2 שאלות חשובות!

2 שאלות חשובות!

1. איזה מספר פרק שודר ביום חמישי האחרון? 2. מישהו יכול לרשום לי תקציר מפורט מפורט על הפרק האחרון? פשוט פספסתי אותו ואין לי איך לראות אותו... כמובן שאני יותר מאשמח אם מישהו יגיד לי איך אני יכול לראות את הפרק... תודה מראש!

יש שם תקציר קצר

אני צריך פירוט כדי להבין את המשך הסדרה כי גם את הפרק הבא אני לא אוכל לראות... בבקשה, אני ממש אודה לך. לא צריך את כל הפרטים הקטנים, אבל מה שקרה בגדול...

RoieL

New member
שלום

זה היה פרק 5, אך מכיוון ששני הפרקים הראשונים שודרו ביחד הוא נחשב לפרק 4. כרגע אני חייב לעוף אבל מחר אני אשתדל לסקר אותו
חג שמח

RoieL

New member
זה בערך מה שאני זוכר

*אסתי ואלביס השלימו *נצח התאהב ביוני [חני], היה המום מכך שהוא מאוהב בבן, ובגלל שכולם חושבים שהיה לחני רומן עם אלביס נצח הולך לקבל מאלביס את ברכתו. אלביס אומר לו שהוא מסכים, בתנאי שנצח יתקין מכשיר האזנה בשיחות שעירית תבצע דרך המחשב. נצח מנסה, אבל בזמן ההתקנה של ההאזנה, נטלי [שבעלה ישראל מארק נכלא וכל כרטיסי האשראי שלה הוקפאו, ואפילו את בנה כנראה שהיא לא תוכל לגדל], מתקשרת אליו ושואלת מה להגיד לתקשורת.. נצח, שמתחיל בלאגן במשרד של שליין, אומר לה להתפטר בלי לשים לב. *נעם מתחיל קומבינה עם עלמה שסופה הדחת אסתי מראש פרסום רוזנטל. *המפקד קבנוס, יריב ותיק של אלביס, היום מפכ"ל, מסרב לסייע לאלביס בחקירה של רצח מצליח, ואומר שרק השוטרת [נתי קלוגר] יכולה לטפל בתיק. *לסדרה נכנסו קרקרים בטעם אלכוהול שצבי הציע לאלביס. *אלביס אומר לצבי שלדעתו שליין הוא זה שנתן את ההוראות לרצוח את מצליח. זה מה שאני זוכר

למעלה