2 פרופילים שונים תוצאות שונות לגמרי.. סיפור על חיי

anonimi45

New member
2 פרופילים שונים תוצאות שונות לגמרי.. סיפור על חיי

אני גבר בשנות העשרים ופתחתי לכאורה 2 חשבונות באתר הכרויות. האחד אמיתי שלי עם תמונה שלי והשני תמונה של מישהו אחר.... הפרופילים זהים לחלוטין מבחינת התוכן רק תמונה של אדם שונה

שלחתי הודעות עם ניסוח מדויק לאותם הבחורות וזה מדהים ההבדלים כמה קל למישהו שנראה טוב לעומת מישהו כמוני........
אני לא מאמין כמה ריגושים אהבות ויחסיים ארוטיים אני מפסיד...... עאלק צעיר אני חי כמו זקן יש לי חיי מין של פנסיונר ואף פעם לא אחווה אהבה.... בא לי לעשות משהו קיצוני לטוס לחול לעזוב הכל נמאס לי רוצה לעזוב את הלימודים והעבודה.. זה נשמע שטותי אבל יש חלק שלם בחיים שאני לא מסוגל לחוות אותו בגלל המראה החיצוני שלי... זה מטורף,זה סוג של נכות להיות לא אטרקטיבי

לאורה101

New member
היי לך

אכן להיות לא אטרקטיבי יכול להיות מבאס ברמות וכן זנ סוג של נכות שלצערי אינה מוכרת ומובנת כלל
אבל
זה לא סוף העולם
ימצא מישהו/י שיראה את האני הפנימי שלך, אותך מבעד לחיצוניות, שיכיר אותך וירצה להיות איתך, אני משוכנעת בכך. צריך לנסות יותר להפתח לאנשים ,להכיר אותם במקומות שונים וזה יקרה.
מצטערת שכתבתי בלשון זכר אבל כוונתי היתה לבת זוג, פשוט קל לי כך כי אני אישה.
אני תמיד הייתי שמנה ומאד חששתי שלא אהיה רצויה זוגית בשל כך אבל פגשתי מישהו שזה לא היה אישיו עבורו ואנחנו ביחד, טפו טפו טפו, כבר 30 שנה.
לא יודעת בדיוק מה מפריע לך בחיצוניות שלך ,אם אלו דברים שאפשר ואתה מסוגל כרגע לטפל בהם ולשנות אותם אז תפעל בכיוון אבל גם אם לא תיפעל ותנסה לקבל את עצמך כמו שאתה אני מאמינה שתוכל למצוא אהבה.
זה נורא קלישאתי אבל נכון כשאומרים :" לכל סיר יש מכסה"...
אתה מוזמן להמשיך ולשתף אותנו במה שעובר עליך
שבת שלום

אני לא מסכימה איתך.

כמובן שהמראה החיצוני הוא הדבר הראשון בו אנחנו נתקלים והוא מסייע לנו לחוות דיעה על בנאדם, במודע או שלא במודע. על כך אין מחלוקת.
אבל מכאן ועד הקביעה שמראה לא אטרקטיבי הוא סוג של נכות ושלעולם לא תחווה אהבה הדרך רחוקה.
הסתכל מסביבך: האם כל האנשים הנמצאים בזוגיות יפים? אני רואה מסביבי המון אנשים בזוגיות, חלקם יפים, חלקם "רגילים" ולחלקם כרס, קרחת, שיניים בולטות, אף ארוך וכו'...אני מכירה מקרוב גבר כבד משקל ובעל שיניים במצב ממש רע והוא נשוי לבחורה יפה ממנו בהרבה וגם לפני שהכיר אותה לא היתה לו בעיה עם בנות.
כשהייתי בצבא, היה לי קראש רציני על בחור מקסים, אינטיליגנטי, טוב לב ועוד הרבה תכונות טובות. יופי לא היה אחד מהם. אגב, לא הייתי היחידה ששמה עליו עין. הוא ממש לא סבל ממחסור בתשומת לב נשית...
הניסוי שעשית בסך הכל מוכיח שכאשר אין הרבה מידע על האדם מולך, אנשים משתמשים במידע שכן קיים, חלקו ויזואלי. שני גברים, שלא יודעים עליהם הרבה מלבד זה שהם בשנות העשרים, סטודנטים להנדסה (נניח), עושים משמרות בחברת תקשורת(נניח), אוהבים טיולי שטח ומוסיקת רוק(כנ"ל) ונראים כך או אחרת - מן הסתם הבחור הנאה יותר יקבל יותר פניות. זה עדיין לא אומר שהבחור הפחות נאה לא ימצא אהבה לעולם, זה אולי אומר שעדיף להכיר במקומות אחרים, בהם ניתן להתרשם משלל תכונות אחרות שלו. לדוגמה - טיולי פו"פ, חוגים שמעניינים אותך, אפילו דיסקוטקים אם אתה אוהב לרקוד כי כשאדם עושה משהו שהוא אוהב הוא "עובר" לסביבה באופן יותר חיובי. דרך אגב, אני מכירה שתי בנות, חילוניות לחלוטין, שהכירו את בני זוגן דרך שדכנית. שתיהן עברו שינוי תודעתי "שידוכים זה לדתיים או לנואשים...", פתחו את הראש והכירו גברים מקסימים עמם התחתנו.

