2 נקודות חשובות לגבי הסוד

2 נקודות חשובות לגבי הסוד

הי חבר'ה. ישנן שתי נקודות חשובות שרציתי לחזק בהקשר לסוד, מכמה דברים מעניינים שקרו לי לאחרונה. אני כותב הרבה פעמים ללשון זכר, אבל הכוונה כמובן לשני המינים 1. להיות פרואקטיבי להיות פרואקטיבי, זה כמה דברים. זה לקחת אחריות על העולם שלך, זה לקחת לעצמך את הכוח, ופשוט לעשות את הדברים שאתה צריך לעשות. העניין הוא כזה, הרבה אנשים שנכנסים לעניין הסוד, קצת מתבלבלים מכל הרעיון של "היקום יתן לך את מה שאתה רוצה". תראו, היקום הוא כמו מסעדה ענקית יפיפייה ונהדרת, שאתה יכול לקבל בה כל מה שאתה רוצה בחינם. אבל הפרואקטיביות היא כמו הקול שלכם כשאתם נכנסים למסעדה. כלומר אתם יכולים להכנס אליה, ולשבת שם, ולחשוב על מה שאתם קוצים, ולדמיין מה שאתם רוצים, אבל שום דבר לא יקדם אותכם לקבל את כל הדברים במסעדה, כמו לדבר עם המלצר שלכם. פרואקטיביות, היא הדרך החזקה ביותר לדבר עם היקום. עשייה שלכם, לקיחת אחריות שלכם, תזיז הרים. אם למשל אתם לא לוקחים אחריות על הבעיות שלכם, זה כמו לתת למישהו אחר לבחור לכם מה תאכלו במסעדה, ואני לא מדבר על בת זוג או בן זוג, שיושבים איתכם ואכפת להם מכם, אני מדבר על מישהו יותר כמו שוטף הכלים, שלא ממש אכפת לא מכם, לא מכיר אתכם ולא מבין אתכם. אם אתם מאשימים גורמים אחרים בזה שאין לכם עבודה, או כסף, או בן זוג או כל דבר אחר, זה פשוט לא יעבוד. אנחנו יכולים לטפל ולקדם רק דברים באחריותנו. העשייה היא חשובה. לפעמים אנחנו לא יודעים אייך להשיג מה שאנחנו רוצים בחיים, אבל לעשות משהו בכיוון תמיד יקדם אותנו לדעת, אם זה עזר לנו או לא. זה כמו להגיד למלצר, בא לי משהו כמו פסטה, אבל אני לא בטוח מה. המלצר כבר יציע לכם אפשרויות שמתאימות לכם, וכך גם היקום. והשלב הבא של פרואקטיביות, זה להקשיב לו ולהתקדם עם זה הלאה. כלומר אם היקום מציג לכם אפשרות לפעול - תפעלו. עכשיו לדוגמה. לפני שנתיים העבודה שהיתה לי שלחה אותי לעבוד בקנדה 3 שבועות. זה איפשר לי המון דברים שלא ציפיתי להם, בינהם יצא לי לעשות סנובורד, שזה דבר שבחיים לא עשיתי או חשבתי ממש לעשות, אבל גיליתי שזה מאוד כייף. עכשיו סקי באופן כללי זה לא הדבר הכי זול בעולם, ולפעמים זה נתפס כמשהו לא כל כך מושג, אבל מאוד רציתי לעשות את זה. ומאז שחזרתי חשבתי על מתי יתאפשר לי לעשות את זה שוב. היקום מצידו, התחיל להראות לי אנשים אחרים שעושים את זה מידי פעם, והמון אנשים שפשוט דיברתי איתם על זה, התלהבו מזה, ורק גרמו לי לחזק את הרצון. מחר אני ואישתי יוצאים לחופשת סקי לשבוע. (סנובבורד). ברגע שהחלטתי שזה מה שאני רוצה, ושאני רוצה לעשות את זה השנה, אז נקרתה בדרכי עיסקה שטובה ומתאימה לי, והחלטתי בדיוק מאיפה אני לוקח את הכסף לזה, וזה פשוט קרה. העניין הוא כזה, זה לא איזה קסם שקרה, שחופשת סקי נפלה עלי מהשמיים. אני גרמתי לזה