2 שאלות לגבי בדיקות דם

אור לנו

New member
2 שאלות לגבי בדיקות דם

אתמול עשינו לפשוש בדיקות דם מקיפות ונכון לעכשיו קיבלנו תוצאות של כימיה + המטולוגיה. השאלות שלי: בבדיקת Eosinophils % התוצאה היא 7.5 מה שאומר שהילד אלרגי - ולמה בדיוק זו השאלה - איך מתחילים לבדוק אלרגיה בגיל כ"כ צעיר (אוטוטו שנה) - אלרגיה למזון ? אלרגיה לאביב ? . מבחינת אוכל - הוא לא מקבל מוצרי חלב למעט סימילאק ומקבל במקום זה מעדן סויה כל יום. ועוד שאלה - יש לי הרגשה בעקבות התגובה הרעה שהיתה לו לחיסונים שיש לו כעיה בפירוק רעלים בכבד - האם מישהו יודע לאיזה ערכים בבדיקות אני צריכה לשים לב ? נכון לעכשיו ראינו ש (ALT ( GPT גבוה קצת ויצא 20. מה עוד ? ואם כבר - אז עוד שאלה - יש טעם אחרי שנקבל את כל התוצאות ללכת להתייעץ עם המטולוג ילדים או שמספיק להתייעץ עם רופאת הילדים שלנו ? תודה מראש לכל העונים - אור לנו

אור לנו

New member
לחיפוש תמידי - מישהו (רופאים וכדו')

התייחס לזה? אמרו ממה זה נובע? מה יכול לגרום? מה אפשר לעשות?

צר לי לאכזב

הרופאים בהתפתחות הילד טענו שזה קשור לגדילת העצמות אצל ילד קטן ,משהו כזה... אני לא רופאה אבל בזמנו ראיתי מאמר באינטרנט שמתייחס לעלייה באינזים הזה כשיש חיידקים לא טובים במעי,כיוון שהכבד מנסה לפרק את הרעלנים שהם מפרישים.SOPHIE ROSSENEU היא חוקרת שמדברת על כך.שבREGRESSIVE AUTISM התופעה הזו קיימת.היא טוענת של95% מהילדים הייתה כמות אדירה של E COLI במעי ול40% היו AGN(חידקים אנארוביים)

או או ../images/Emo62.gif ../images/Emo93.gif

אצלנו בבדיקת CDSA היתה כמות מטורפת של E-Coli, כלומר 4+ בסולם מ-0 עד 4. הרבה הרבה יותר מאשר קנדידה. אף רופא (והיו שלושה) לא אמר על זה כלום. את יודעת איך הורגים את אלה? עמית

הי עכשיו נזכרת להגיד לי?

הבעייה היא שרופאים בארץ לא מתייחסים לזה כי חיידקי קולי יכולים להיות במעי באופן נורמלי,אבל בהפרת האיזון המפתח. אגב לבן הפרטי שלי מצאו את זה גם במשטח גרון! נדמה לי שאנטיביוטיקה.לא יודעת איזה.

אור לנו

New member
האם במרפאת מג"ן בוולפסון הם ידעו

להתייחס לתוצאות החריגות האלו או שמראש אין טעם לנסות להגיע אליהם ?

אור לנו

New member
צר לי - לא מצליחה להגיע לאתרים של

תרזה בינשטוק וסופי רוזניו, מחיפוש בפורום הבנתי שמדובר באתרים של אמהות לילדים בספקטרום אבל אני ממש לא יודעת איך להגיע אליהם - אולי אני לא מאייתת נכון את שמן.....

לא מדובר באתרים אלא מאמרים

אנני יודעת אם סופי רוזניו היא אמא היא רופאת דאן.שילחי לי מייל ואשלח לך את המאמר.

למעלה