2 פראטצ´טים חדשים

• פותח הנושא fin
  • פורסם בתאריך

fin

New member
2 פראטצ´טים חדשים

לאחרונה קראתי את שני הספרים האחרונים של עולם הדיסק של פראטצ´ט (באנגלית, אני לא חושב שהם תורגמו עדיין). שני הספרים משעשעים למדי, למרות שאינם פסגת היצירה של פראטצ´ט: The Truth - מערכת עיתונאית חוקרת בעולם הדיסק עם מספר דמויות חדשות וקצת השתתפות של המשמר ושני מאפיונרים בסגנון וינסנט וגה וחברו והשני שאת שמו שכחתי. Thief of Time - ה-Auditors (עורכי המציאות) חוזרים ובגדול, והפעם הם מוצאים שען פסיכופט, שיבנה עבורם שעון, שימדוד את הזמן באופן כה מדויק, שהוא יעצור את הזמן. בספר מככבים מוות וסוזן סטו הליט נכדתו ונזירי ההסטוריה (שהופיעו לראשונה ב-Small Gods) עם לו טצה והרי הבונזאי שלו, בנוסף לסדרה של ישויות אנטמורפיות, כגון הזמן, ארבעת פרשי האפוקליפסה והפרש החמישי הנשכח.

הייזל

New member
ומישהו הבטיח לי סקירה על

THE TRUTH לא מזמן. חוץ מזה מי אלה עורכי המציאות?

דרגורן

New member
מעניין מי זה?.....

אני באמצע (כי הספר התשיעי של כישור הזמן הפריע באמצע...) ה-AUDITORS הם שלוש ישויות "היפר גלקטיות" אשר "נישלו" את מוות מתפקידו ב"איש הקציר"...

fin

New member
"עורכי המציאות" הם...

לא שלושה יצורים הם מליונים. ה-Auditors הם יצורים, שמחפשים להפוך את היקום למקום מסודר לחלוטין, כלומר כל דבר נשלט לחלוטין ע"י חוק. הטענה שלהם היא שאישיות ואינדיבידואליות גורמות לחוסר סדר מוחלט, ולכן הם לא מדברים בגוף ראשון לעולם, היות וברגע שהם עושים זאת, הם נעלמים ובמקומם מופיע אחד חדש.

fin

New member
האמת היא שלא...

ב-Thief of Time היתה קבוצה די גדולה.

למעלה