אני חושבת שקודם כל כדאי שתדחק הצידה את המחשבה "מה הבחורות רוצות" ותתמקד במה שאתה רוצה. זוגיות לטווח ארוך? קשרים קלילים יותר? סקס חסר מחויבות? מה אתה מחפש בבחורה? אילו תכונות הן "יהרג ובל יעבור" מבחינתך?

שנית, אומר בזהירות כי אני לא מכירה אותך, אבל הכתיבה שלך מעבירה מסר פסימי, חסר ביטחון ומיואש. אם זה משהו שאתה חווה רוב הזמן הייתי מציעה לעבוד על זה, לא רק כי ביטחון עצמי היא תכונה מאד מאד מושכת, אצל גברים ונשים כאחד, אלא קודם כל בשביל עצמך. גם בזוגיות, אנחנו קמים בבוקר והולכים לישון עם עצמנו, אז כדאי שנחיה איתנו בשלווה ואהבה.

ואסיים במשהו שקפץ לי לראש, לא ברור למה: מכיר את תכנית הריאליטי "היפה והחנון"? לפני כמה שנים צפיתי בזה, ובאחד הפרקים עשו ניסוי. שלחו את הבנות היפות והמטופחות לרחוב לבקש עזרה מגברים, לסחוב עבורן דברים וכאלה. כמובן שלאף אחת מהן לא היתה בעיה לבצע את המשימה. בשלב השני העבירו אותן make under - הלבישו אותן בבגדים לא מחמיאים, איפרו אותן כך שתהיינה מכוערות, משקפיים עבי מסגרת וכו'. לאחר מכן נשלחו לרחוב לחזור על המשימה במראה החדש. כמובן שרובן המוחלט התקשה מאד למצוא גבר שיסייע להן, פתאום כולם עסוקים, ממהרים או סתם מתעלמים. היחידה שעמדה במשימה די בקלות היא בחורה שכבשה אותי מתחילת התכנית - חמודה להפליא, בעלת שמחת חיים, חוש הומור ואינטיליגנציה רגשית נדירה. היא נצחה את המשימה וגם את התכנית. אני מודעת לעובדה שהדברים האלה ערוכים לעייפה במקרה הטוב ומתוסרטים במקרה הפחות טוב, אבל בסופו של דבר אישיות עוברת מבעד למסך והאישיות שלה כבשה אנשים גם כשהחיצוניות שלה היתה מכוערת.

gal028

New member
מחזקת

הייתי חוסכת לעצמי חצי מהמלל אם הייתי קוראת את התגובה שלך מראש

anonimi45

New member
מדהים איך אני כותב הלצות דומות וטון הדיבור של הבנות

טון הדיבור של הבנות משתנה בצורה דרמטית.
אצל החתיך הכל מצחיק ומשתמשות בסמיילי וסימני קריאה ושאלה רבים.
ואילו אצלי תשובות קרות שבאות באיחור אם בכלל.
וואו אם רק היה אפשר להיות חתיך ליום אחד ו"לנקום" בצבועות המגעילות האלה

כוכבית מצויה

Well-known member
מדהים איך אתה מטריד בנות מפרופיל מזוייף

כן תמונה לא שלך זה זיוף פרופיל. מטריד אתן בשליחת פניה זהה משני פרופילים אבל מתלונן על כך שהן צבועות.
כנראה הסיבה שאתה לבד אינה המראה שלך אלא ההתנהלות שלך...

anonimi45

New member
אני לא מצליח להבין כל כך את הכוונה שלך

לכאורה שלחתי הודעה זהה מ2 פרופילים שאחד מהם מזויף כדי להמחיש לעצמי נקודה.
לא היו שם שיחות עמוקות בהן הייתי עלול לגרום לבחורות תקוות שווא מעבר ל2 משפטי היכרות בסיסיים.
עכשיו איך זה קשור להתנהלות שלי? אני לא מנסה להתווכח כדי להוציא את עצמי בסדר,אלא אולי באמת עלית על נקודה שלא שמתי לב אליה עד היום ואני אשמח אם תנתחי את זה קצת יותר לעומק..

