2 שאלות בבקשה

דרדז

New member
2 שאלות בבקשה

שלום לכל חברי הפורום. 2 שאלות לי : 1 אנו נוסעים לאילת והייתי שמחה לקבל המלצות על מסעדות טובות לארוחת ערב. 2 אולי תוכלו לעזור במציאת מסעדה חביבה ולא יקרה דגים או איטלקית המתאימה למסיבת פרידה מחברים לעבודה. מקום נחמד עם אוירה באיזור ת"א-הרצליה תודה תודה מראש

שקדייה

New member
2 תשובות בבקשה

1. לגבי אילת- היה פה שרשור ע-נ-ק לפני זמן קצר, לדעתי זה נדחף דף אחד או שניים מקסימום אחורה. חפש שם ותמצא המון אינפורמציה. 2. מסעדת דגים שיכולה להתאים זו אולי סי פוד מרקט, אוכל חביב מאוד גם הדברים ה"רגילים" וגם כל מיני קצת יותר מיוחדים למי שמעדיף. מקום גדול שאפשר לחבר בו הרבה שולחנות בלי בעיה וגם אפשר לעשות קצת רעש. מעבר לכך, והכי חשוב כשרוצים לעשות מן מסיבה כזו של העבודה זה מקום בעל מחירים סבירים שלא גורם אי עימות לאף אחד. מסעדה איטלקית מתאימה יכולה להיות ביג מאמא או ספגטים.

גידי42

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo110.gifסי פוד מרקט

1. מצטרף בהחלט לחוות הדעת של שקדיה לגבי סי פוד מרקט. למרות שהוא נפתח ברעש גדול והתיימר לחקות את הקונצפט של סי פוד מרקט בתאילנד שבו בוחרים את הדגים ושאר מאכלי הים מהדוכנים (כמו בשוק) ואז הטבח מבשל את זה לנגד עיני הסועד והסי פוד מרקט שלנו הוא מסעדה רגילה לכל דבר (למרות שיש דוכן דגים מכובד ואפשר לקנות הביתה) אבל האוכל טעים, יחסית פשוט, מחירים סבירים בהחלט מדכיר קצת שיפודיה אבל למאכלי ים. זו גם המיגבלה לגבי מסיבת עם משתתפים רבים, למרות שלמיטב זיכרוני יש שם בשר הרי שהמסעדה מתמחה בעיקר במאכלי ים וזה קצת מגביל. בימי חמישי בערב שמיייח שם. זמר, שירי ארץ ישראל וכו. הומנתי שם ליום הולדת והיה בסדר גמור. 2. לגבי אילת, למרות שאכן רבות דובר כאן על אילת המסעדה שאני הכי אוהב באילת היא המפלט האחרון. מסעדת דגים ובשרים מומלצת מאד. מחירים מעל הממוצע, ויש להזמיו מקומות מראש. בדר"כ ביא מפוצצת.

SigurRos

New member
../images/Emo41.gifזאת ועוד-סי פוד מרקט../images/Emo31.gif

כמו שנכתב ע"י גידי,התיימרה מסעדת ה"סי פוד" להיות סנונית קריאטיבית ראשונה לקונספט חדש בארצנו הקטנטונת ונפתחה בקול תרועה רמה. הייתי מהראשונים שהתדפקו על דלתותיה מפאת הסקרנות וההיכרות עם ז´קו המיתולוגי בחיפה {להזכירכם שאחד השותפים במסעדה הוא בנו}.היה נהדר וטעים. אך וכנהוג במחוזותינו,הנפילה שאולה לא איחרה להגיע. בפעם האחרונה שהייתי,הסלטים סבלו מעייפות ודכאון,הפוקציה דמתה לפיתה עירקית,מנות הדגים היו סטנדרטיות ומנות פירות הים ניתנו ביד רועשת וקמוצה וסבלו מאנמיה חריפה. אחחחח,נו מה אפשר לצפות ?! אני לשם יותר לא מגיע.

