2 פרסומות, 2 שאלות:

johny_abola

New member
2 פרסומות, 2 שאלות:

1. הפרסומת של "שיגעון" של מפעל הפיס (במיוחד זאת עם הקונצרט) - רק לי היא נראית דפוקה / ברברית / מעצבנת? תגיד, השתגעת? אני השתגעתי? אדלר השתגעו. 2. הפרסומת החדשה של קפולסקי - מה הקטע?

winderon

New member
kenvlo

בפרסומת הראשונה אני חולק עליך ואפילו מחבב מאוד את הפרסומת שהשופט מכניס גול בוולה אבל קפולסקי באמת יצאו בקמפיין גיריאטרי מעורר רחמים בנסיון נואש להחזיר את הרשת לאופנה פשוט כמשמע הפרסומת...

lonestar2003

New member
קפולסקי

קשה לי לומר כי אני מכירה את הבחורה מהפרסומת, אבל הדיבוב ששמו לה בסוף עלוב משהו. אומנם לבחורה יש בעיות דיקציה קשות אבל לפחות שזה יראה נורמלי. לא? גם לכם זה צרם הדיבור בסוף?

נצל"ש ../images/Emo32.gif

מישהו יודע איפה אני יכולה למצוא את הציורים של תפוז (בתמונה המצורפת). ואם יש למישהו לינק בקשה- אני אשמח!

twa1234

New member
קפולסקי- אחלה אסטרטגיה

קפולסקי זאת פרסומת חכמה ונכונה מאין כמוה! צריך לשים לב לפעמים גם לאסטרטגיה- המטרה זה לא להכניס את קפולסקי לאופנה אלא להפך- להגיד שקפולסקי זה משהו ותיק ואמין- משהו שהוא מעבר לאופנות המתחלפות של בית קפה כזה או אחר. קהל היעד זה אנשים שמחפשים את המוכר, היציב, ולא רצים אחרי כל אופנה וכל בית קפה חדש שנפתח. מבחינה אסטרטגית הפרסומת מצוינת, ומתאימה לקהל היעד. ח"ח לפלנר\ית. תזכיר לי מי המשרד פרסום?

AbraCadabrA

New member
את\ה ציני ?

אם לא אני לא יודע כמה פעמים ראיתם את הפירסומת אבל היא גרועה. דבר שני גם אם הרעיון גאוני הוא מועבר בצורה סתמית. לא אופנתית ולא אריסטוקרטית {זה קפולסקי לא?}

Chuchit

New member
חייבת להסכים איתך לגביי 1../images/Emo28.gif

יש לה פוזה כל כך מעצבנת. ואני ציפיתי לאחת בעלת חן מקסימלי, שיהיה בה לפחות איזה ניצוץ נעורים קטן, בכל זאת הרגע היא התפרעה עם הגיטרה. אי אפשר להסביר אותה, היא דיי באמצע - אם זאת הייתה אישה מבוגרת, ממש מבוגרת ('זקנה') אמיתית עם קמטים אולי הייתי משועשעת. ואם זאת הייתה נערה לא הייתי מבינה את הפואנטה ממש, אבל עדיף. רק שאותה האישה פשוט תקועה בין לבין. לא יכולה שלא להתעצבן. אולי השיער בילבל אותי? בקיצור, לא אהבתי, אבל חייבת להודות שאתמול זימזמתי קצת
. ("איזה שיגעון, איזה שיגעון, גם אתה יכול לזכות בחמישים מליון..") ולגביי 2, אני בטוחה שכבר הספקת לקרוא הודעות לגביי כל השיט הזה

למעלה