2 לילות +בוקר (סופשבוע ) רטובים!!!

2 לילות +בוקר (סופשבוע ) רטובים!!!

חלק א´ ============ `רציתי להזכיר לך שאתה מוזמן לסופשבוע ארוך על היאכטה שלי,אנחנו מרימים עוגן מחר בצהריים``,התקשרה אלי מי שאני מוגדר בפיה כמאהבה. כבר בשיחת הטלפון התעצמה זיקפתי אף כי ניסיתי לדבר בקול טבעי.אני זוכר כי במבוכתי מעצמי התהפכתי על בטני,מנסה להסתיר את המצב מעיני אשתי שכלל לא ידעה עם מי אני מדבר. הגעתי למחרת אל הרציף במרינה ומצאתי את אהובתי עומדת על הסיפון כשלידה בחורה צעירה בהרבה ומרשימה במידותיה אף למרחוק.בעלת היאכטה ידעה כי יש לי העדפה לבחורות צעירות ולא היה איכפת לה שהיא רק תיהנה מהפירורים. בעוד אני סוקר את פניה המלאכיות של הצעירה ,מסייר עם עיני על גופה הטוב,על חמוקיה המזדקרים,על שפתיה המלאות והאדומות,מכוון עיני אל משולש ערוותה המוצנע מתחת לבגד הים,אומרת ידידתי:``תכיר בבקשה את רוית,היא זו שתרווה צמאון גופך בהפלגה זו``. ראיתי את רוית מתבוננת בגופי..ובזיקפתי אשר לא היה ניתן להתעלם ממנה אף כי עדיין הייתי לבוש.היא ביקשה כי אלך להסיר בגדיי ואתכונן להפלגה. נותרתי רק עם בגד הים שלי,כאשר אני נותר עם הזיקפה הארורה הזאת ועיני לא משות מרוית.היא השפילה מבטה ואני רק אומר:``איך את רוצה שאגיב שגופך כמעט עירום בעיניי?``היא לא טרחה לכסות גופה וכאילו מתריסה ,אמרה:``כן,אני רואה באמת שאתה שאתה חש באי נוחות``. השבתי לה:``נדמה לך נכון,אבל חכי עד שנצא מתוך המרינה ואז תראי למה הופכת מבוכתי``. באותו הזמן אכן יצאה היאכטה מהמעגן והפליגה ללב ים. ``סלק מעליך את בגד הים ``אמרה רוית בלי הכנות מרובות,``אחרת עוד תילקה כאן בשבר,קדימה``.קילפתי מעלי את בגד הים,ואברי הזקור והמעונה נחבט בבטני כמטוטלת.היא התבוננה בי.``יש לך איבר מין גדול...``.``מעולם לא מדדתי אותו``השבתי לה.רוית נשמה עמוקות:``אני אוהבת זרגים גדולים ...ניחשתי מי שאמצא אצלך משהו כזה``.היא שלחה ידה וחפנה את אברי וכאילו הובילה אותי אל תא השינה.התיישבתי לצידה על שפת המיטה והחלקתי ידי אל בין רגליה.``השסע הזה לח כולו...``הפטרתי בצרידות.``אני רוצה שתנשק אותו``השיבה רוית,``אני רוצה שתעשה משהו מסעיר,משהו עם שעשועי גירוי,לא סתם זיון עם קונדום``. ואני שליקוק משולשים תמיד היה התחביב שלי החלטתי לקבל האתגר על עצמי. הרכנתי ראשי אל בין ירכיה וכבר למגע לחיי המזוקנת בפלומת ערוותה שמעתי אותה משתנקת חרש.גניחתה גאתה ברגע שנעצתי את לשוני בין שפתי הפות הלחות.למגעי תפח דגדגנה שלה והזדקף,כמו נידחק בכוחות עצמו לתוך פי. היה זה הדגדגן הגדול ביותר שראיתי בחיי...כמעט כמו זרג.ידיה אחזו בשיערי הארוך,הידקה פני ופי כדי שלשוני תעמיק בגופה.פתאם הרגשתי איך היא ``באה`` ממש בתוך פי,נאנקת בקוצר נשימה,ראשה נזרק מצד לצד והיא נסערת בפורקנה הראשון. נשאתי פני אליה וראיתי כי עיניה עצומות.מיהרתי לפשק את רגליה,תחבתי ידי אל מתחת לברכיה עד שממש נפערה למולי ואז נעצתי את אברי פנימה בנגיחה עזה ומהירה.פיה נפער וצריחה חנוקה עלתה מגרונה.שאלתי``ובכן,האם הזרג הזה מספיק בשבילך?..``אני מרגישה שהוא מגיע לי עד הגרון``השיבה,``אוי,כמה אני אוהבת את זה!אני אוהבת אותך!רק עשה לי אהבה כזאת תמיד...תמיד.`` מסע התענוגות בריטואל דומה נמשך לו...והמארחת שהמתינה ל``פירורים``המתינה על הסיפון ושאלה בסגנונה הישיר:``ואיך היא במיטה--דפיקה טובה?``השבתי במין מבוכה:``כן,היא עצומה``.והיא עונה:``כן ,כך שערתי מהרגע הראשון,אפשר היה לחוש עליה כי הדחיקה את מיניותה בקירבה פנימה זמן רב...````ומה יש לך עוד לומר ?``שאלתי את מארחתי.היא השיבה:``אני מתה ללקק את ערוותה של רוית`` אבל זה כבר סיפור אחר.... המשך יבוא....

