2 קילו משוטטים להם ברחוב...

liat ליאת

New member
2 קילו משוטטים להם ברחוב...

ומחפשים
חם ואוהב
בדיוק שבוע לתחילת הדיאטה, ירדתי 2 קילו

נהדר ! בטח אני לקחתי אותם אתמול.

זה בדיוק מה שעליתי מתחילת השבוע. אוף. לפחות עכשיו אני יודעת מי נתנה לי אותם עם המון אהבה נכון? בכל מקרה אני מקנאה בך על הירידה איזה כייף לך. כן ירבו כאלה ירידות.

liat ליאת

New member
בטח. הכל מאהבה...

או שלא יורדים בכלל
דווקא לפי מה שקראתי בתפריט שלך מאתמול, חוץ ממנת הפלאפל לא מצאתי משהו לא בסדר. אולי בימים הקודמים אכלת קצת יותר?

לא יודעת אולי הפרזתי עם הפיצוחים

למרות שאני משתדלת לא לעבור את ה-20 גרם שהם מנת הצ'ופר שלי ליום. רק אתמול אכלתי בשביל יומיים אז היום אני אשתדל לא לגעת בהם.

liat ליאת

New member
פיצוחים זה באמת ממכר...

הם כאלו קטנים, וכל פעם שאני אוכלת אני אומרת לעצמי: נו עוד גרעין אחד, זה בטל בשישים
אבל בסופו של דבר... בתור מכורה כרונית אני מגיעה לפעמים גם ל-300 גר' ביום. אז כרגע אני פשוט מתנזרת מהם לגמרי

מאיו

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif גם אני לא נוגעת

כי גם חצי קילו נעלם אצלי במהירות רבה מידי. איך אפשר לאכול רק 10 גרעינים?

חן123

New member
כל הכבוד! לא רוצים מוצא ישר!!!!

איזה כיף! שימשיך ככה!

liat ליאת

New member
בטח שלא רוצים מוצא...

אני מקווה בעוד שבוע לשחרר להם 2 חברים נוספים שלא ישעמם להם לשוטט לבד

liat ליאת

New member
את חמודה את ../images/Emo140.gif

קראתי את המאמר שצירפת לי ואני כל הזמן קוראת עוד ומתעניינת. רוצה משקל תקין אבל לא על חשבון הבריאות כמובן

liat ליאת

New member
מוכנה לפזר עליך אבקת הרזיה ../images/Emo8.gif

תאמיני לי שזה לא כ"כ קשה כמו שזה נראה. הקושי הוא ב-3-4 הימים הראשונים. הם מבחינתי היו ממש קריטיים. לאחר מכן הגוף התרגל שאין נשנושים ואני מיום ליום מוצאת עוד דברים בריאים שאני אוכלת ואני מקווה שזה יעבוד. למזלי אין לי כ"כ הרבה להוריד, כך שאני מקווה להתמיד ולהגיע ל'משקל הכבוד'. עוד 8 למניאק

liat ליאת

New member
ברור לי ש-2 ק"ג לשבוע...

זה רק בשבוע הראשון
אני מקווה להוריד בשבוע קילו פלוס מינוס. זה יספק אותי. ואני עקבית ובינתיים טפו טפו הבגדים מתחילים להראות סימני התאוששות

למעלה