2 שאלותיים בפרימייר (המעצבןןןןן)

• פותח הנושא judyr
  • פורסם בתאריך

judyr

New member
2 שאלותיים בפרימייר (המעצבןןןןן)

שלום לכולם... זה ממש דחוף... כי אני באמצע עריכה של סרט (עריכה חוזרת) שעולה על מטוס ביום שני בערב וזה נותן לי זמן עבודה רק מחר כי אחרי זה יש לי מלא דברים בלו"ז... אז אשמח לכל עזרה מהירה. 1. מדוע מה"מעברים" כשאני רוצה להשתמש בקרוס דיסולב הוא לא מגיב לי, כלומר אני גוררת שמה בים שני הקליפים וכלום. 2. למה לא משתנה לי עוצמת האודיו כאשר אני משנה אותה בקליפ בעזרת הנקודות. מקווה שהבנתם ויכולים לעזור לי. יום נפלא ג'ודי

pinoki

New member
אז ככה...

בקשר לקרוס דיזולב... שימי לב שהקרוס דיזול הוא אחד על השני הכוונה שנגיד יש לך וידאו 1 הוא בפייד אוט, והוידיאו השני, עוד לפני שהפייד אוט נגמר מתחיל פייד אין של הוידיאו השני... (מקווה שהבנת) בקשר לאודיו, תפעילי את המיקס של הסאונד ותשחקי עם הרמות שימי לב שהוליום הראשי לא יהיה הכי גבוה ... (השאלה היא אם הצילומים נעשו באיכות של סאונד טוב)

judyr

New member
המממ

אני אגיד לך ת'אמת... לא אוהבת ת'פרמייר (מקווה שהמחשב לא שמע כי אחרת אני בצרות
) בפיינל קאט פרו 3 זה מה זה פשוט עכבר יחד עם קונטרול על החיבור בין הקטעים וברירת מחדל היא דיזולב ואז פשוט נכנסים לדיוריישן על מנת לקבוע את משך הדיזולב ולגבי האודיו... נו טוב זה בכלל גן עדן... אבל די לקטר ג'ודי להתחיל לעבוד.... תודה לך ננסה להסתדר חחח

judyr

New member
עדכון (אולי יעזור למישהו../images/Emo8.gif)

לגבי האודיו.... ה"ראבר באנד" צריך להיות במצב אדום ולא במצב כחול ואז כאשר משנים אותו עם הנקודות הוא מגיב לגבי הקרוס.... טוב... האמת שאני תמיד מעדיפה כמה שפחות אפקטים למיניהם... ולדעתי עריכה טובה היא עריכה של קאט 2 קאט... וזה מה שעשיתי.... החלטתי שלא צריך... ודווקא יוצא פסדר.... יום טוב לכולם

למעלה