2 שאלות בבקשה...

2 שאלות בבקשה...

1. כמה זמן אפשר לשמור דמויות מפוסלות מבצק סוכר? 2. יש לי אבקה להכנת דבק CMC אבל עד היום לא הצלחתי להשתמש בה תמיד יצא לי גוש דביק ולא גמיש. מישהו יכול להסביר לי איך משתמשים? תודה מראש..

שלום רולילולי

1. דמויות בצק סוכר ניתן לשמור לעד. באופן תאורטי, עם הגיע תאריך תפוגת הבצק ממנו פוסלו אין לאכול אותן. בפועל, הצבעים דוהים אחרי תקופת-מה ואם הדמויות אינן מאוכסנות במקום סגור - גם צוברות אבק מן הסתם. 2. לא שמעתי על אבקה להכנת דבק CMC. דבק CMC מכינים מקורט אבקת CMC מומסת במים (נניח שמינית כפית לחצי כוס מים). יש לתת לאבקת "להפתח" ולהנמס, בדומה לג'לטין. לא צריך להווצר ג'ל, אלא המים מסמיכים מעט.

אודליה יקרה,

לא ניסחתי נכון את השאלה בקשר לCMC. התכוונתי לאבקת CMC שממנה מכינים דבק CMC... בדיוק למה שאת התכוונת בתשובה. תודה לך על האינפורמציה עזרת לי מאוד. מצטערת שנכנסתי לפורום בלי איזה מילה ככה.. ישר עם שאלות. פשוט בערך פעם פעמיים בשנה (כשייש יומולדת לילדים) רק אז אני מתעסקת עם עוגות ימי הולדת מקושטות ורק אז אני רצה לפורום ושואלת שאלות... עוברת לי מחשבה להתמקצע בתחום ולהפוך את זה לביזניס ואז אולי אהיה משתתפת פעילה... אז שוב, תודה!

lzabari

New member
את שמה כמה כפיות מים בקערית

מפזרת קורט CMC מחכה כמה דקות עד שהאבקה תספוג את המים והנה לך דבק

למעלה