2 שאלות לגבי תאילנד

דנדריט

New member
2 שאלות לגבי תאילנד

שלום אני מתכנן טיול לחודש ספטמבר בתאילנד ועלו 2 סוגיות ללא מענה מדויק. דבר ראשון הייתי רוצה לדעת מה היתרונות והחסרונות של טיול מאורגן בצפון לעומת לקחת מפות, לשכור ג'יפים ולעשות הכל לבד, או שיש עוד אופציות לטיול בצפון? שאלה שניה, לגבי המזג אויר בספטמבר, הבנתי שזה החודש הכי גשום, יש מונסונים ורטוב, השאלה איך זה משתלב עם נסיעות באוטובוסים, ועד כמה נכון המידע הזה על המזג אויר? (מדבר על בנקוק, צ'אנג מאי והדרום). בתודה מראש

daphna123

New member
בצפון תאילנד

יש המון טיולים מאורגנים שיוצאים מצ'אנג מאי. אני העדפתי לפסוח עליהם, כי החלטתי להשאיר את הטיולים השנתיים לזיכרון העבר... אבל הרבה אנשים מאד נהנו מהם. אני בכל מקרה הייתי מוסיפה עוד שבוע לפחות של טיול עצמי בפאי המדהימה. אגב, הייתי בתאילנד בספט' שנה שעברה ולא היה אף מונסון. לעומת זאת, במאי יוני שחינו ברחובות... דפנה.

P i n k a

New member
../images/Emo176.gif

אנחנו לקחנו טיול ג'יפים של 2 לילות 3 ימים מצ'אנג מאי שכלל את מה הו סון, דוי איתנון ופילים וכאלה, היה מדהים
מאוד מומלץ לעשות את הטיול הזה, אפשר עם נהג וגם אתם יכולים לנהוג. אם החלטת לקחת את זה, תיקחו רק מ"תאנה". המדריכים מדהימים, המחיר יחסית נוח ומרגישים כמו משפחה...

דנדריט

New member
אפשר לשכור ג'יפים מהם גם בלי מדריך?

או שלא מומלץ לעשות טיול בצפון בלי מדריך...

daphna123

New member
אפשר אבל...

לא מומלץ. אין ביטוח, וזה קריטי. זו נסיעה מסוכנת בתוך ג'ונגלים, ואם נתקעת - לך תסביר במכשיר קשר ( אם יש בכלל ) איפה אתה...

למעלה