2 שאלות אחרונות לפני הטיסה...

zontar

New member
2 שאלות אחרונות לפני הטיסה... ../images/Emo13.gif

1)היכן כדאי יותר לעשות קניות של היום הראשון (בגדים מצרכים וכו...) בקוואסן או בפטפונג
2)מה קורה במידה ונאבדים\נגנבים לנו הטרוולרס צ´קס ? נתנו לנו מס, טלפון (001-800-11-342-0662 ) המספר לא ארוך מדי
והאם אני לא אמור לגשת גם למשטרה או לשגרירות? ומה הפרוצדורה לקבלת טרוולרס חדשים במקום
תודה

לפי דעתי

כדאי יותר לעשות אותם בפטפונג... כי האיזור של הקאווסן הוא זירו תיירותי ומן הסתם באיזור כזה המחירים גבוהים יותר... בפטפונג גם קל יותר להתמקח ולהוריד הרבה יותר מהמחיר המוצע. חוץ מזה הוא די גדול ויש בו מבחר רב של באסטות ובגדול יש שם את ה--כ--ל. בקשר לטראוולס אין לך צורך לדאוג ישנם המון משרדי נסיעות שיעזור לך במידה וקרה משהו עם המחאות הנוסעים שלך ויגידו לך בדיוק מה עליך לעשות. קודם כל אתה צריך כמובן לדעת של איזו חברה הם אם הם של אמריקן יש להם סניף בבנקוק לשם אתה ניגש עם מספרי ההמחאות שאבדו\נגנבו בטח ישנה איזושהי פרוצדורה כי אני מתאר לעצמי שכבר ניסו בעבר לרמות בקטע הזה אבל אין ספק שאתה תקבל את כל כספך חזרה.

aviron

New member
ואני הייתי קונה....

ב- MBK !!! שפע בלתי נידלה של בגוד - מחירים טובים - ובכלל. פתוח כל יום (כולל ימי א´ - יום המנוחה השבועי בתאילנד) מ- 10:00 ועד 21:00.

חגית6

New member
בפטפונג יש יותר מבחר../images/Emo45.gif

היי לכולם, חזרתי לפני 5 ימים מתאילנד והיה נהדר!!! כיף לך שאתה לפני... לשאלתך, לדעתי בפטפונג השוק יותר גדול, יותר מגוון ויותר זול. נסיעה טובה!

קלוזו

New member
שוק סוף השבוע בתחנה האחרונה של...

"רכבת השמים" BTS שוק גדול וזול ובעל מבחר גדול הרבה יותר מפטפונג ו/או קוואסן. הבעיה - שהוא רק בימי שבת וראשון . מצ"ב מפה

aviron

New member
כל השבוע סוף שבוע

אז יש לי "הפתעה" בשבילכם: שוק סוף השבוע, או בשמו התאי צ´אטוצ´אק - חלקו הגדול - בעיקר חלק הבגדים- פתוח כל השבוע. בהקשר לנסיעה ב-BTS - "רכבת-השמים" , רק להוסיף שהשוק נמצא בתחנה האחרונה של קו הסוקומביט - לכוון צפון - תחנת "צ´אטוצ´אק".

המחאות נוסעים ../images/Emo160.gif

ממליצה לצלם את הפתק של הביטוח כמה לפחות פעמיים, ולהשאיר עותק אחד רחוק מההמחאות עצמן [בתרמיל - לא בחגורה] ועותק אחד עם כל המספרים אצל ההורים.
לוודא שמספר הטלפון שנתנו לכם הוא בתאילנד [ואם אתם נוסעים לעוד ארץ, אז שיתנו לכם גם את המספר שם.] טיסה נעימה

עמית22

New member
גניבת טראוולרס צ´קס

הכי חשוב במקרה כזה זה להגיש תלונה במשטרה ולדווח לחברת הצ´קים כמה שיותר מהר. טלפון ותנאי החזרת כסף כתובים על המעטפה שמקבלים עם הצ´קים. לפי דעתי המספר הוא של AMEX אוסטרליה כי זה הסניף ה"אזורי".

למעלה