2 ידיים ואבות מאתמול

eilat11

New member
2 ידיים ואבות מאתמול

יד ראשונה- התחלה של משחק קאש, 25-50 אגורות, אני צ'יפ לידר יושב עם 120 שקל בביג בליינד סמול בלינד עם בסביבות ה-40 שקל, ואנדר דה גאן יושב עם 100. מידע על השחקנים- שתי שחקנים אגרסיביים, השחקן שבאנדר דה גאן בד"כ לוס רציני, השחקן שבסמול-פשוט אוהב לבלף. זהו בגדול אני מקבל QQ , אנדר רק משווה, סמול ברייז ל-4 שקל, אני ברירייז ל-10 שקל שתיהם משווים. קופה 30 שקל פלופ נפתח 9 T J . הSB אול אין (30 ש"ח) , מה לדעתכם אני אמור לעשות במצב כזה? כמובן שהשוואה משתלמת לי, השאלה היא האם לדחוף או רק להשוואת? לא לשכוח שמאחורי מדבר מישהו עם כמות צ'יפים גדולה שדומה לשלי יד שניה - בליינדים 0.5-1 אותם שחקנים בדיוק, וגם אותם הפוזישנים הפעם החלוקה של הצ'יפים הייתה קצת שונה , אני עם 100 ש"ח, SB עם סביבות 210 וגם האנדר עם סכום דומה, אחד השחקנים שנשאר עם 14BB מחליט להכניס אול אין. במשחק של 4 אני עם פוקט 9 משווה את ה-14 אחרי ששני השחקנים האחרים גם השווה. עוד טיפה מידעע על השחקנים, שתי ההשוואות היו משחקנים שעושים רירייז עם פוקט JJ ומעלה בכל מצב. קופה 52 שקל פלופ 677 , SB צ'ק אני מעלה ב-28 שקל, BB אול אין. מה עכשיו?

Kgt1

New member
במקרה הראשון אתה חייב להשוות לדעתי, ואם

דוחפים מעלייך אול אין אתה עדיין לדעתי צריך לשלם כי לשים את היריב שלך על היד היחידה שבאמת לא כלכלי לך לשלם מולה (KQ) זה קשה מדי... ברוב המקרים לדעתי אתה לפחות תקבל ערך קופה משתלם, לעתים גם תוביל. בכל אופן, את האול אין 30 שקל לתוך קופה של 30 אתה חייב לשלם. במקרה השני הייתי יכול גם לזרוק, אבל הייתי מתאר לעצמי שאול אין זה לא מהלך של בחור שיושב פה עם 7... אבל המצב יותר קשה, לפחות לדעתי, גם כי אתה טוען שאתה ביד עם שני שחקנים לא לוס במיוחד, אתה יכול לשים אחד מהם גם על עשיריות בקלות, אבל אז אני לא מבין את האופטימיות שלך פרה פלופ ואחרי הפלופ... אני מניח שגם פה הייתי משלם.

2המרפא

New member
אז ככה

במקרה הראשון משווה. אם דוחפים אז משווה את הדחיפה אם לא מחכה לראות במקרה של השוואה מה יביא הטרן. בא סטריט או לבנה דוחף. הייתה צריך לדחוף על ההתחלה בשביל לבודד או לקפל אחרי הפלופ אם אתה יודע ששניהם טייט ברמות מפחידות. אתה אומר שהם טייט אז איזה ואריאציה של 67 הם ישחקו לתוך אול אין?

eilat11

New member
טוב אין יותר מדי דיון על הידיים אז

אספר מה עשיתי. ביד הראשונה עם ה-QQ, למרות הפחד מזוגות כביכול או KQ דחפתי אול אין (רייז של 70 שקל לקופה שכבר על 90 - כולל ה-30 שלי) זה שאחרי השווה, הסמול חשף פוקט 8, והאנדר - הצ'יפ לידר השני חשף סט 9 וניצח את היד. ביד השנייה, אחרי מחשבה רצינית והבנה שאני פשוט מחוייב לקופה יותר מדי בשביל לברוח - השוואתי והשחקן הראה 75 אוף סוט:\

למעלה