2 שאלות בנוגע לדאס

michal24

New member
2 שאלות בנוגע לדאס

1. האם צריך לאחסן את הדאס איכשהו כדי שלא יתקשה (הכוונה לדאס שנשאר אחרי העבודה)? ד. איך מורידים את השאריות של הדאס מהידיים אחר כך ?? (בדיוק סיימתי לעבוד) תודה רבה מידל

lilachh

New member
2 תשובות בנוגע לדאס ../images/Emo6.gif

1. צריך לאכסן את הדאס סגור הרמטית בשקית ונראה לי שגם עדיף לשים בארון ולא להשאיר בחוץ וכל זאת על מנת שלא יתייבש וישמור על הלחות שלו. 2. את שאריות הדאס פשוט שותפים עם מים וסבון -זה בכל אופן מה שאני עושה וזה יורד יופי.... בהצלחה

michal24

New member
את חושבת שלא ניסיתי ?:) זה לא עובד

יש לי שאריות שכנראה טיפה התייבשו על הידיים, וסבון לא ממש מוריד אותן, רק עושה אותן יותר דהויות (גם זה משהו). אגב, עוד שאלה, אם את כבר פה : איך קושרים את הצורות על החוט, כאילו לפי מה שמישהי (אולי זו היית את אפילו) הראתה פה לפני כמה ימים, לא רואים בכלל את החוט המושחל בין הצורות.

lilachh

New member
מצטערת - לא ממש מבינה את השאלה

איזה צורות קושרים על החוט?

lilachh

New member
אם את מתכוונת למובייל מדס של עינת

אז זה לא קשור על החוט אלא פשוט אחרי שהיא יצרה את הצורות מדאס היא חוררה חור בכל אחד מהצורות על ידי העברת שיפוד מעץ או משהו דומה דרך הצורה ואז נתנה לזה להתייבש, לאחר שזה יתייבש היא פשוט השחילה את החוט דרך החור, ממש כמו חרוז גדול עם צורה.

ShirYaki

New member
אולי עם סבון לשטיפת כלים. מאוד מוזר

שזה עד כדי כך לא יורד... לגבי החוט - אם הכוונה לחוט שמושחל בתוך הצורה אז פשוט משתמשים בקיסם - אם הצורה קטנה או בשיפוד עץ. בצורות ממש קטנות כמו חרוזים אפשר גם עם חוט הדיג עצמו.

michal24

New member
תודה על ההסבר על ההשחלה

בנוגע לדאס, זה בטח ירד מתישהו איכהשו, אני אדווח:)

עינתפ

New member
המובייל שהיה פה לפני כמה ימים

מעשה ידיי להתפעל.... (סתם!) וכמו שהסבירו לך, הסבירו הרבה יותר טוב ממני. בנתיים בנות יש לי הזמנות של 3 מוביילים לחברה שתקנה אותם, אומנם לא בהרבה כסף אלא רק 35-40 ש"ח לא סגרנו מחיר, אבל גם זה משהו לא? עוד טיפ קטנטון, אחרי שהצורות מהדאס התייבשו, ואני מדברת על 24 שעות בשמש- יבוש מלא, אני משייפת טיפה עם נייר זכוכית, כי יש הרבה זיפזיפים.

av_i_va

New member
שטיפת ידים../images/Emo91.gif

אפשר לשטוף ידיים גם במהלך העבודה זה גם יקל על העבודה וגם ימנע הצטברות והתייבשות החומר בעיקר סביב הציפורניים.

למעלה