2 שאלות במחיר 1...

k hut

New member
2 שאלות במחיר 1...

עברנו לגור בצפון, ואני מקווה השנה להתחיל להכנס חזק בקייטסרף, אני גר 10 דקות נסיעה מהכנרת, ושעה נסיעה מים-תיכון. 1. איפה אני יכל לקחת הדרכה בכנרת ? למתחילים לגמרי... 2. איפה אני יכול לנסות פוייל? יש מישהו שעדיין מדריך על כאלו? יש בכלל הבדל משמעותי בשליטה, או שאני יכול להתחיל על רגיל ולעבור לפויל? תודה!!

hagitoz

New member
תשובה ל- K hut

הי שחר, ראשית כל מזל טוב, בטוח שבצפון לא פחות מעניין לקייטסרפינג ומדובר בעיקר על חודשים יוני - אוגוסט (חודשי הרוח הטובים) ואף החל מ- מאי וספטמבר שהרוח כבר מתחילה לעבוד וממשיכה לעבוד. מה שחשוב לגבי מה ששאלת הוא שהכינרת לא נועדה למתחילים ואף עלולה להיות מסוכנת ביותר למתחילים, בכינרת הרוחות הנן חזקות החל מ- 17-25 ובימים יותר חזקים גם 30 קשר, הכינרת נועדה לגולשים שכבר שולטים במצנח, אמנם לא חייבים עדיין לחדד אבל חובה לשלוט במצנח אחרת זה עלול להיגמר באסון!! החיסרון הנוסף למתחילים בכינרת הוא שאין כל כך שטחי הנפה למצנח וכל שטח ההנפה הוא לא חולי (אבנים קטנות וגדולות). אך מצד שני חשוב לדעת שהכינרת נחשבת לאחד המקומות המדהימים לקייטסרפינג ברגע שהגולש כבר יודע לחדד, בכינרת ניתן להתקדם המון, לקבל את תחושת הקפיצות וזה תענוג! אני מאוד מאוד אוהבת את הכינרת ולא מוותרת עליה לעולם! מה שהייתי מציעה לך זה ללמוד בחוף ים שיכול להיות קרוב לבית שלך, ולגבי השיעור הראשון כדאי לך ללמוד על מצנח מדומה (טריינר) שהוא פוייל ולאחר מכן להמשיך...... מקווה שעזרתי פחות או יותר, חגית עוז :) בהצלחה!!

k hut

New member
תודה חגית, קצת הבהרות...

קודם כל כשאמרתי מתחיל התכוונתי לכך שכבר הנפתי המון פעמים את הקייט, התאמנתי הרבה על החוף, אצל מתי בשדות-ים, וגם במים עשיתי כמה פעמים בודי-דרג, אבל הרעיון הוא ללמוד לגלוש, לא את השלב הבסיסי של ההטסה. אני מעונייין לקנות פוייל בשביל להשתמש בו דווקא על מאונטיין-בורד, מעיין סקייטבורד גדול עם גלגלי שטח, ובעתיד גם עם סנואובורד בשלג. אני מעריך שאחזור לכושר בים תיכון, אבל לקראת הקיץ אני רוצה למצוא מקום שאפשר לקבל בו הדרכה דווקא בכינרת. יש מישהו? יש מועדון מסודר, או התארגנות של מדריכים מהמרכז?תודה... שימו לב ללינק המדהים הזה...זה מה שמעניין אותי לעשות.

natyh

New member
עופרי

מדריך לפעמים בכינרת , נסה לברר דרך מתי פוילים איש הפוילים הוא דני פרנק ואופיר נכנס לאט לאט גם לתחום ( אריסטו ) סנו קייטינג המקום ללמוד לדעתי הוא פינלנד קבל קישור ליילס אתר סקי בלפלנד דוקא , ולמיטב הבנתי אוזון 4-6 בפברואר עושים אירוע בלפלנד . תודה לאופיר שהעביר לי את רוב החומר . נתי

למעלה