2% מן האוכלוסיה הם א מיניים. האם יש להם יצוג ראוי ?

hatzilonit

Member
מנהל
האם בכוונה צירפת קישור על "אינטרסקס" או בטעות?

ואם בכוונה, אז למה?

כן , בכוונה.

והכוונה היא לפתח סובלנות לכל השונה, האחר. לפתח מודעות לקבל. להכיל. להרחיק דעות קדומות ופחדים מן השונה.

שמבול

New member
זה לפחות 1.5 אם אני לא טועה

אבל בטח k500 ידע להגיד ביתר דיוק.

p019

New member
לא, K500 לא יכול להגיד בדיוק - כי אף אחד לא יודע

המחקר היחיד בנושא העריך שזה 1%
אבל המחקר בעייתי מסיבות שונות - גם כי הוא מבוסס על משעל שנעשה לפני שמושג הא-מיניות היה בכלל מוכר - לכן העובדה ש1% מהנישעלים בכלל אנו שהם לא נמשכים לאף אחד די מרשים בעייני.
&nbsp
זו הסיבה שאנחנו בפורום חושבים שהמספר הוא כנראה בין 1.5 ל2%
יש שחושבים שהוא יותר גבוהה.
&nbsp
אם נחשב את הסטסיסטיקה לפי אנשים כאן בפורום (כמה אנשים א-מיניים הכרתם - ללא שייכות לפורם, בצורה ספונטנית) - אז נקבל את התוצעות הבאות:
עלפי p019 (אני) - כרנאה אחוז או פחות - מעולם לא יצא לי לפגוש א-מיני שלא דרך הפורום.
עלפי ניו (מי שהגיע למפגש פגש אותו) - 20% א-מיניים

איך זה שהוא נתקל בא-מיניים על ימין ועל שמאל זו חידה בעיניי.
אבל כיוון שכינרת יפה שלי סיפרה שיש לה זוג חברים א-מיניים - אז כנראה שזה יותר אני מאשר אחוז הא-מיניים באוכלוסיה

k500

Active member
מנהל
נכון, אני לא יודע בדיוק ואף אחד לא באמת יודע

אבל המחקר הנדוש והלא רלוונטי על אותו 1% הוא לא קנה מידה וסתם מנפנפים בו בלי סיבה. מאז נעשו מחקרים נוספים, בעיקר בקרב בקהילה הא-מינית אבל לא על מנת לספור כמה א-מיניים יש בדיוק, אלא יותר כדי לקבל מושג על ענייני זהות ועמדות נוספות אחרות. מהמחקרים הללו אפשר לקבל מושג כלשהו על מספר הא-מיניים ועל יחסם באוכלוסיה, למשל כמו קבוצות א-מיניות באוניברסיטאות בארה"ב, התארגנויות של א-מיניים, כנסים קטנים וכו'.

כאן אצלנו, ישנם א-מיניים/ות רבים שאינם נמצאים בפורום הן בשל העובדה שהם לא מזדהים עם הפורום והן בגלל שהנושא הוא לא משהו שמהווה חלק דומיננטי בזהות שלהם/ן. ועוד לא דיברתי על כל אלו שעוד לא יודעים שהם א-מיניים כי הם/ן לא מכירים את המונח עדיין.

אם אני מחבר את כל הפרמטרים הללו לכדי הכללה גסה כלשהי, אני סבור שיש יותר מ- 1% ומספר הא-מיניים/ות הוא משהו יותר קרוב ל- 3% בערך. אני כולל את הספקטרום הא-מיני כמו א-פורים, דמי-מיניים וכו'.

ובאמת, לא ברור איך ניו / רוביק קיוב מכיר את כל הא-מיניים בארץ בערך וכולם/ן חברים שלו.

בעצם, אנשים רבים עוברים תקופות כאלה בחייהם.

בדרך כלל בתוך הנישואין. מאבדים עניין . אם זה קורה לשני בני הזוג, והם מנהלים את הבית בסדר, הם ממשיכים לחיות כך, מבלי שהדברים יצאו החוצה.

אם אחד מהם סובל מזה, יתכן שיבקש שינסה לשנות את הדברים, או להפרד.

PhysicsPony

New member
זה לא א-מיניות, זו ירידה בחשק המיני

שני דברים שונים לחלוטין.
א-מיניות זה לא שלב, ולא תקופה, זה יכול להשתנות, אבל זה גם יכול לא.
מה גם שאין קשר בין חשק מיני וא-מיניות, הרבה א-מיניים מרגישים חשק מיני כמו כל אדם מיני, אבל צריך לזכור שגם הרבה לא.

שמבול

New member
זה לא "תקופה", זה היה ככה מאז ומתמיד אצלי.

וכך גם כל האנשים שמעידים על עצמם כא-מיניים.

k500

Active member
מנהל

אין בעיה, מגיע לכולם/ן להתבטא היכן שרוצים, הפורום יעמוד בזה כמו תמיד

Lia201

New member
אני מהאלה שחושבים שיש יותר מאחוז או שניים.

פשוט כי הרבה אנשים מאוד מבולבלים לגבי הנטייה שלהם. חלקם א-מיניים והם אפילו לא ידעו או יודו שהם כאלו מסיבות שונות ואחרות. אני מדברת עם לא מעט אנשים שאומרים לי שהם נמשכים לעתים מאוד רחוקות/רק כשהם מתאהבים, ובכל זאת קשה להם להגיד על עצמם שהם א-מיניים.
אני אגיד לכם משהו, מבחינתי א-מיניים טוטאליים, אני יודעת שאתם תכעסו שבכלל המצאתי הגדרה כזו אבל עדיין- א מיניים שמעולם לא הרגישו צורך לקיים יחסי מין, שלא נמשכים ושמתאהבים אך ורק בצורה רומנטית או בכלל לא- אין מעל ל0.5%-1%. א-מיניים אפורים, דמיסקסואלים וכו'- יש לפחות 3%. אבל זו סתם זריקת מספרים על פי תחושה פנימית ואנשים שאני מכירה... גם הומואים אני תמיד אומרת שיש יותר מ10%.

וייצוג? אממ... מכל הראיונות שראיתי עד היום עם א-מיניים ומהא-מיניים שאני מכירה- כשיש ייצוג, הוא לרוב מתבצע בצורה מעולה. זה שאין מספיק שייצגו ושכל אדם שני שאני אומרת לו שאני א-מינית מגיב ב: "מה זה?", על זה נעבוד וכל אחד מאיתנו עובד על זה.

למעלה