כוכבית מצויה

Well-known member
ולא אכפת לך להמחיש לעצמך נקודה במחיר של הטרדה.

כל פניית שווא מהווה הטרדה (והייתי אומרת שמבקרה הזה הונאה) ולא חשוב מה עומק השיחות, גזלת את זמנן של הנשים שפנית אליהן.
אי ההבנה שעשית משהו פסול בהחלט קשורה להתנהלות שלך.

anonimi45

New member
אולי את צודקת

אולי יש כאן בעיה עמוקה יותר בצורה שאני מפרש דברים ומסיק מסקנות שגורמת לי לקחת החלטות שהובילו אותי להיות בודד..
אבל עדיין, אם אתה נראה טוב קל לך ורק המחשתי לעצמי כמה זה פשוט להכיר ולחוות כשאתה חתיך ועל זה אני מתמרמר כאן.
מה שכן אני בהחלט מבין כשמעשה הוא לא מוסרי והתחזות ברשת היא אחת מהן..
וגם להוריד סרטים לא חוקיים ומוזיקה....

כוכבית מצויה

Well-known member
הדבר היחידי שהמחשת לעצמך הוא שהשלב הראשון יותר קל

וכנראה גם יותר קל להגיע לסטוצ'ים. זה לא אומר כלום לגבי זוגיות לטווח ארוך או קשרים עמוקים יותר.

anonimi45

New member
או! עלית על מה שממרמר אותי וכואב לי מאוד

העובדה הזו שאין שום סטטיסטיקה והסתברות שאוכל לחוות סטוץ...
כשאני שומע סיפורי סטוצים זה דוקר לי בלב...
ולא בגלל שאני סתם חרמן שרוצה פורקן אלא המטען הפסיכולוגי של תשוקה והשתובבות ולהיות צעיר.. זה משהו שאני מרגיש שאני מפספס... וזה דוקר לי בנשמה וגורם לי להיות אובסיסיבי ולרצות להרוס הכל סביבי
זו נקודה כל כך רגישה אצלי

כוכבית מצויה

Well-known member
אני כתבתי "יותר קל" חבל שאתה הופך את זה ל"שום סיכוי"

עם גישה כזו כנראה שבאמת אין לך שום סיכוי...

anonimi45

New member
אולי אני יודע שאצטרך להשקיע מאמץ בכדי להיות יותר אטרקטיבי

ואני עצלן בבסיס שלי ולכן אני מיד סקפטי ומחליט לשבור את הכלים ולהגיד אין שום סיכוי,כי זו האופציה הקלה יותר.. מעניין

אופירA

New member
מנהל
הצבועות המגעילות נמצאות אך ורק בדמיונך

אתה יותר ממוזמן להעיף אותן משם.
כל הגישה שלך לחיים עקומה, ונובעת מדבר עיקרי שעליך לטפל בו: ריכוז עצמי ברמה שלא רואה את הזולת ממטר.
כמובן שריכוז עצמי זה נובע מילדותיות (ילד באופן טבעי מרוכז בעצמו), שנובעת מרגשי נחיתות וחוסר ביטחון עצמי, שבהם בעיקר אתה צריך לטפל, וברגע שאלו יטופלו, יהיה קל מאוד למגר את הריכוז בעצמי ולסגל את ראיית הזולת.

הנשים שעונות לפרופילים שלך אינן צבועות כלל וכלל, כי אף אחת מהן לא ענתה לשני הפרופילים. אז איפה הצביעות? אלו שענו לפרופיל האמיתי שונות לחלוטין מאלו שענו לפרופיל עם התמונה השונה. אז כל אחת ענתה עם מי שהיא ומה שהיא מרגישה, ולא ביטאה שום צביעות בתגובה שלה.
מראה חיצוני משפיע על תחושתו של האדם שעונה לך, אבל לא ברמה שבה אתה רואה את הדברים (יפה/מכוער), אלא ברמת האישיות הנובעת מהמראה. התמונה שלך מבטאת את תכונותיך (חוסר ביטחון עצמי, מרמור, ריכוז בעצמך, שנאה עצמית), ואילו התמונה של הבחור ה"יפה" מבטאת את תכונותיו (אהבת החיים והזולת, ביטחון עצמי, שביעות רצון מהעצמי). חכמת הפרצוף היא חכמה עמוקה שמלמדת המון דברים על האדם, וזה מה שבעיקר מוצא חן/לא מוצא חן בעיני המגיבות אליך.

