2 שאלות אינפורמטיביות של מתחיל....
ב"קניון הגדול" (קניון אבנת) בפתח תקווה מתקיים יום דוכני אוכל פעם בשבוע בימי שישי. לי יש תוצרת עצמית משובחת ומיוחדת של לחמים גבינות וקונפיטורות שאני מייצר לבד בבית, מגידולים אורגניים, תוצרת עצמית. ורציתי להציג ולמכור את תוצרתי במסגרת יום דוכני האוכל שם. התקשרתי למי שאחראי שם על הנושא והתברר לי שאני צריך בתור התחלה להמציא להם 2 אישורים: 1. אישור ממשרד הבריאות שהאוכל "מוכשר". כלומר המקום שבו אני יוצר אותו עומד בסטנדרטים הנדרשים מבחינת הידיינה וכדומה. 2. רשיון יצרן למכור אוכל..... ורצית לשאול כאן אולי מישהו יודע איך בדיוק אני כאדם פרטי שמכין אוכל נפלא וטעים אצלי במטבח הביתי בבית שלי, יכול להשיג את האישורים האלה ? איך עושים את זה ? לאן נגשים ? איזה טפסים צריך למלא ? איפה ואיך..... למי שיש כבר נסיון בתחום. כל עזרה/טיפ יתקבל בתודה. ובשמחה.... א
ב"קניון הגדול" (קניון אבנת) בפתח תקווה מתקיים יום דוכני אוכל פעם בשבוע בימי שישי. לי יש תוצרת עצמית משובחת ומיוחדת של לחמים גבינות וקונפיטורות שאני מייצר לבד בבית, מגידולים אורגניים, תוצרת עצמית. ורציתי להציג ולמכור את תוצרתי במסגרת יום דוכני האוכל שם. התקשרתי למי שאחראי שם על הנושא והתברר לי שאני צריך בתור התחלה להמציא להם 2 אישורים: 1. אישור ממשרד הבריאות שהאוכל "מוכשר". כלומר המקום שבו אני יוצר אותו עומד בסטנדרטים הנדרשים מבחינת הידיינה וכדומה. 2. רשיון יצרן למכור אוכל..... ורצית לשאול כאן אולי מישהו יודע איך בדיוק אני כאדם פרטי שמכין אוכל נפלא וטעים אצלי במטבח הביתי בבית שלי, יכול להשיג את האישורים האלה ? איך עושים את זה ? לאן נגשים ? איזה טפסים צריך למלא ? איפה ואיך..... למי שיש כבר נסיון בתחום. כל עזרה/טיפ יתקבל בתודה. ובשמחה.... א