2 שאלות לכל המומחים פה!

• פותח הנושא cj20
  • פורסם בתאריך

cj20

New member
2 שאלות לכל המומחים פה!

1. מי יכול לספר לי את המקרה האמיתי שעליו מבוסס הסרט "המנסרים מטקסס"? כמה שיותר מפורט יותר טוב... 2. בקשר לסרטי צ'אקי - כמה זמן עובר מהסרט הראשון לסרט השני מבחינת העלילה ומבחינת יציאת הסרטים לקולנוע ו
עד כמה שאני זוכרת, בסרט השני האמא לא נמצאת ואנדי יתום אבל היא לא מתה בסרט הראשון, אז מה קרה שם בדיוק?

europe1990

New member
בקשר לסיפור האמיתי

כבר הרבה זמן אני מנסה למצוא את הכתבה שהייתה עליו- לאדם האמיתי קוראים- ריצ'ארד משהו(לא ספייק). בשירשור שיש על הרוצחים הסידרתים- מסופר עליו אני אנסה עוד פעם למצוא את הכתבה-! ודרך אגב- בין היתר- גם אד גאין הרוצח- השפיע על יצירת הסרט המנסרים!!!

pertal

New member
אני לא ממש זוכר מה קרה../images/Emo58.gif

אבל אני יכול להגיד לך שהאמא לא מתה בסרט הראשון...... אם אני לא מתבלבל העניין הוא כזה: היא אמרה לאנדי בכל צראה ללכת הביתה לקחת את המפתח מהשטיח ולנעול את הדלת..... אני לא בטוח אם זה להתחבא בארון..... הוא עשה את זה אחרי שצאקי הגיע אליו למוסד הזה.... בקיצור צאקי הגיע הביתה אחריו וכך גם ההורים.... (אמא שלו ועוד מישהו) אחרי קרב קטן הם נלחמו בו וזרקו אותו לאש (אחרי כמה פציעות שהוא גרם) אבלת הוא קם לתחייה בקיצור וכו.... עד שהוא ממש נשרף והתפרק... עכשיו הוא ניסה לתקוף את האמא וגם פגע חתך אותה אבל לא זכור לי מוות.... דרך אגב השחקנית שמשחקת היא קתרין היקס מ seven heavon למי שמכיר.....

cj20

New member
מה שהיה בסרט הראשון אני זוכרת

כי ראיתי את זה אתמול ו
היא לא מתה, ואבא בכלל לא היה לו (הוא מת ממזמן) אבל קראתי באיזה אתר מקודם שבסרט השני אנדי נלקח מאימו (האמא בבדיקות פסיכולוגיות בגלל כל מה שקרה) ובגלל זה שמו אותו בFOSTERHOME אז בגלל זה היא לא נמצאת בסרט השני ולא כי היא מתה... תודה בכל אופן

למעלה