אתה מרוכז בעצמך, ולכן לא חשבת כלל שזה לא מוסרי לרמות את המגיבות אליך בתמונת פרופיל שקרית, שבה מצטיירת אישיות שונה משלך. אתה מרוכז בעצמך, ולכן אתה מגיב כאילו כל המגיבות הן אדם אחד עם אופי אחד (שהוא בעצם כל האנשים זולתך), ולכן אתה תופס אותן כצבועות ורוצה לנקום בהן (על לא עוול בכפן כלל!). הרצון לנקום הוא ביטוי לכעס שלך על המציאות שלך ולתסכול שלך מעצמך - גם זה פונקציה של הריכוז בעצמך (וכמובן של השנאה העצמית).

אבל הגבת יפה לכוכבית שהעירה את תשומת ליבך לכך, והיית מוכן להבחין בטעות שלך ולתקן אותה, כך שיש לך בהחלט סיכוי לטפל בבעיות שלך, להכיר בהן ולהשתנות, ואז להבין שהן שורש הבעיה שלך ולא ה"כיעור" החיצוני שאתה מתלונן עליו.

בקיצור, חוסר ההצלחה שלך נובע מהשמות הלא נכונים שאתה קורא לבעיות שלך. וככל שתזדרז לעשות שלום עם גורלך, חייך והמציאות שלך, וללמוד לאהוב את עצמך כמות שאתה עד שתהיה פנוי מספיק כדי להתעניין התעניינות אמת בזולתך (ולא מה שאתה עושה היום, שזה לנסות להרשים את הזולת במטרה לתת ציונים לעצמך ולהשיג טובות הנאה עבור עצמך, בלי שום עניין בלהבין מה מעניין אותו ומי הוא) - כך ישתנו חייך וגורלך לטובה.

זו דעתי.

gal028

New member
הי

מאז ומתמיד, לאנשים שנתפסים כיפים יותר- קל יותר. דווקא אצלנו, הנשים, שנושאות בעול של 'המין היפה', ומצופה מהן לייצג עדינות, יופי, אסטתיקה וכו'- הדברים מורכבים יותר. החברה נוטה להתייחס בסבלנות וסלחנות רבה יותר לבחורה יפה לעומת כזו שנראית פחות טוב. לצורך הדוגמה, אם אישה יפה תפנה לאדם זר (גבר או אישה) בשאלה "סליחה, איך מגיעים ל-", סביר להניח שהיא תזכה לתגובות מסבירות פנים ומנומקות יותר, לעומת אישה עם מראה פחות "מלבב", שסביר שתזכה לתגובות צוננות יותר עבור אותה השאלה. וזו דוגמה בנאלית ויומיומית ביותר. כן, אדם שנראה פחות טוב (וכמובן, חשוב לזכור שאין אמת מוחלטת לגבי מראה חיצוני) הרבה פעמים יצטרך להתאמץ יותר כדי לעבור בהצלחה את השלב של הרושם הראשוני. מן הצד השני, אנשים יפים, בהרבה מקרים, צריכים להוכיח שיש בהם גם מעבר לסתם 'פרצוף יפה'- ככה שכמו ברוב תחומי החיים, אנו נאלצים להתמודד וללמוד לאזן בין היתרונות לחסרונות.

ספציפית לגבי מה שכתבת: אני חושבת שאתה נוטה לייחס חשיבות הרת גורל מידי למראה שלך. כמובן שאין לי מושג איך אתה נראה, וזה גם לא באמת משנה כרגע, כי אמירות כמו "סוג של נכות", או "אף פעם לא אחווה אהבה"- מעידות בעיקר על חוסר ביטחון גדול, בלי קשר למראה החיצוני. אני יכולה להבין שאתה באמת מאמין שאתה לא נראה טוב, ובלי שמץ של זלזול אזכיר לך שגם נכים פיזית ממש, קטועי גפיים, אנשים עם כוויות קשות בכל חלקי גופם או עם שלל פגמים גופניים בולטים- זוכים לחוות אהבה. יכול להיות שהפלטפורמה של אתר הכרויות פחות מתאימה לך (ואולי, מדובר רק באתר הספציפי אליו אתה רשום- קיימים המון אתרים שונים במהותם), יכול להיות שאתה צריך להבליט כישורים אחרים שלך (שנינות? הומור? אינטיליגנציה רגשית?) ובמהשך לשתף את התמונה, ומעל הכל- נראה לי שאתה צריך לעבוד קצת על הביטחון העצמי שלך, בנפרד מהמראה החיצוני שלך.

משום מה, תוך כדי שאני כותבת נזכרתי בהרצאה קצרה ומקסימה שצפיתי בה לא מזמן. ממליצה: https://www.youtube.com/watch?v=j3-M-K7KVOY

בהצלחה

למעלה