2 שאלות והיכרות...

tin ker bell

New member
2 שאלות והיכרות...../images/Emo168.gif

אני מרין (או טינקרבל,לבחירתכם)...בת 14 ביולי,וחובבת חדשה יחסית של הביטלס (בגלל זה היצטרפתי לפורום הזה,כי אתם ממש יודעים הכל כאן!
). ועכשיו לשאלות שלי:
זו רק אני או שג'ורג' האריסון עבר שינוי מהותי במראה עם הזמן? ניתן לראות שכשהלהקה הייתה עוד חדשה יחסית,ג'ורג' היה רזה מאוד,ועם הזמן כאילו "השמין" (והפך לנורמלי) והפך ליפה ממש. אז השאלה שלי היא,אם מישהו יכול להסביר את זה (הוא היה עני פעם?זה פשוט נורא מטריד אותי,כמה שזה נשמע טיפשי)...
ראיתי שהתעסקתם קצת בעיניין של "המוות של פול".אז מה שרציתי להגיד בעיניין,יש סביב הנושא תיאוריה שלמה,וכמו שאתם בטח יודעים אנשים ממש חוקרים את זה...בקיצור,מצאתי אתר (באנגלית...) ובו יש את כל ה"רמזים" לכך שפול מת.בין אם זה בתוך שירים,או בתמונות,או בעטיפות הדיסקים... לי אין בעיה לתרגם את זה...אז הייתם רוצים שאני יעשה שירשור כזה?זתומרת, מישהו מתעניין בזה בכלל?...או פשוט להביא את הכתובת? זהו לבינתיים,אני עדיין כאן קוראת ולומדת!

המממ...

עשו כבר שרשור כזה פה, אבל אם יש שם עוד, בכיף.
ממש אין לי מושג בקשר לג'ורג'
וגם אני בת 14 ביולי.

tin ker bell

New member
חחח...איזה טיפשה אני...

לא ראיתי את הכתבה...באתר שלי יש חומר דומה,פרשנויות קצת שונות,ותמונות. אז עכשיו השאלה היא...הייתם רוצים תוספת למאמר? כי אני לא יודעת,המאמר מאוד רציני ומשכנע,מישהו רוצה לשמוע עוד? או פשוט את כתובת האתר? והשאלה על ג'ורג' נשארת אותו הדבר...

Another Girl

New member
בוודאי..

אשמח לכל תוספת או דיעה שונה ..וזה ייכנס למאמרים(אבל שיהיה מושקע,בבקשה
) בקשר לג'ורג'-אין לי מושג..לא שמתי לב לזה מעולם. לא חושבת שהוא השמין באופן משמעותי,אבל הוא בהחלט התבגר בפניו.

Miss CB

New member
לא יודעת, כולם השתנו.

ברוכה הבאה זה דבר ראשון, אני טלי! תהני בפורום! בקשר למראה - כולם השתנו, בערך; ג'ון השתנה מאוד, אבל אולי זה רק בגלל השיער הארוך והזקן? רינגו השתנה וכמובן נראה בוגר יותר, ג'ורג' אפילו יותר, ורק לפול יש בייביפייס גם בגיל 61...
בקיצור כן הוא באמת היה מאוד רזה פעם אבל האמת היא שתלוי בהשוואה למה. תסתכלי שנייה על הקאבר של אבי רואד, שהם הולכים שמה על הכביש, גם שם (בגוף, אין קלוזאפ לפנים כמובן) ג'ורג' מאוד רזה... אז אין לי שמץ!

Octopussy

New member
מדהים...

לקרוא בפורום, ולראות את האהבה לשירים ולחיפושיות ע"י צעירים - כארבעים שנה לאחר הכנסם לתודעת העולם. כקשיש, ובשנות הטרום עשרה בעת ההיא, נהגנו לשמוע השירים כמעט במחתרת, וראינו את גלי ההערצה על מסכי הקולנוע (לא היו טלויזיות) ביומן חדשות (יומן גבע) שהיה מוקרן לפני הסרט, עם קולו של יעקב בן הרצל, כשהמידע כמעט ולא ניתן היה להשגה. להשמיע את אבי רואד מתקליט ויניל על הפטיפון (היום בבוידם) ואחריו את כל שאר התקליטים שרכשתי... מחמם הלב לראות את אהבתכם אל הגדולים מכולם. מעניין לקרוא כאן, וטוב שהגעתם. בעצם איך אפשר היה בלי עד היום...

nisso k

New member
היי!

גם אני חדש פה! לדעתי ג'ורג' היה פי עשר יותר יפה כשהיה צעיר...כמו פול וג'ון..ריצ'רד תמיד היה מכוער אז זה לא משנה..:)))

seafox

New member
אגב,אני לא מסכים כ"כ עם הדעה שלך

לגבי ג'ורג'. ג'ורג' היה לו מאוד מתאים שיער ארוך והזקן שלו. מה שקצת היה מוזר לראות אותו זה עם הדקות שלו.הוא היה כ"כ רזה...מפחיד.

Another Girl

New member
ברוך הבא...../images/Emo20.gif

לפורום שלנו. אולי תספר לנו קצת על עצמך? ואיך זה באמת היה בתקופה ההיא?

Octopussy

New member
אני כאן לא חשוב

אמנם אז היה הכל אחרת, אבל המוסיקה האיכותית לא תלויה בזמן - כפי שרב המשתתפים כאן מביעים, והקלסיקה של יצירות החיפושיות מעידה על איכותם, על אי זמניותם, ועל היותם הטובים מכל בתחומם. זכור לי כאשר גולדה מאיר סרבה לאשר את בואם להופעות בארץ מטעמי "קלקול הנוער..." זכורה לי סדרת סרטים מצויירים עם דמויותיהם, אשר שודרה בשנות השבעים הראשונות בטלויזיה הישראלית, בשבת אחר הצהריים, והיו משולבים בהם שיריהם. נראה מי יוכל להביא הסרטים ולהפיץ ברשת ? אתגר לצעירים.

seafox

New member
הקוף הקטן,קטן ממני בשלוש שנים...

מי כמוני יודע..הוא אחי. קנאי!!!
לפחות נהיה באותו פורום אחד.

../images/Emo13.gif

ואני לא מפסיקה לתהות איך אנשים מהשכבה והביצפר לא אוהבים את הביטלס...ואיך אני מכירה לפחות שתי בנות בגילי שאף פעם לא שמעו עליהן. זה ממש עצוב

למעלה