2 צבאות במקביל

Iron-Maiden

New member
2 צבאות במקביל

יש לי אזרחות אמריקאית, ואני מאד רוצה לשרת ב NAVI SEALS, אבל אני גם צריך לשרת בארץ, ואני רוצה לשרת קרבי. יש אפשרות לשלב ביניהם איכשהו? האם יש פגיעה בב``ש?

רפאל 17

New member
גם אם אתה רציני וגם אם לא-אין סיכוי

אבל אולי אתה יכול לשרת בסילס, אין לי מושג, כדאי שתברר , זה יכול להיות מעניין אם כן:)) רפאל

Iron-Maiden

New member
בטח שברצינות

תמיד רציתי לשרת בSEALS, בכלל לא רציתי צה``ל אבל אין לי ברירה, אני חייב לשרת בצה``ל, אבל אני לא מוכן לוותר על הנייבי

רפאל 17

New member
בוא נגיד ככה- בשניהם ביחד אין סיכוי

שתשרת, זה יהיה רק 1, ורוב הסיכויים שזה יהיה צה``ל. כדי לך לברר אם הנייבי סילס מקבלים אנשים בעלי אזרחות אמריקאית ושאינם אזרחים שם, ואז תהיה חכם יותר רפאל

avipe

New member
אין בעיה

בתור אחד שיש לו הרבה חברים ובעתמו בעל אזרחות כפולה אני אומר לך שאין בעיה.. אתה צריך לגמור את השירות קודם כול בארץ ואחרי תעשה מה שבא לך ואתה יכול לשרת במדינה השנייה...

liorle1

New member
דווקא אפשרי.

אבל רצוי להתחיל קודם בצבא האמריקאי ואז לבוא לארץ ולהשתלב ביחידה אזרחית. קראתי פעם על מישהו ששירת ב-669 האמריקאי ואז השתלב באיזה יחידה מובחרת אזרחית בארץ.

רפאל 17

New member
וואי אני לא מאמין....אתם בטוחים בזה

???? כאילו, זה נשמע יותר מידי טוב כדי שיהיה אמיתי.... אגב מישהו מכיר יחידות מובחרות אוסטרליות?:)) רפאל

רפאל 17

New member
ועוד משהו

זה יותר נשמע כמו בדיחה, כי בן אדם שסיים צבא בישראל פתאום יעבור לארה``ב לשרת בנייבי סילס?????? כאילו, זה לא כ``כ נורמלי.... אולי זה אפשרי והכל אבל תחשוב מה הסיכויים לזה, אם בכלל. לכן לפי דעתי זה ממש פנטזיה, ועדיף לשרת במקום טוב בצבא שלנו ולא לגעת בצבא האמריקאי, לא נראה לי שחסר להם אנשים. רפאל

Casus Belli

New member
רפאל - לשאלתך

יחידות מובחרות אוסטרליות (אני יודע ששאלת בצחוק אבל היה לי משעמם אז חיפשתי תשובה) - ישנן 2 יחידות שעליהם אני יכול להביא לך מידע והן: 1. The Royal Australian Air Force (RAAF) Airfield Defense Guards 2. Special Air Service Regiment- SASR מידע בשפע תוכל לקרוא (באנגלית כמובן) באתרים למטה. + תמונה מצורפת. יום טוב לך, Casus

למעלה