2 שאלות בנושא שמלות!

soosh

New member
2 שאלות בנושא שמלות!../images/Emo39.gif

כמה זמן מראש נהוג להחיל במסע החיפושים אחר שמלה? חנות או תופרת- מה עדיף?

סיגל2

New member
בדרך כלל נהוג להתחיל לחפש 3 חודשים

לפני החתונה. לגבי חנות או תופרת זה מאד תלוי. אם את יודעת את הדוגמה שאת רוצה, אז יכול להיות שאם תתפרי אותה אצל תופרת זה יצא לך יותר זול. את יכולה להכנס לחנויות ולמצוא את השמלה שאת רוצה ואז לנסות לתאר את השמלה לתופרת או לחפש בקטלוגים. אני עשיתי את השמלה בחנות כלות "קו לבן" בדיזינגוף והיא יצאה מקסימה. העדפתי לעשות בחנות כי ככה יכולתי לראות איך השמלה שבחרתי נראית עלי, כאשר מתוך קטלוגים את לא יכולה ממש לדעת אם זה נראה עלייך טוב או לא. מזל טוב ובהצלחה.

אתי@

New member
סוש - אם את יודעת שאת קשה ובעייתית

(כמוני
), אז כדאי שתתחילי יותר משלושה חודשים מראש... אם לא - שלושה חודשים זה האידאלי!!!

dorlim

New member
זמן לחיפוש שמלה ../images/Emo68.gif

אני מתחתנת עוד 4 חודשים (ויום...) וכבר מסתובבת שלושה שבועות בין חנויות, תופרות וכו´ ועדיין לא סגרתי.... ואני מצטרפת בחום להמלצה של אתי@ להתחיל מוקדם, אלא אם כן את מכירה את עצמך כבחורה שקל לה להחליט, או שאת יודעת מראש מה הכיוון שלך. לגבי תופרות - אני הייתי כבר אצל כמה ובכל מקום הרגשתי שאני צריכה לקנות שמלה מקטלוג (שוב, יש בנות שזה מתאים להן) מה שהופך את העניין לבעייתי. ועוד דבר, 3-4 חודשים זה בהחלט מספיק ואל תאמיני לכל המעצבים/ות תופרים/ות שטוענים שהיית צריכה לבוא קודם...
בהצלחה
ותעדכני אותנו

שיר 1

New member
חיפוש שמלה

אני אישית התחלתי לחפש 6 חודשים לפני כי היה בדיוק חופשת פסח והייתי בחופש וכן גם אמא שלי ואחותי אז היה נוח לסגור את הפינה הזאת. לדעתי תתחילי לחפש מתי שיוצא לך. בכל מקרה המדידה הראשונה זה רק חודשיים שלושה לפני.

יעלי2

New member
אני התחלתי כ4.5 חודשים לפני כי היה

חול המועד בראש השנה והיה לי זמן להסתובב. כשנגמרו החגים ו"שוטטתי" לי רק בשעות אחה"צ, זה היה קצת לחוץ. עד שיוצאם מהעבודה ומגיעים לדיזינגופה או רמת-גנה, עניני חניות וכמובן כשעה מינימום (לי) בכל חנות. עד שעוברים 2.5 חנויות נגמר הערב. אני שמחה שסגרתי כ 4 חודשים מראש, וביום רביעי יש לי מדידה ראשונה (ואני "בצום" כבר שבוע).

הילית*

New member
אני התחלתי לחפש חודשיים לפני

ולאחר יום אחד של שיטוטים החלטתי וסגרתי... מעולם לא ידעתי מהו האידיאל מבחינתי לשמלת כלה וזו הייתה לי הפעם הראשונה שהסתובבתי באיזור החתנים והכלות בדיזינגוף

למעלה