2 שאלות לי אליכם

amichal5

New member
2 שאלות לי אליכם

שלום לכולם, אנחנו משפחה בת 3 נפשות. הגשנו את הבקשה במאי 06' (בתהליך הישן), וכיום אנו ממתינים לתשובות (כמו רובנו). השאלה הראשונה היא: במידה ובעלי הינו המגיש הראשי של הבקשה (PR), האם יכולים לזמן גם אותי לראיון? האם בכלל אמורים לזמן אחד מאיתנו במסלול זה? שאלתי השניה היא: כיום שנינו עובדים כשכירים. במקביל אנו שוקלים לפתוח עוסק מורשה על שמו, לפרק זמן של מס' חודשים כדי לנסות ולהרוויח עוד קצת כסף לפני הנסיעה. האם זה משהו שעלול להפריע להמשך התהליך? האם אמורים "לדווח" על כך למישהו? תודה רבה, מיכל

אם התיק שלכם הוא פשוט

אם התיק שלכם הוא פשוט, כלומר ניסיון מבוסס בעבודה של כמה שנים,ציון IELTS תקין והשכלה אקדמית סטנדרטית של המגיש הראשי, כמעט בטוח שלא יזמנו אותכם לראיון. ברגע שיהיו מכסות פנויות פשוט יזמנו אותכם לבדיקות רפואיות, או אם לא יהיה מכסות כשימלאו שנתיים לתיק, תקבלו מכתב שתיקכם נבדק ונמצאתם זכאים לפי הקריטריונים להגירה ושבעוד X חודשים תזומנו לבדיקות רפואיות. במקרה הנדיר של זימון לראיון הם יכולים להחליט אם הם מזמינים רק את המגיש הראשי או את שני בני הזוג. פתיחת עסק עצמאי במהלך ההמתנה או כל שינוי תעסוקתי אחר לא ישפיע על התהליך. כל מה שאתם צריכים לדאוג הוא שיהיו ברשותכם בעת הלנדינג כ 15,000 דולר .

roz האחת

New member
למה דווקא כשימלאו שנתיים לתיק ?

יוצרים קשר ? מאיפה הנתון הזה הגיע ?

מהניסיון של הנגלה הקודמת. הם קיבלו מכתב 24

חודש. ומסתבר שלשגרירות יש קצת אחריות למכתבים האלה, ואז אם אין ויזות, הם מעבדים את התיק ושולחים מכתב שאומר שהתיק נבדק, יש זכאות לכאורה בכפוף לבדיקה הרפואית והפלילית, ושהם יישלחו את הבקשה לבדיקות תוך X חודשים. הם עשו את זה בנגלה האחרונה עם מגישי אוגוסט עד פברואר, ולדעתי אין סיבה שלא ייעשו את זה בקרוב למגישי מרץ עד יוני אם אין להם ויזות להשנה.

למעלה