2 שאלות חתולים

רילX

New member
2 שאלות חתולים

שלום חברים,
יש לי שני חתולים - ג'ינג'י זכר מסורס בן 1.2
חתולה בת 3.5
עברתי דירה לפני כחודשיים חשוב לציין כי כבר לפני המעבר היא התחילה עם התופעה הנוראית של...להשתין על המיטה ועל הספה. החתול הג'ינגי למזלי לא עושה את הדברים האלה.
בהתחלה חשבתי שזה בגלל המעבר וקיבלתי בהבנה (עדיין..) אבל זה ממש קשה להתנהל ככה. היינו אצל וטרינר בעקבות תולעים וכמעט אי אפשר היה לבדוק אותה בגלל שהשתוללה היא מאוד מפחדת מזה.
אני נותן להם מזון GO! ויש חול מצוין של CAT LITTER שאני מנקה כל יום.
יש מים נקיים ומקומות תצפית, אני מסרק אותם ומלטף אותם כל הזמן...
אני גר לבד ! למה היא עושה את זה? חשבתי בעיה בריאותית אבל מה יכול להיות ? אתם חייבים להבין שלקחת אותה לוטרינר זה פשוט מבצע שלא יבייש את סיירת מטכ"ל...

שאלה שניה - אני נוסע לחופשה ל-4 ימים. ביום הראשון אני אוכל לשים אוכל לפני שאצא וגם ביום האחרון, יש את שני הימים באמצע. האם יש דרך להשאיר להם כמות אוכל מבלי שאצטרך לבקש טובה מאנשים ?

תודה לכולם

דרורפפ

New member
לגבי השאלה השנייה...

לגבי הנושא של החופשה, צריך לזכור שהבעיה היא לא רק כמות המזון, אלא גם לבדוק שהכל תקין. באופן כללי מומלץ שמישהו יבקר אותם פעם ביום כדי לוודא זאת. ישנם/ישנן "קט-סיטרים" שעושים זאת בתשלום, אתה מוזמן לחפש בפורום על המלצות ואזורי פעילות.

אני אישית לכל הפחות הייתי דואג למצלמת אינטרנט אחת או שתיים במיקומים אסטרטגיים כדי שאוכל לפקוח עין נוספת.

meedas

New member
השתנה בבית

עכמה ארגזי חול יש בבית?
סגורים או פתוחים?
מה מיקומם בחלל?
מה היחסים בין החתולים (חברים טובים/שלום קר/אחר)
&nbsp
האם נלקחה לחתולה בדיקת שתן או נעשדקחרת לשלילת בעיה רפואית?
&nbsp
איך אתה יודע שהיא זו שמשתינה ולא הזכר?
&nbsp
לגבי הנסיעה, ל- 4 ימים צריך להביא קטסיטר.
לא צריך לבקש טובות מאף אחד - אם אין לך קרובי משפחה/חברים/שכנים שיכולים לעזור שלם לקטסיטר מקצועי שיבוא. זו הוצאה קטנה למדי.
אוכל הוא לא הבעיה היחידה. מה עם ניקוי של החול? מה עם לבדוק שהכל בסדר... הרבה יכול להשתבש בארבעה ימים. לא לוותר על ביקור יומי, רצוי של מישהו שידע לזהות בעיה
&nbsp

רילX

New member
קודם כל תודה על ההתייחסות

יש 2 ארגזי חול בבית, סגורים, חול מוחלף כל יום.
אחד בשרותים, אחד בחדר שינה
אני יודע כי אני מפריד בניהם לפעמים מכל מיני סיבות ואז אני מצליח להבין מי משתין לי
יחס של שלום קר...
לא לקחתי לבדיקת שתן

meedas

New member
אז ההמלצה תהיה בדיקת שתן

כי לא נשמע על פניו שיש סיבה התנהגותית ברורה
תבדוק עם הוטרינר אפשרות לאיסוף הדגימה בבית והעברת דגימה בלבד למרפאה כדי לחסוך סטרס לחתולה (לרוב הדברים אין צורך בבדיקה סטרילית ואיסוף עצמי הוא קל למדי ודורש רק כלי קיבול מתאים שאפשר לקחת מהוטרינר. וכפפות חד פעמיות)
&nbsp
חשוב לזכור - קל יותר לאבחן ולטפל בבעיה בריאותית על פני בעיה התנהגותית, ולכן זה תמיד הכיוון הראשון שכדאי לבדוק

למעלה