שום קשר למה שאמרתי אין. כל אחד רוצה לחיות
זה שאנשים טועים לפרש ארוע חריג ביותר - מדובר בפצצה מתקתקת שרק חיפשה מקום להתפוצץ, לצערנו את עצמו לא הצליח להרוג בנוסף - כסכנה אישית, זה עניינם הפרטי בלבד, ושום קשר אין למה שאמרתי.
ואם אין המדובר בנהג חריג ביותר והפצצות האלו נפוצות, מן הראוי שיתגייסו כל בני האדם השפויים במדינה לתקן את המצב הזה ולא לקבל אותו כנתון, ועדיין זה לא קשור למה שאמרתי.
מה שאמרתי הוא שישנם רוכבי כביש שקוראים, עוד לפני התאונה הזו ובמיוחד לאחריה, לאסור רכיבת כביש מכל וכל, זה - מה שמדאיג אותי. אם אדם מפחד לחיות - לשאלתך, זה בדיוק להמנע מלחיות, כי לנשום אין פירושו לחיות - אין זה ענייני ואין לי זכות לבקר אותו על כך. אם בשם פחדו הוא בוחר להרוס חיים של אחרים, הוא חלק מהבעיה עצמה, כשהוא נותן לעבריינים מופרעים כאלו לגיטימציה בכביש ושולל את הלגיטימציה שלי שם, זו בעצם כניעה ללא תנאי לעבריינות שהוא כופה עליי. כל עוד זו בחירה שלו בלבד היא לא מענייני, מצדי שיעבור למצנחי רחיפה או לסקי [שדרך אגב הביטוח מגדיר אותו כספורט אתגרי ומסוכן בניגוד לרכיבת כביש, ולמרות דעתי השלילית ביותר על ענף הביטוח, חשבון יודעים לעשות שם היטב, כולל הערכת סיכונים]