2 כרטיסים להופעה במוצש

2 כרטיסים להופעה במוצש

למי שמעוניין, יש בידי זוג כרטיסים נוסף פנוי להופעה במוצש בתמונע.

bזוהר

New member
אומייגאד אני רוצה!!

הייי! תקשיבי זה ממש ממש חשוב לי, אני ממש אשמח לקבל את הכרטיסים אם מישהו עדיין לא פנה אלייך... את מצילה לי את החיים בערך, הייתה אמורה להיות לי בגרות מחר אז לא הזמנתי אבל היא נדחתה וכל כך התבאסתי שאני לא הולכת... בקיצור, אני ממש אשמח אז אם עדיין לא פנו אלייך תתקשרי אליי? 0545887378 (זוהר)

bזוהר

New member
חחחחח תודה לכל מי שהתקשר אליי!

היה ממש כיף:) אני אכתוב עוד מעט בשירשור שנועה פתחה מה היה מבחינת השירים ממה שאני זוכרת ושני הקאברים שהיו וזה.. רק רציתי להגיד תודה,ושלא היה לי מושג בכלל שהמס' שלי פורסם פה(חברה שלי כתבה ת'הודעה הזאת פה למעלה), והייתי בטוחה שהיא שלחה את זה כמסר חח ופתאום מתקשרים אליי אנשים בקשר לזה אז בסוף התברר לי... אוקצור היה ממש ממש יפה!!! הקהל היה חם ואוהב מתמיד..המחיאות כפיים היו ארוכות וחזקות וכשרונה אמרה "שיר אחרון" הם עשו "לאאאא" חח היו (היינו) ממש חמודים!! חוצמזה אני שונאת שהיא אומרת שיר אחרון :/ עדיף כבר לראות שהיא יורדת, כי זה מעצבן זה עושה כזה צביטה בלב שאתה יודע שהגענו לסוף... היא כל הזמן אומרת את זה!
זהו מבטיחה תיכף לכתוב:) אל תשכחו היום ב21:00 שרים בכיכר,רונה אמורה לשיר שני שירים,אחד עם ערן צור ואחד לבד(נראהלי שחמט).

bזוהר

New member
סתם הערה

איזה כותרת מוזרה חח,פשוט כמה אנשים התקשרו אליי זה היה מצחיק:) ואגב, זה לא מומצא מה שכתוב בהודעה המקורית
חברה שלי דיברה איתי בטל' כשהיא כתבה את זה

עדיין אקטואלי! מי שמעוניין אנא שילחו מסר פרטי

או הוסיפו הודעה עם שם ומספר טלפון.

למעלה