לקרות. ואולי זה נראה כאילו אין לזה קשר לחוק המשיכה, אבל במקרה הזה כמו בדברים רבים, פשוט העשייה עצמה היתה הדרך הכי מהירה ונכונה לעשות את זה. הדברים הקטנים מסביב, הם קרו כמו קסם. מזוודה מחבר לאישתי, שפשוט הציע לנו אותה כשהיינו צריכים, שבוע שהיה אמור להיות תקופת עומס בעבודה שהתפנה. דברים אחרים שהיו צריכים להסתדר כדי שנוכל להנות מהחופשה בראש שקט. 2. הנקודה השנייה והמאוד חשובה היא - להאמין שהדברים יסתדרו, במיוחד בנקודות שנראה שהכל מתמוטט. אני יודע שזו אמירה קצת חזקה. "להאמין שהדברים יסתדרו, במיוחד בנקודות שנראה שהכל מתמוטט" אבל אם יש דבר שלמדתי בזמן האחרון, זה שאם יש משהו שאתה רוצה, ושידרת את הבקשה הזאת ליקום, ועשית את מה שצריך מבחינתך כדי לקדם אותה, ופתאום אתה נתקל בשורה של קשיים, שנראה שגורמים להכל להתפורר, תמשיך לעשות מה שצריך, תאמין שזה יעבוד - וזה יעבוד. היו שני דברים שרצינו לאחרונה. אחד קשור למעבר דירה, אחד קשור לרהיטים מסוימים לסלון שאישתי רצתה שיהיו לנו. הלחצים והתסבוכות שהיו לקראת הסוף, היו מדהימות בעוצמתן. בחיי שאמרתי לעצמי, "איך אנחנו נצא מזה, זה כל כך מסובך עכשיו" אבל פשוט היה בי קול שאמר לי שזה יסתדר ויצא לפועל, ובגלל זה גם קיבלתי את המצב, וסמכתי על היקום שהוא עושה את הדברים הנכונים בשבילנו, בין אם הם יסתדרו כמו שאנחנו רוצים ובין אם לא. ובגלל זה הלך המחשבה שלי, למרות דאגות, כעס ואכזבה, עדיין היה ממוקד בזה שאיכשהו הדברים יקרו וזה יתאפשר. ובאמת שני הדברים הסתדרו על הצד הטוב ביותר בסופו של דבר. בגלל שזה קרה על שני נושאים שונים ומסובכים, ובכזאת סמיכות, אי אפשר להתעלם מהקסם בדבר. אין דרך יותר ברורה, שהיקום יכול להגיד לך , "אני דואג לך, ומטפל בבקשות שלך". העניין הוא שכשאנחנו מנסים למשל לעשות ויזואליזציה לחלומות שלנו, אנחנו מצפים הרבה פעמים לקבל את הדברים בצורה מסוימת, חלקה ונוחה לנו. אבל הרבה פעמים הדרך הנכונה והמהירה ביותר לקבל את הדברים, דורשת כאבי גדילה, הדברים קורים בצורה שנראית מסובכת כל כך, ולפעמים לא קשורה, עד שלאנשים קשה לראות אייך היקום עובד למענם. היקום לא עושה דברים באופן שנוח לכם, הוא עושה את זה באופן שנכון לכם. אם הדברים היו קורים כמו שאתם רוצים, למשל לזכות בלוטו במליונים, זה אולי היה נראה הרבה יותר כמו נס, והיה לכם קל לפאר על זה את כוחו של היקום, אבל אם אין לכם עדיין מה שאתם צריכים כדי להתמודד עם הכסף, אם לא תהיי לכם אחר כך היכולת, להנות ממנו, לשמור עליו לאורך זמן, והתמודד עם האתגרים שהוא יביא, היקום לא יביא עליכם מכה כזאת. אין דבר קשה לבן אדם, כמו להתאושש מ "הזדמנות" שהוא אינו מוכן לה.

ע ו פ ר ה

New member
שפי תודה רבה על החידוד

להיות פעילים לקראת מה שאנחנו רוצים ואמונה שזה יקרה, אלה שני דברים מאוד חשובים. מאחלת לכם הנאה גדולה בחופשת הסקי. באהבה עופרה

למעלה