גידי42

New member
../images/Emo110.gifוונגולי

אם בבנו של ז´קו עסקינן, רציתי לציין שהוא שותף בעוד מסעדה בת"א. שמה וונגולי והיא מסעדת סי פוד הרבה הרבה יותר יוקרתית מסי פוד מרקט משהוא בין זה למול ים ששם אפשר לאכול רק בליסינג. המקום מעוצב בסטייל היי טקי (מזכיר מסעדות טרנדיות בניו יורק) הרבה שחור, בר משאות מדהים גם בעיצובו וגם במבחר המשקאות, צינורות המזגן על הקירות וכו´. רק לחובבי מאכלי ים למינהם ושרצים. אכלתי שם פלטת פירות ים, המוגשת על מצע קרח ,מדהימה גם בעיצובה וגם בטיבה, עשיתי הכרה עם הלובסטר ששחה לו בנון שלטניות באקווריום טרם נשלק בסיר המים הרותחים. כאשר את כל זה מלווה בקבוק יין לבן צונן, מוגש בשמפנייר כמו שצריך (בכלל ,קרח לא חסר שם). מקום דיי יקר, אפשר לנשנש על הבר (שרימפס, קלמרי, וכו´) המקום שוכן אחר כבוד ברח´ אבן גבירול ליד 30 ומשהוא שעוד נחזור אלו במשאל הפיק אפ שלנו

גוז

New member
וונגולי נסגרה ../images/Emo118.gif

עברנו ליד לפני כשבועיים - והמקום נטוש ועזוב...

גידי42

New member
אני בהלם!!!!

כמה עצוב לשמע על מסעדות שנסגרות!! היה אחלה מקום ובכל הפעמים שהייתי שם היה מפוצץ. תנוח על משכבה בשלום!!!!!

שקדייה

New member
וונגולי, איכס!! מגיע להם שנסגרו ../images/Emo46.gif

סתם ברמה הרכילותית אספר לכם, ובעיקר לך גידי שכל כך מצטער על המסעדה שאהבת... מהכרותנו הקצרה יש אצלך מקום של כבוד לאוכל אבל מקום קצת יותר מכובד לבנות המין היפה.. התקבלתי לעבודה במלצרות לוונגולי (לפני 4-5 שנים בערך) כבר ביום הראשון של ההתלמדות מנהל המשמרת שם ניסה לדחוף לי ידיים ... בלי בושה, בלי אפילו לנסות לעשות זאת בצורה אלגנטית שלפחות תראה מקרית והכי גרוע.. מול החברה שלו. פוי, ברחתי משם אחרי שעה וחצי בערך. ומה לעשות, אין שמחה כמו שמחה לאיד- מגיע להם שנסגרו!!!

גידי42

New member
מנהל משמרת סוטה

קודם כל למען הסר כל ספק משעשו לך שם זה מגעיל, דוחה, הטרדה מינית לשמה ואם היו עושים את זה למשהיא שאני מכיר אז המסעדה לא היתה נסגרת כדרך הטבע. שתי הערות יש לי: זה שמנהל משמרת דפוק וסוטה ,שמקומו בטח לא בין אנשים נורמלים, עשה את מה שעשה לא מעיד כלום על המסעדה ובטח שלא על בעליה. אני לו הייתי במקומך או אם הייתי נדרש לייעץ לך, לא הייתי בורח מהמקום אלא פונה לבעלי המסעדה ומתלונן. אני בטוח שהם היו מפטרים את הסוטה מייד. (זה משאני הייתי עושה לכל עובד שלי ולא משנה מי הוא, כמובן אחרי שהייתי נותן לו להסביר את עמדתו) ודבר שני, אני כסועד במקום ,שכותב על טיב האוכל, השרות וכו´ לא יכל לדעת על מקרים כאלה ולכן אני עדין מחזיק בדעתי שזו היתה מסעדה מעולה (תנוח בשלום על משכבה) וחבל לי מאד מאד שהיא נסגרה

liti

New member
לגבי אילת ../images/Emo42.gif../images/Emo19.gif

תוכל לראות בטאגליינס (השורה הרצה) שרשור על מסעדות באילת מלפני כשבועיים. בנוסף תוכל למצוא במאמרי הפורום מאמר המכיל את הביקורות המומלצות של החודש שעבר בו פורסמו ביקורות רבות על מסעדות באילת. כמובן שנשמח לקרוא ביקורות על מסעדות נוספות!

מסעדת הדגים במלון מרידיאן

לחם נפלא אפוי במקום, דגים מצוינים וקינוחים נהדרים. אכלנו שם שלושה ערבים רצוף ונהננו מאוד.

maya100

New member
לגבי אילת-לה קוצ´ינה של הרויאל ביץ´

מסעדה איטלקית יפיפיה (בעיני מהיפות והמיוחדות בארץ) ומאוד טעימה.

גוז

New member
אני פחות התלהבתי ../images/Emo118.gif

מלה קוצ´ינה. היינו שם מזמן ונהנינו - וחזרנו לפני כחודש והתאכזבנו עד מאוד.

למעלה