרי) – את ילדת בעצמך ובעצם ילדת את עצמך!

הדבר הראשון שאת רוצה זה ... לבשר לבנך את הבשורה. אני מעלה אפשרות שהקשר בין בנך הגדול, שהוא גדול כבר בשנתיים מאז – השתפר ללא הכר. את כבר יכולה להכיל אותו ולשתף אותו בכל מיני דברים חשובים. ואם זה עדיין לא קרה, אז זה החזון הבא שלך – לשפר את הקשר שלך עם בנך, ליצור איתו ערוצי תקשורת חיובית בשורת הלידה שלך, שהרי את נולדת מחדש גם כאימא! ואת חשה בשינוי הזה בך ומנסה לחשוב איך הוא יגיב לשינוי הזה!

אם הפרוש שלי נכון, תראי איך החלומות מתחברים בהפרש של שנתיים כמעט גם במציאות!

אשמח לתגובה על הפרוש הזה שלי לחלומך. מה התאים ומה לא.

אלישבע777

Well-known member
הפרוש שלי לחלום מס. 2 על הריגה והסתרת גופה

הי מור

החלום נפתח ישר בסצנה מבעיתה! את מסתירה גופה של אלמונית בתוך סיר מרק ענק באיזה פסטיבל המוני. מזכיר ציור או סצנה קניבלית מספרי הרפתקאות לבני הנעורים של פעם. את הרגת אותה אם כי האירוע הזה, לא מופיע בחלום.

הבחורה האלמונית היא... את בעצמך! הרגת את מור הקודמת והסתרת אותה היטב... אבל היא קיימת ואפילו זכורה לנשים שהכירו אותה וישבו איתך בזמן הפסטיבל. הן אפילו שאלו אותך היכן היא. ואת - "מקווה שאף אחד לא יחפש אותה ואין מצב שיידעו שזאת אני" [שהרגה]. אבל את מופיעה בעצם פעמים – את גם הגופה וגם הקוטלת...

הקטע מראה שאת עברת שינוי קיצוני ביותר או מתכוונת לעבור שינוי קיצוני, עד כדי מחיקת דמותך הקודמת. יש לך חששות מן התהליך הזה! את אינך יודעת אם השינוי יתקבל על ידי אלו שהכירו אותך מזמן ורגילים לדמותך הקודמת. שהרי כולנו מתחשבים בדעותיהם של הקרובים לנו ( גם בעניים של מה בכך שהם טובים בעיניו אבל לא בטוחים בזה מאה אחוז, כמו – קניית בגד חדש, תספורת חדשה, ואפילו צבע לק הציפורניים החדש שלנו)

בהמשך – אחת מהבנות מציינת שהיא חוששת שיש משהו מוזר בסיר, ואת מנסה להסתיר את העניין ( בפעם שניה) על ידי הסטת הנושא. בסוף החלום מסתבר שההסתרה לא ממש הצליחה לך. הגופה צפה... אבל החלום הסתיים בטוב. לא קרה שום דבר רע! אומנם לא הצלחת להסתיר את השינוי אולי מחשש לביקורת , אבל השינוי התגלה. אז מה?

לא כתבת את רגשותייך בחלום ואחרי החלום ואני מניחה שלא היו כאלה. זה סימן שהכל הסתיים או יסתיים בשלום... הגולם הפך לפרפר, והכל בסדר!

יש קשר בין שני החלומות. הלידה בחלום הראשון היא לידת פרוייקט או לידה מחודשת שלך עצמך. בחלום השני, ההריגה היא של דמותך החיצונית או הפנימית או ביחד, וקבלת דמות חדשה. נראה לי שהחלומות הם בכיוון טוב, או מילוי משאלה, לשינוי קיצוני בחיים.

אשמח לחוות דעתך על הפרוש, מה התאים ומה לא.

וואוו גרמת לי לבכות את לא יכולה לדמיין בכלל .
לא זכרתי את כל החלומות שכתבתי עליהם בעבר לא חשבתי שהם נשמרים כאן בכלל ואני שמחה שזה כן נשמר ושאת עושה את הקשר והחיבור.
אכן העבודה החדשה היא משהו שגורם לי סיפוק ענק ואני מקווה שלאט לאט כמות השעות ילכו ויגדלו אני מרגישה במקום הזה שאני נמצאת במשהו שטוב לי ברמה שלא מעניין אותי גובה השכר פשוט כיף לי בשעות האלו
עם הבן הגדול עדיין המצב עדין אבל אכן מייחלת לזמנים טובים יותר.
את מדהימה ופירוש נפלא החלום על ההריגה קצת הלחיץ אותי כי זה לא אופייני לי לחשוב על לפגוע במישהו אפילו לא לחלום חחח
שוב תודה גדולה ומי ייתן וכל החלומות הטובים של כולם ייתגשמו

אלישבע777

Well-known member
וואוו גרמת לי לבכות את לא יכולה לדמיין בכלל .
לא זכרתי את כל החלומות שכתבתי עליהם בעבר לא חשבתי שהם נשמרים כאן בכלל ואני שמחה שזה כן נשמר ושאת עושה את הקשר והחיבור.
אכן העבודה החדשה היא משהו שגורם לי סיפוק ענק ואני מקווה שלאט לאט כמות השעות ילכו ויגדלו אני מרגישה במקום הזה שאני נמצאת במשהו שטוב לי ברמה שלא מעניין אותי גובה השכר פשוט כיף לי בשעות האלו
עם הבן הגדול עדיין המצב עדין אבל אכן מייחלת לזמנים טובים יותר.
את מדהימה ופירוש נפלא החלום על ההריגה קצת הלחיץ אותי כי זה לא אופייני לי לחשוב על לפגוע במישהו אפילו לא לחלום חחח
שוב תודה גדולה ומי ייתן וכל החלומות הטובים של כולם ייתגשמו
אני שומרת את החלומות ואת הפרושים כדי שאוכל להשתמש בהם לפתרון חלומות עתידיים. חלומות טובים מאוד נדירים בכלל וגם בפורום. הם אינם נבואיים כמובן אלא שיח עצמי - את משוחחת עם עצמך בחלום, ולפעמים מוות או הריגה בחלום... זה דבר חיובי, כפי שאת רואה!

למעלה