2 מטר מטבח

רון ו

New member
2 מטר מטבח

שלום הרבה זמן אני מתלבט איך להתחיל עם שפוץ של 2 מטר שכולל כיור, ארון עליון - גובה 1.2מ´ / תחתון 0.9מ´ ומקום למדיח על שיש. הרצפה כוללת במה בנויה ( בית ישן ) א. האם חובה להיכנס להחלפת צנרת - או להסתפק בחיבור הברז המקורי מהקיר? לגבי כיור ושיש אני מתכוון לכיור גדול מלבני ושיש אמיתי טוב. ב. מה הכי מומלץ מבחינת סוג דלתות בלי להשתולל במחיר סה"כ התקציב 12000 - 10000 בשלב זה. בתודה רון

מאגר

New member
../images/Emo91.gifמטבח קטן

נשאלות כאן מספר שאלות והן חשובות מאוד האם הדירה שלך והאם אתה מתכוון לגור בה עוד הרבה זמן 1. אם הדירה שלך שווה לך להשקיע למרות שלא תקבל תמורה עבור ההשקעה לכשתמכור את הבית 2.אם הדירה אינה שלך ואין אתה מתכוון לגור בה לזמן רב חבל על המאמץ אפשר לחבר את המדיח לכיור עם ברז מעבר ולפתור את הבעיה 3.בכל מקרה אין צורך להחליף צנרת תלוי בגיל הדירה ובמיקומה הגאוגרפי כי גם לזה יש השלחות על אורך חיי הצנרת בכל מקרה רצוי שיהיה ביטוח צנרת לבית ובמקרה של פיצוץ אפשר יהיה לשפץ את המטבח בהתאם

lili5

New member
אני ממליצה להחליף צנרת

ציינת שהבית ישן ולכן סביר להניח שגם הצנרת ישנה. חבל מאד להשקיע בשיפוץ ואחר כך לגלות נזילות ולהרוס את מה ששיפצת. עד כמה שאני יודעת, רוב המשפצים מטבח או אמבטיה מחליפים גם צנרת באותה הזדמנות, במיוחד אם הדירה ישנה. איחולי שיפוץ קל!!!

למעלה