סופשבוע רטוב (חלק ב´)

והיכן היינו בסוף חלק א`?-מארחתי היתה במצב מיוחד מאד והתאוותה ללקק לרוית את ערוותה,זוכרים? רוית שכבה לה בתאה וישנה את שינת הישרים שלה אך מארחתי תשוקתה בערה.``אני זקוקה להתרוממות``אמרה ונשמה לה מנת ``שלג`` של הבוקר.``תן לי לפזר לך קצת `שלג` על אצבעך ותכניס לי אותה עמוק פנימה``,המשיכה.תוך כדי דיבור הפשילה את מפת השולחן ופישקה את רגליה.``זה ימשך רק רגע קצר,הערווה שלי מיוחמת...ממש עולה בלהבות...ה`שלג` ירגיע אותה`` אמרה.תפסה את ידי והובילה אותה לערוותה אשר היתה חשופה מתפר פרום ומשוסע בבגד הים שלגופה.היא החליקה קלות קדימה ממושבה ותחבה את אצבע ידי אל בין שפתי פותה שהיו לחות בעסיס חישקה ומפושקות לקראתי.דומה שנרתיקה ינק בכוח את ידי עד לפרקי אצבעי.``זהו``גנחה אלי בלהט,``כעת שני פיתולי אצבעות...ימינה ושמאלה...והשתלף החוצה!``זרימתה נטפה על כף ידי כאשר משכתי ידי ממנה.היא נראתה סמוקה לגמרי ואגלי זיעה על מיצחה.שלחה אותי לשטוף את ידי ממיציה ואני שואל אותה:``מרגישה עכשיו טוב יותר?``והיא ענתה:``לא רע אך היכן האיפור שלי,האם הושחת?````לא,את נראית מושלמת ,יקירתי``השבתי למארחתי שעדיין מחפשת אחרי ``פירורים``.היא גחנה אלי,נישקה את לחיי ואמרה:``אתה גבר מתוק,כל מי שתזכה בך תהיה מאושרת...`` כך היה מצב העניינים-רוית שקועה בשנתה לאחר הגמירות בכמות הבלתי מוגדרת,המארחת שמיצתה מה שביכולתה להעניק לעצמה לאחר שאני טרם התאוששתי מרוית ואנוכי העייף שמחפש רק לשקוע במיטה על סדיני הסאטן הבוהקים ולישון...לבד! ואומנם כך נהגתי ורק המארחת נותרה על הסיפון,הוזה ובוהה בים הפתוח שה`שלג` עדיין משפיע על הזיותיה. התעוררתי משנתי,רחצתי גופי הלאה במים קרים,סירקתי שערי ויצאתי מתאי.דלת תאה של רוית היתה פתוחה ורוית לא היתה.עליתי לסיפון וגם המארחת לא נראתה. לגמתי לי ממיץ התפוזים מכד הזכוכית הצונן,הדלקתי לי סיגריה ובהיתי בים,באופק-מין פסטורליות כזאת השתלטה עלי והשקט והדממה היו מוחלטים למעט הדולפינים שהגיחו מעת לעת מעל פני המיים בזינוקיהם המרהיבים ואני משוטט בין הסיפונים ועיני לא משות מיצורים מופלאים אלו. גניחות תאווה הסבו תשומת ליבי לערימת מפרשים מקופלים בשולי הירכתיים ואני התחלתי ללא משים להתקרב למקור הגניחות.אברי החל להתקשות ולהזדקר בבגד הים מבלי ליש לעיל ידי להשתלט על הזרג המרקד.