2 שאלות - איביי אוטומטי ו... מכס לאמריקה?

2 שאלות - איביי אוטומטי ו... מכס לאמריקה?

היי, יש לי 2 שאלות. ראשונה: כמה עולה (אם בכלל) מכס כששולחים דברים לאמריקה? זה משתנה ממדינה למדינה? האם צריך לגבות פחות באיביי בגלל זה? שניה: ראיתי שיש כמה מוכרים שאם קונים אצלהם (באותו מכרז) מעל מספר מוצרים, אימייל נשלח אוטומטית אל הקונה, והפייפאל מחזיר לו קצת כסף כהנחה. איך עושים את זה? איך גורמים לאיביי לשלוח אימייל אוטומטי, ואיך גורמים לפייפאל לשלם לבד? תודה

תשובות, בערך

1) עולה למי? לך כיצואן לא עולה... היבואן (הקונה) משלם מכס. העלות משתנה ממדינה למדינה וממוצר למוצר. לדעתי, אתה לא צריך להתייחס לזה כלל במכירה שלך מלבד להוסיף משפט שאומר כי כל תשלומי המכס (במידה ויהיו) יהיו על חשבונו ואחריותו של הקונה. 2) ממש לא ברור לי למה אתה מתכוון שפייפל ישלם אוטומטית...אין דבר כזה. לגבי ההנחות, תכנס להגדרות שלך ותוכל להגדיר הנחות קבועות על רכישת מס' מוצרים יחד.

בקשר לשאלה השניה

אני אתן לך דוגמא... למשל קניתי לכיף, כרטיס דיגיטלי של איזו Mystery Auction. אתה מכיר איך הדברים האלו הולכים? ברגע ששילמתי, קיבלתי אימייל מהמוכר (אוטומטי) עם הכרטיס הדיגיטלי (שגם את זה אין לי מושג איך הוא עושה, הרי יש כמה סוגים של כרטיסים וזה בוחר אחד אוטומטי) שבו היה כתוב שזכיתי ב1 סנט. לא נורא, סתם רציתי לבדוק מה היו הMystery Auction ההן. בכל מקרה, תוך שניה קיבלתי עוד מייל אוטומטי מהPayPal שלו, שאמר ש I've been refunded 1 cents. נכנסתי לPayPal שלי, וראיתי שבאמת הוא שילם לי סנט אחד. בקשר למכס: זה לא בעיה, ויש פחות קונים בגלל זה?

לא אמורים להיות פחות קונים בגלל זה

ואין לי מושג מה זה ההחזר הזה, אני לא מתעסק במכירות של 1סנט...פשוט לא אוהב את הדברים האלו.

למעלה