2 רוכבים נדרסו הבוקר למוות במהלך אימון ליד מושב בני ציון

quant1

New member
2 רוכבים נדרסו הבוקר למוות במהלך אימון ליד מושב בני ציון

כנראה שהנהג הדורס נסע במהירות מופרזת.
האופניים התפרקו לחתיכות.

quant1

New member
תומר וינשטין ויניב לוגסי ז"ל.רכבו בשול.הנהג סטה מהנתיב הנגדי

זה מטורף.
הם רכבו בשול בשעה 6 וחצי בבוקר.
הנהג שסטה מהנתיב הנגדי ונסע כנראה במהירות מופזרת גם נחשד עכשיו שנסע תחת השפעת סמים.

natyh

New member
אני מאד מתקשה במשך שנים להבין

את חוסר ההתארגנות של רוכבי הכביש לטובת שבילים ייעודיים הצופרדים מהכבישים.
במדינת ישראל הסטורית רכיבת הכביש מראה
כי לנהגים יש רשיון להרוג.
המקרים אחד אחרי השני ,במשך שנים זהים ,נהג שתוי ,או בהשפעת סמים ,בשעות הקטנות פוגע ברוכבים וברוב המקרים בורח.
ומצד רוכבי הכביש וגרוע מזה מכיוון האיגוד בעיקר
היושב ראש הכושל יוני ירום אין כל תגובה .
או גרוע מזה מכנסים ביוזמת האיגוד את הרוכבים למחאה מוסתרת בכבישים צדדיים .
האדישות הכוללת מראה כי אין לרכיבת הכביש בארץ כל סיכוי להתקדם .
המסקנות הברורות הן אסור לרכב בכבישים צדדיים בשעות הבוקר המוקדמות שכן נהגים מסוממים
שתויים מסתובבים באזור חופשיים ללא כל מפריע וללא פיקוח מצד משטרה ,בתי משפט ורשויות החוק .
ובמידה ותפסו יהנו מעיסקת טיעון וירצו חמישה חודשים בבית הבראה על חשבוח המדינה ולאחר מכן
יקבלו רישיון להרוג מחדש.
איך אף אחד לא פוצה פה ומצפצף לא ברור לי.
אך בו בזמן אנשים מצפים שנהיה טובים ברכיבת כביש ומסנגרים על האיגוד הכושל ואפילו מוחאים
כפיים להצלחת האיגוד הכושל לנשל רוכב שנפגע בשל רשלנות האחגוד מפיצויים .

נטע88

New member
ואני מתקשה להבין

מדוע הפורום אדיש למותם/דריסתם של שני רוכבי האופניים תמיר ויניב!
ומדוע אין יוזמה לתשדיר ו/או עצומה שתעלה לסדר היום את תרבות הנהיגה של הנהגים בכלל והתיחסותם לרוכבי האופניים בפרט!!!
כבישים נפרדים הם אולי פתרון למספר קטן של רוכבים אבל לרוב הרוכבים דרושה הגנת המשטרה! במיוחד בשבת במסלולי הרכיבה הידועים כמו עמק האלה לדוגמא.
מקווה שיהיה מישהו שירים את הכפפה...
רכיבה בטוחה לכולנו...

quant1

New member
כי אין פה הרבה קוראים. הנהג הרוצח במקרה הזה - טינופת אנושית

1. אין פה הרבה קוראים. 90 צפיות - לא בטוח שזה יותר מ 40 קוראים שחלקם ראו כמה פעמים את ההודעה הראשונה בשרשור.
2. הפורום הגדול ביותר הוא בפייסבוק - שם רשומים כ 5000 רוכבים וטריאתלים, וכבר כמה ימים שמדברים שם על התאונה. אבל גם 5000 איש זה לא הרבה, ולא מספיק כדי להזיז דברים.
3.יש ניידות משטרה שמסיירות בשבתות, אבל זה לא מספיק.
4. הרוצח שרצח ליד בני ציון נהג בלי רשיון בתוקף, במהירות מופרזת, וכנראה עם שאריות סמים בדם. כנגד טינופת אנושית כזו רק דבר אחד עוזר - ענישה כבדה מאוד. מאסר עולם. אלא שמערכת המשפט נותנת עונשים קלים מידי.
5. את התמונות העתקתי מפורום הפייסבוק - זו רכיבת זכרון שהייתה אתמול.

ItsikH

Member
רוב הפעילות עברה לפלטפורמות אחרות. בפייסבוק הארוע נדון
בהרחבה יתרה כולל רכיבת הזכרון.
מה שמדאיג מאוד הוא קולות רבים בקהילה עצמה שקוראים לרדת מהכביש

natyh

New member
מדאיג אותך שאנשים רוצים לחיות ?

מה בדיוק מדאיג אותך ?

ItsikH

Member
שום קשר למה שאמרתי אין. כל אחד רוצה לחיות
זה שאנשים טועים לפרש ארוע חריג ביותר - מדובר בפצצה מתקתקת שרק חיפשה מקום להתפוצץ, לצערנו את עצמו לא הצליח להרוג בנוסף - כסכנה אישית, זה עניינם הפרטי בלבד, ושום קשר אין למה שאמרתי.
ואם אין המדובר בנהג חריג ביותר והפצצות האלו נפוצות, מן הראוי שיתגייסו כל בני האדם השפויים במדינה לתקן את המצב הזה ולא לקבל אותו כנתון, ועדיין זה לא קשור למה שאמרתי.
מה שאמרתי הוא שישנם רוכבי כביש שקוראים, עוד לפני התאונה הזו ובמיוחד לאחריה, לאסור רכיבת כביש מכל וכל, זה - מה שמדאיג אותי. אם אדם מפחד לחיות - לשאלתך, זה בדיוק להמנע מלחיות, כי לנשום אין פירושו לחיות - אין זה ענייני ואין לי זכות לבקר אותו על כך. אם בשם פחדו הוא בוחר להרוס חיים של אחרים, הוא חלק מהבעיה עצמה, כשהוא נותן לעבריינים מופרעים כאלו לגיטימציה בכביש ושולל את הלגיטימציה שלי שם, זו בעצם כניעה ללא תנאי לעבריינות שהוא כופה עליי. כל עוד זו בחירה שלו בלבד היא לא מענייני, מצדי שיעבור למצנחי רחיפה או לסקי [שדרך אגב הביטוח מגדיר אותו כספורט אתגרי ומסוכן בניגוד לרכיבת כביש, ולמרות דעתי השלילית ביותר על ענף הביטוח, חשבון יודעים לעשות שם היטב, כולל הערכת סיכונים]

ItsikH

Member
המחוזי קיבל את ערעור המשטרה והדורס נשאר במעצר, ולמי שטרם
התעדכן בפרטי הארוע, מדובר בנהג בשלילת רשיון, ש"לכאורה" היה תחת השפעת סמים ו"לכאורה" היו איתו סמים ממש בארוע ו"לכאורה" ניסה להפטר מהם אחרי הארוע

למעלה