2 שאךות חשובות!!!!!!!!!!

tagman

New member
2 שאךות חשובות!!!!!!!!!!

שלום אני חדש פהץ אני זכר, רציתי לשאול קודם כל אם מישהו יודע יודע איך לבשתמש נכון בחומר לשיער "דקס" קניתי את זה ואני לא יודע לסדר את השיער נכון איתו. שנית כדאי לי לעשות עגיל בטבוא שמעתי שזה עכשיו הקטע שבנים עושים בטבור עגיל

chicolico

New member
../images/Emo3.gif

1. אתה צריך לחמם את הדקס ל- 40 שניות בערך ואז כשהוא חם (לא יותר מדי) תמרח אותו רק בקצוות של השיער בכמות מזערית ביותר- לא יותר מדי ותעצב... אין הוראות על הקופסא?! 2. לא, לא ושוב לא...!

chicolico

New member
דקס

חומר לעיצוב השיער. מאוד מאוד מאוד מאוד חזק... מעצב את השיער באופן מושלם ויורד רק אחרי יומיים בערך, אחרי שטיפות... משתמשים במעט מאוד בכל פעם... קצת יקר אמנם (בערך 90 ש"ח לקופסא) אבל שווה כל אגורה... ניתן להשיג במספרות המובחרות...

יש אפשרות גם לקנות ב50-60

בחנויות היבואן של מספרות. דביק ומגעיל אבל עושה את העבודה.. בפעם הראשונה לקחתי כמות כמו של ג'ל כששמים על השיער בשביל לעצב. בסוף כמעט העמדתי את כל השיער (וזה די ארוך, יש לי קצת אחרי הכתפיים) רצתי למקלחת לחפוף 7 פעמים
חומר ארור אך אלוהי לתספורות מטורפות.

סמוראית

New member
../images/Emo24.gif

ברוך הבא! ובקשר לשאלה... לא נראה לי, ז"א אם תעשה פירסינג בטבור אז תלך ברחוב אם חולצות בטן? למרות שיש בנים שכן... או שתהיה כמו חברה שלי ש"עשתה את פירסינג בשביל עצמה..." כי היא די מלאה, ולא הולכת עם חולצות בטן. אבל איך שאתה מרגיש, אם אתה רוצה, לך על זה!
נ.ב. ואני לא יודעת איך משתמשים בחומר הזה...

חרא16

New member
תשובות...

דבר ראשון... שמעתי שהדקס..יורד אחרי שנתיים מהשיער.. לי יש קוצים (אני בחורה)... ואני משתמשת בווקס, הירוק הזה של נטורל (זה עם החתיך עליו) יש כמה סוגים תלוי במה שאתה רוצה. זה ממש טוב!!!...אומנם גם יורד רק אחרי כמה חפיפות. ועגיל בטבור..בשביל מה? כדי לך כבר בלשון, די להנות או בגבה..כמו שלי יש...זה גם יפה ובכלל לא כואב

איכסה...

עגיל בתבור לבנים
יש אצלנו כמה בנים שעשו.. וזה ממש קוקסי.. בעעעע זה מגעיל

וואו איזה תגובות יש לכם!?

1. דקס,לחמם?! ממתי?! דקס למי שלא יודע זה חומר לעיצוב שיער >שבאמת שווה ת'מחיר שלו< ושתמשים בו בכמות מזערית כמו חימר וקר בקצוות השיער, עם אתה לא מצליח לסדר אני ממליצה לך ללכת לספר שלך ושיסביר לך,זה לא עולה כסף =) 2. עגיל בטבור,להפך מכולם אני חושבת שזה מדהים לבנים...מה קוקסי בזה?! ובת שעושה עגיל בגבה היא גברית!? מה זה השטויות האלה?! לדעתי זה יפייפה! אבל אל תעשה רק בגלל שזה "אין" תעשה עם אתה ממש רוצה את זה, כי זה משאיר אחר כך צלקת לא ממש יפה בטבור,הייתי שולחת לך ת'צלקות שלי יש מהעגילים... אבל אין לי כוח לצלם... בהצלחה

כן באסה..

אתמול אמא באה אליי ביציאה "חן אני רוצה שתחזירי ת'עגילים שלך לטבור" "למה?!" "יש לך צלקות מגעילות בבטן" חיחיחיחי

keren201

New member
חחח....

מצחיקה.... אמא שלי גם אמרה כמה פעמים.... והאמת אין לי כוח אליהם..... גם העגיל בטבור תחתונה כבר לא נמצא,ולפתוח ת'חור ממש לא בא לי, אבל יש צלקות,מה לעשות....נסתדר..... אמא שלי דווקא באה אלי ביציאה אחרת לפני כמה ימים, "בואי ניסע להצליל את הקעקוע" הקעקוע שלי בלי הצללה,חצי ממנו לפחות וזה נראה מוזר כזה.... אני שמחה שהיא אמרה לי אתזה כי היא ממש נגד זה ואני צריכה לנצל ת'הזדמנות, אבל שוב ללכת עם תחבושת שם כי המדים משפשפים, ואסור ים חודש ובריכה,אני אשתגע.... נחכה לחורף...

למעלה