2 פצמ"רים נפלו על הישוב בו נמצא בני ואני מנסה לאתר אותו והוא לא זמין. ידוע לי שאין נפגעים.
ע עציון New member 26/12/02 #1 2 פצמ"רים נפלו על הישוב בו נמצא בני ואני מנסה לאתר אותו והוא לא זמין. ידוע לי שאין נפגעים.
א אורא New member 26/12/02 #2 עציון תחזיק מעמד במקרים כאלה כל הרשת הסלולרית נופלת, אני מאינה שהוא בריא ושלם .... אור
ע עציון New member 26/12/02 #7 2 טילי קאסם נפלו על הישוב בעצמונה אחד ברחבה והתפוצץ השני בתוך גן הילדים!!!!ולא התפוצץ. חיים שם עם הרבה ניסים.... בכל מקרה, לא היו נפגעים. תודה לאל.
2 טילי קאסם נפלו על הישוב בעצמונה אחד ברחבה והתפוצץ השני בתוך גן הילדים!!!!ולא התפוצץ. חיים שם עם הרבה ניסים.... בכל מקרה, לא היו נפגעים. תודה לאל.
ה הגנובה New member 26/12/02 #9 אלוהים שישמור עלינו ועל כל עם ישראל שלא נדע מצרות מתי זה היה - אני ממש מנותקת מהכל.... עציון, תחזיק מעמד ותשמור על עצמך שרק נהיה בריאים כלנו תודה לאל שלא קרה כלום
אלוהים שישמור עלינו ועל כל עם ישראל שלא נדע מצרות מתי זה היה - אני ממש מנותקת מהכל.... עציון, תחזיק מעמד ותשמור על עצמך שרק נהיה בריאים כלנו תודה לאל שלא קרה כלום
א אורא New member 26/12/02 #10 עציון עשהלי טובה אני לא מסוגלת לשמוע את שם הישוב הזה... לא כולם יוצאם משם בחיים כל פעם... ולי יש טראומה מהמקום אז תסלח לי ואני באמת מקווה שבינך יצא משם כמה שיותר מהר...
עציון עשהלי טובה אני לא מסוגלת לשמוע את שם הישוב הזה... לא כולם יוצאם משם בחיים כל פעם... ולי יש טראומה מהמקום אז תסלח לי ואני באמת מקווה שבינך יצא משם כמה שיותר מהר...