1. כרובית ועדשים שחורות.
לבשל פרחי כרובית כמה דקות במי מלח, לפרק אותם לפרחים קטנטנים
להכניס לתנור עם שמן זית, מלח, פפריקה ואבקת שום ולאפות על 180 מעלות 40 דקות, להפוך ולערבב באמצע.
בזמן שהכרובית בתנור, לבשל באותו סיר ועם אותם מי מלח עדשים שחורות במשך 30 דקות. אין צורך בהשריה.
לערבב את שניהם, להוסיף שמן זית, טיפה לימון ועוד מלח לפי הטעם.
זה טעים מאוד כך, אני הולכת להוסיף לזה הערב פטרוזיליה קצוצה.
2. פילה סלמון. לחתוך לקוביות של 2 על 2 בערך. להכניס לתנור עם התיבול הרגיל שלכם - אצלי שמן זית,
קצת לימון, קצת מיץ תפוזים, מלח ופפריקה. לאפות 25 דקות על 180 מעלות. להפוך באמצע.
להגיש על מצע עלי בייבי עם פרוסות דקות של תפוח עץ ירוק.
חנוכה שמח.
לבשל פרחי כרובית כמה דקות במי מלח, לפרק אותם לפרחים קטנטנים
להכניס לתנור עם שמן זית, מלח, פפריקה ואבקת שום ולאפות על 180 מעלות 40 דקות, להפוך ולערבב באמצע.
בזמן שהכרובית בתנור, לבשל באותו סיר ועם אותם מי מלח עדשים שחורות במשך 30 דקות. אין צורך בהשריה.
לערבב את שניהם, להוסיף שמן זית, טיפה לימון ועוד מלח לפי הטעם.
זה טעים מאוד כך, אני הולכת להוסיף לזה הערב פטרוזיליה קצוצה.
2. פילה סלמון. לחתוך לקוביות של 2 על 2 בערך. להכניס לתנור עם התיבול הרגיל שלכם - אצלי שמן זית,
קצת לימון, קצת מיץ תפוזים, מלח ופפריקה. לאפות 25 דקות על 180 מעלות. להפוך באמצע.
להגיש על מצע עלי בייבי עם פרוסות דקות של תפוח עץ ירוק.
חנוכה שמח.