קול הגניחות היה מוכר לי הייטב,כמובן שהיו של רוית ורק עוד לא העלייתי על דעתי מי מענג אותה בהעדרי. מצאתי את רוית והמארחת שרועות ערומות לחלוטין על ערימת המפרשים,מתענגות זו מזו ועיניהן הזגוגיות מעידות על תשוקתן שטרם הגיעה על סיפוקה.אפשר היה להבחין כי ה`שלג` נתן אותותיו בשתיהן ממזמן וליבי היה על רוית שנפלה לידיה של מארחתי אשר לא בחלה בשום אמצעי להביא את עצמה לסיפוק. הספקתי להכיר את יכולותיה של רוית בסקס ואני ערב שלא היתה זקוקה לשום חומר או אמצעי מלאכותי כדי להגיע לאורגזמה לעיתים תכופות אלא רק לזרג טוב.אבל למארחת היו תוכניות אחרות לגבי רוית ועבורה ואני כאורח יכולתי רק להיעלם דום ולהוותר עם מחשבותי. גופותיהן של השתיים רטטו מעינוגי האחת את השנייה.המארחת ינקה את דגדגנה הענק של רוית ואצבעותיה של רוית פרטו על ערוותה של המארחת ועל ישבנה.גניחותיהן של השתיים נשמעו כדואט נפלא של אנחות תאווה ומיציהן של השתיים פשוט נתפזרו לכל עבר,הרטיבו המפרשים ואת גופן אשר הבהיק לאור השמש.גופה החלק והמתוח של רוית עם שדיה המוצקים וגופה הדווה מעט עם קפלי השומן והקמטים של המארחת בלווית גניחותיהן, הבעירו אש בעצמותי והיתה זו רק שאלה של זמן מתי תבקשנה השתיים את התגבורת הזכרית,מתי תרצינה להתענג על הזרג אשר יביאן לאורגזמה המיוחלת. המארחת שכבה על גבה,רוית מעליה במהופך וזו האחרונה מלקקת את ערוותה של המארחת.אחזתי בידי את ישבנה החלק והמחוטב של רוית,מרחתי את זרגי במיציה שלה והחדרתי הזרג באיטיות מחוייבת לתוך פי הטבעת שלה תוך שאני מרפרף על ערוותה באצבעותי,מנסה להגיע לדגדגנה הענק.גופה התקשה,נשימתה נעתקה וכולה היתה מרוכזת בקליטת הזרג עד עמקי נשמתה.אחיזתה במארחת התרופפה וריות היתה מרוכזת רק בעינוגיה שלה.``למה אין לך שני זרגים ?``שאלה,``למה אין מי שיכניס לי עכשיו גם מקדימה?``המשיכה.ניראה כי לתיאבונה לא היו גבולות ושה`שלג` ממש עשה בה שמות. הפכתי את רוית על גבה,רכנתי מעליה כשאני מניח את רגליה על כתפיי,ביקשתי מהמארחת לדחוף אצבע לפי טבעתה של רוית ואני החדרתי את זרגי שעמד להתפוצץ ,לתוכה.רוית שאגה,שפכה ,פירכסה וזרגי לא הפסיק לנקר.היא תפסה את ישבני בידיה ולחשה:``עכשיו, עכשיו מתוק שלי בוא וגמור יחד איתי``.עצרתי נשימתי,הגברתי קצב תנועותי....גמרתי והצפתי. שלש גופות מדיפות ריח המיצים הדבוקים לגופותיהם העייפות נשארו להשתרע על ערימת המפרשים עוד שעה קלה....

למעלה