2 עוגות חדשות

kerengo1

New member
2 עוגות חדשות

אמנם יכול להיות טוב יותר במיוחד העוגה השנייה אבל בכל זאת.... אשמח לתגובות והצעות.

kerengo1

New member
והעוגה השנייה

עוגת כדורסל לערב בנים מחר. מטורפי מכבי וכדורסל בכלל. אגב הראשונה היתה לאחי לשחרור. מישהו יכול לומר לי מה קרה לעוגת הכדורסל. מאיפה כל הכתמים. האם יש אפשרות לתקן עד מחר? תודה לכולם על תשומת הלב

t a l talim

New member
יופי של עוגות!

- העוגה הראשונה אמורה להיות אי בים? זה האסוציאציה שלי לפחות, ואולי רקע תכול במשטח היה מתאים וחי יותר, אם כי גם כך העוגה מתוקה. - הכתמים בכדורסל יכולים לנבוע ממספר טעמים- "שפריצים" של מים אשר ניתזו על העוגה, נקודות קטנות שבטעות עפו ויצרו כתמים. עוגה שצופתה לפני התקררות מלאה, ואדי החום עלולים ליצור כתמים כאלה. כל הכבוד!

niritka

New member
יופי של עוגות! אוהבת במיוחד את עוגת

הכדורסל. יופי של רעיון. הכתמים נראים כמו כתמי מים, והערה נוספת תנקי את הקורנפלור.

kerengo1

New member
תודה טל אם אפשר שאלה

כנראה שלגבי הכדורסל האופציה השנייה היא נכונה העוגה כנראה לא היתה קרה מספיק. האם יש אפשרות לתקן בצורה אסטטית את הנזק? העוגה השנייה אכן על רקע תכלת אבל מאוד בהיר. אגב היתה לי בעייה להדביק את בצק הסוכר לקאפה מה השיטה לכך? תודה קרן

t a l talim

New member
בשמחה! ותשובות-

- את עוגת הכדורסל ניתן לצבוע בצבע כתמתם עדין- לדלל צבע כתום במים או אלכוהול, ולהבריש את הכדור בצורה אחידה. יעזור מאוד לתוצאה אחידה יותר. - הסוכר אכן לא נדבק טוב כ"כ לקפה- לטעמי כדאי לצפות אותה קודם בטפט דביק, ואותו לצפות.

kerengo1

New member
טל, זה בדיוק מה שעשיתי ציפיתי

את הקפה בטפט ורק אח"כ בבצק. הבצק אמור להיות עד הקצוות או ממש עד מתחת לקפה אם הבנת? דבר נוסף אם אני אצבע את העוגה עכשיו זה יהיה טוב לערב? קרן

t a l talim

New member
זה יהיה בסדר לערב-

מקסימום לא לגמרי יבש, אבל הברק דווקא נעים ומוצלח יותר בעיני מאשר הכתמים. אני מצפה את המשטח עד הקצוות בלבד.

למעלה