2 מאמרים חדשים לאוסף :)

2 מאמרים חדשים לאוסף :)

10 טיפים להתמודדות עם ארועים וחגים פרוטוקולי השומן העיקש קילוגרם - פורטל כושר ופיתוח גוף תהנו.

oridoron77

New member
שאלה

קראת ב"קהות" את המאמר על השומן העיקש, מה שדי עניין אותיי, אך העלה לי את התהיה המתבקשת: לכאורה השומן העיקש שמדובר עליו באיזורים פונטציאלים מקומים שדי נפוצים (לגברים למשל באיזור התחתון של הבטן, באיזור הגו התחתון, ישבן..), די מתקשר על מה שקטריס העיר לנו בזמנו (לחלק זה היה לייל, וחלק כבר ידעו על כך) נקודת הSET POINT.. כלומר, לכאורה אדם אשר יבצע את האימונים המתוארים בצורה הנכונה כשאשפר, ויתסף עם התוספים האסטטרטגים כדבריך לתקופה הזאת על מנת לייעל את איבוד השומן מהאיזורים המדוברים, לא יחווה עלייה מהירה או לחלופין רביאונד כלשהו שיחזור למאזן הקלורי הרגיל? כידוע הגוף לא משתגע מלרדת לאחוזי שומן נמוכים ממה שהוא רגיל (כל אחד בהתאם לגנטיקה שלו), אבל אם ניקח ככלל שהאנשים אשר משתמשים בצורת האימון המתוארת, ואכן מדברים את אותו שומן לכאורה, לא ישרדו על אותו אחוז שומן לאורך זמן... הגוף יאט במקצת את החילוף החומרים, ויחפש כל הזדמנות של מאזן קלורי קל כדי למלא את תאי השומן הריקים שהוא כ"כ רגיל לשמור עליהם. לסיכום, האם זוהי אינה עבודת חלם (הוצאה מן הכלל של ירידה באחוזי שומן לצורך תחרות, או כל מעמד זמני אחר) לאדם שיאבד את השומן באותם איזורים, אך יתקשה לשמור על המצב לאורך זמן? שבת שלום

תשובה

קצת קשה לענות על כך על רגל אחת כשיש מאמר שיושב על האש לגבי ה SETPOINT (מאמר שמחולק ל2 בעצם), בגדול אתה צודק בקטן לא - העצה שלי זה לחכות למאמר כשהוא יצא עוד כמה ימים ולקרוא אותו אז הפאזל יתחבר.

oridoron77

New member
עוררת בי סקרנות:)

ביחוד שאני תקופה בגרעון ומתחיל לראות באופק את הקו האדום שלי מחכה לי... יאללה כמה ימים קיבלת (לא יותר!). אורי

oridoron77

New member
אהה ועוד משהו

כשיורדים מתחת לקו האדום כאמור, ישנה בעתייות מבחינה אנרגטית (אני אישית לא הרגשתי "חיוני" שירדתי לאחוז שומן נמוך כמו שאני על 13-14%) מה שלפעמים מקשה על היום יום במקרה ושומרים על סדר שבועי פעיל ואקטיבי של אימונים, חיים מחוץ לאימונים (ופעילויות מחוץ לאימונים:) אז אם אפשר גם לזה התייחסות, למה לא..."בכיף"

תקח תוספים

תשתה קפה/ תקח קפיאין בטבליות, אפשרות גם לאפדרין/מוצרי אנרגיה כאלה ואחרים, גווארנה גם יכול להיות פיתרון.

oridoron77

New member
הבהרה**

הכוונה לתשישות שהזכרתי, לא בתקופת הרגעון אלא שחוזרים למאזן נייטרלי (עם חילוף חומרים קצת איטי יותר) ומנסים להישאר מתחת לקו האדום לאורך זמן. אורי

למעלה