2 צ´יזבטים

wwwgounga

New member
2 צ´יזבטים ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

שלושה אנשים בטקסס עצרו לנוח בצד הדרך הדליקו מדורה הכינו צלי על האש שתו יין מכד ואחד אמר: שמעתם על פרא האדם הנורא מטקסס? הוא פרא שיכול להשתלט על החיות החזקות והמסוכנות ביותר, הוא בעל כוח אדיר, ושום אדם לא יוכל לעצור בעדו,הוא בעל זקן עד הברכיים לפחות והוא מסתובב באזורים צדדיים, יערות ומקומות כמו אלה, איך שהאיש סיים לדבר הם שומעים רעש של דוב גריזלי אדיר וקול נפילת עצים מהיער שליד תוך כמה שניות הם רואים אדם חזק עם זקן עד הברכיים, רכוב על דוב גריזלי ומשתמש בנחש צפע כמושכות וכשוט, הוא יורד מהדוב וקושר אותו בעץ ליד, לוקח את הצלי מהאש! בולע אותו בקלות ללא תשומת לב לחום וללהבות שבפיו בלע את היין בלגימה אחת ואמר: "אני מצטער אני בדרך כלל לא אוכל במהירות כזאת ועוד בעמידה אבל פשוט פרא האדם הנורא מטקסס רודף אחריי צ´יזבט 2: ילד אחד היה אצל סבתא שלו והוא שמע את הכלבים של השכנים נובחים כולם בנביחות חזקות באמצע הלילה אז הוא שאל את סבתא שלו מה זה והיא אמרה: זה הבוגו בוגו יצור גדול וחזק שרץ במהירות איומה עם הגב לפנים ויש לו ידיים ארוכות מאוד, שאיתן הוא מוחק את צעדיו, ומבהיל את הכלבים אז אם בלילה אתה שומע את הכלבים נובחים בלילה חזק ובבוקר אתה יוצא החוצה ולא רואה כלום תדע לך: שהבוגו בוגו היה שמה!

scooby4

New member
וגם לי יש סיפור! + תמונה!

היה זה יום חורף חשוך וסוער. ראש-השבט ישב עם כמה מאנשיו ליד היער, וכדי להסיח את דעתם של האנשים מן הקולות המפחידים שנשמעו בתוך היער, הוא החליט לספר להם סיפור. והוא החל לספר: "היה זה יום חורף חשוך וסוער. ראש-השבט ישב עם כמה מאנשיו ליד היער, וכדי להסיח את דעתם של האנשים מן הקולות המפחידים שנשמעו בתוך היער, הוא החליט לספר להם סיפור. והוא החל לספר: "היה זה יום חורף חשוך וסוער. ראש-השבט ישב עם כמה מאנשיו ליד היער, וכדי להסיח את דעתם של האנשים מן הקולות המפחידים שנשמעו בתוך היער, הוא החליט לספר להם סיפור. והוא החל לספר...

scooby4

New member
הידעת?

הסיפורים לקוחים מהפר המדהים של שלמה אבס, "סיפורי הנונסנס המדהימים ביותר בעולם". האיורים כמובן, הם של מישל קישקה. 39 סיפורים, מפילים מצחוק! וכמובן, שהספר מומלץ!

למעלה